Италия, 138

• 29 104
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Нищо не си заслужава:) Заслужава си да правим само това, което ни кефи пък ако трябва да развием още едно психологично отклонение ще си го закачим на колана при другите и ще си го носим, няма как  Mr. Green

# 706
  • в едно миланско село
Нищо не си заслужава:)

е, и те затва не излизат да протестират хората  Wink

# 707
  • Италия
Джери, добре дошла и от мен!

Барб, много да се забавляваш в Холандия и заради мен!  Twisted Evil Как е времето там сега? Аз съм била през септември - за три седмици не пропусна поне един ден да не вали   Whistling

За протокола - на мен "Тютюн" много ми хареса навремето. Помня, че го четях с голямо удоволствие  Simple Smile

Видяхте ли голямата луна? Било явление, което се случва веднъж на две години. Лени, щракай с камерата!  Simple Smile

# 708
А на любителите на Тютюн - харесва ли ви Осъдени души? (мен и той не, ама това си е мое мнение, иначе май че са на добро ниво романите, като писателско умение и теми, за съответната епоха... доколкото мога да преценя  Rolling Eyes).

Оу, мацки, аз пък днес си купих тостер  Flutter. ГолЕма придобивка  Mr. Green.

# 709
Утре е. Обаче  Луната ще бъде най-близко до Земята на практика в светлата част на деня към ранния следобяд, т.е няма да я видим чак огромна. Вечерта, когато ще изгрее на звездите ще се е отдалечила. Така или иначе , идеален ден за диета е утре , с тая супер Луна ще ми се дръпнат поне 2 кг Twisted Evil

# 710
  • Италия
Утре може да е благодат за фигурата обаче само преди половин час мъжо спретна сплендида фотосесия на Луната  Sunglasses...невероятна красота!  Heart Eyes

# 711
А на любителите на Тютюн - харесва ли ви Осъдени души? (мен и той не, ама това си е мое мнение, иначе май че са на добро ниво романите, като писателско умение и теми, за съответната епоха... доколкото мога да преценя  Rolling Eyes).

Оу, мацки, аз пък днес си купих тостер  Flutter. ГолЕма придобивка  Mr. Green.
И аз , но вчера.Куча марка , но се има достатъчни функции .
Доволна съм. Peace

# 712
Моят си е съвсем марков, Грундиг, но единствено понеже събирах точки от супермаркета и съответно ми се явява "на промоция"  Mr. Green.
Ако промоцията се задържи, съм хвърлила око и на едно абсолютно безполезно от всяка една моя гледна точка електронно кухненско кантарче (от ония, дето слагаш 220 г брашно вместо да лиснеш една чаена чаша  Mr. Green. Аз по натура съм човек, за когото 500 г брашно са "половин пакет, на око", но кантарчето много лъскавко ми стои, и аз, като всяка сврака, събирам точки  Laughing).

# 713
Барб, много да се забавляваш в Холандия и заради мен!  Twisted Evil Как е времето там сега?
Студено и вали на почивки. Grinning
Вечер се стъмва в 23 ч.

# 714
Ако промоцията се задържи, съм хвърлила око и на едно абсолютно безполезно от всяка една моя гледна точка електронно кухненско кантарче (от ония, дето слагаш 220 г брашно вместо да лиснеш една чаена чаша  Mr. Green. Аз по натура съм човек, за когото 500 г брашно са "половин пакет, на око", но кантарчето много лъскавко ми стои, и аз, като всяка сврака, събирам точки  Laughing).

Не е точно така . От 1 год. го имам и го използвам доста .В сладкарството ,ако искаш нещо да ти излезе добре ,трябва да спазваш точните мерки. Peace
Аз пробвам различни рецепти ,много често разделям продуктите на 2 .
Заслужава си . Peace

Лени,много хубава снимка  Peace

Фей, много ми е интересно за псих.отклонения на снимащите храна- щото аз съм от групата ,но на Гледащите.. hahaha

п.с. Моите заминаха на басейн и днес ще си направя тараторче  Hug ...с чесън ,но без копър /мамка му,посях го и не се хвана.. Crossing Arms/

# 715
Приятна неделя!
Ние с децата се излежавахме доскоро, докато Валтер е на гмуркане. Луната снощи я видяхме за секунди, защото беше облачно, и даже захладня  Laughing. Е, днес май се диша по-леко, но мак си е топло. Мисля да го раздам на мързел  Embarassed. Малкият ми обаче нещо е настроен ученолюбиво и ставайки
Обяви, че днес ще прави "скеде" , демек от книгите за 5годишни, които попълват в детската градина  Joy. Не знам дали няма да му мине обаче, че на закуска се загледаха в телевизора, и още са там  Joy.
Лени и Маркрит, честити ви придобивки! Лени, много вкусно изглежда снимката!

# 716
Аве Чезаре на всички....
Стара съм ,ама с нов ник ,че не си спомням стария  Grinning
Въпрос ,коя е правила аминочентеси ? Деси римска ? Сонита ?
Правилно предполагате в 13 г.с. съм ..След години опити доиде само..а вече бяхме решили да правим инвитро в Бг...
Лени наборе  Peace

# 717
bg-it,  не те познавам ,но  аз съм правила амниочентези.
Бях на 37 год.

# 718
Деси римска и Сонита отдавна не пишат тук. Ти коя си по-точно?

# 719
Аве Чезаре на всички....
Стара съм ,ама с нов ник ,че не си спомням стария  Grinning
Въпрос ,коя е правила аминочентеси ? Деси римска ? Сонита ?
Правилно предполагате в 13 г.с. съм ..След години опити доиде само..а вече бяхме решили да правим инвитро в Бг...
Лени наборе  Peace

чудна новина!
Тук никой не е правил амниоцинтеза след 35г е безплатно , но не е задължително

ааа, сега чета фио че е правила:) ужас, старост нерадост не вижда

Общи условия

Активация на акаунт