Италия, 138

• 29 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Умното си е умно. Аз, като една будала, седнах да я ям моцарелата. Rolling Eyes

Тралала, от няколко месеца вече форумът ме е поставил на 666 и нЕма мърдане. Twisted Evil

# 16
  • Torino,IT
A, не е така, ако пишеш в бременност и раждане ти се начисляват коментарите, в другите теми не Naughty
То затова моите писаници ще си остатат все на 1783 Stop

# 17
  • UK

То затова моите писаници ще си остатат все на 1783 Stop

е прилично е, аз и regi кво да кажем  hahaha

# 18
  • Torino,IT
Barbabeau, аз не разбрах с тези тежести за ръце какви са ти целите?

# 19
# 20
10сент,мерси  -идеята за оптиката е идеална  Peace,даже ще им занеса направо лупите .. Thinking Mr. Green
Щом като не си яла месо отдавна,много вероянто да ти е станало тежко именно от него.

Барб,я хвърли някоя моцарела насам.. Laughing,пък и е много калорична,та ще те отърва от грижата да изгаряш калории.. Wink Laughing

# 21
Barbabeau, аз не разбрах с тези тежести за ръце какви са ти целите?

Ще ги слагам по време на разходките, които правя в планината. Целта ми е да избегна упражненията с гирички, понеже съм адски кекава в ръцете и много мразя упражнения за ръце, понеже са ми трудни.

# 22
  • Италия
Скок подскок и аз в новата тема  Simple Smile
Барб, направо ти завиждам за моцарелата. Да не е свършила вече?  Twisted Evil

# 23

Laughing

Льоли, да.. Сан Даниеле прошуто, уж не много... чувствам се ужасно, като дехидратирана жаба. А толкова обичам.

Един мой приятел, който е фитнес и здравословен маниак днес ми каза как да направя 'житно прочистване', струва ми се божествено - 100гр. жито 3сл. мед, 3 ябълки и 9 ореха. Житото се запарва за 1 нощ ( тука имам да уточня какво точно означава това...) после се разделя всичко на 3 за 3те хранения - 1/3+1 сл мед+1 яб + 3 ореха. Мисля че меда  е опшънал може и без него, но аз с него ще го направя, че ми се струва по-приемливо да е сладичко:))

# 24

Laughing

Льоли, да.. Сан Даниеле прошуто, уж не много... чувствам се ужасно, като дехидратирана жаба. А толкова обичам.

Един мой приятел, който е фитнес и здравословен маниак днес ми каза как да направя 'житно прочистване', струва ми се божествено - 100гр. жито 3сл. мед, 3 ябълки и 9 ореха. Житото се запарва за 1 нощ ( тука имам да уточня какво точно означава това...) после се разделя всичко на 3 за 3те хранения - 1/3+1 сл мед+1 яб + 3 ореха. Мисля че меда  е опшънал може и без него, но аз с него ще го направя, че ми се струва по-приемливо да е сладичко:))

Записах си това прочистване всичко от изброеното ми е любимо.Само ще чакам да уточниш какво значи  "запарва се житото"

# 25
Барб, направо ти завиждам за моцарелата. Да не е свършила вече?  Twisted Evil
Абе не е свършила, но днес пък ми пристигна AB Roller - уред за коремни преси. Joy
Лени, нали ти се оплакваше от вечни проблеми с доставките от интернет. Аз как пък веднъж да нямам проблем!?
Като една гузна съвест пристигат тия уреди, мамичката им. Laughing

А този режим за прочистване с жито е на Петър Дънов. Peace

# 26
e ne, az imam много малък  опит с онлайн шопинга и наистина е неуспешен засега. Но Заландо като пушки в понеделник поръчах в сряда дойдоха. и всичко беше наред

# 27
Ето, сега имам малко време да пиша. Та исках да кажа на Тралала, че ако трябва, и аз ще се жертвам, само да свирне  Joy.  А на Ани - разбирам те, много жертви се искат, вижте снощи как се жертвах аз

# 28
Alla faccia di tutte le diete! Crazy

# 29
  • UK

Как се яде това нещо?! ooooh! Crazy

Аз похвалих ли ви се, че утре ще ходим на годеж на едни мои приятели? Това ще е нещо като сватба- 120 души, имаше специален блог за да ни разясни какво ще се случва, специална фотосесия на сгодените. За тази цел всички се грабваме и отиваме в Търговище, откъдето са корените на булката. И затаете дъх...партито ще е във винтидж стил!  Laughing Големи салтанати ще са, едва ли друг път ще отида на подобно нещо, та затова ми е хем смешно, хем интересно. После ще докладвам.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт