ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 354
  • 648
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Така е, Ели, само се наблюдават през бременността, може и да порасне, но не е страшно, нормално е. Сега си се радвай на сините гащи и се настройвай подобаващо. Мислите ли за имена вече? Сестра ми чакат момченце и не могат нищо да измислят.

# 421
  • sf
Дайте букви и насоки и ще измислим всякакви имена  Joy

# 422
  • София
Laughing Много хубава новина, Ели.  Hug Коки радва ли се? Не се притеснявай за миомата. Ще я следиш и толкоз. Моя приятелка има от години и си седи все 1 см., споко.
Значи ние с Уинкс не познахме.  Wink Аз май никога не познавам де.  Mr. Green Само за моите имах някакво правилно усещане. Кажи за имената, наистина.  Laughing

# 423
Ели,  честити сини гащи Simple Smile  Hug
Чучумишев е разкош,  той ми следеше бременността със Симо.  Влюбена съм в него,  не съм срещала друг такъв лекар,  в  пълния смисъл на думата. Той беше в Тина Киркова,  но напусна. Къде ще ходиш при него на преглед?  За миомата,  затрупай тази информация дълбоко за сега,  после ще се заемаш  Wink
  bouquet

# 424
  • София
Като казвате "сини гащи".... помните ли как като бременеехме с нашите юлчета си обявявахме пола на бебетата със  stork-boy и респективно с stork-girlGrinning Heart Eyes Ех, стана ми едно мило...  Heart Eyes

# 425
  • София
мдааа, сини се оказаха  Laughing аз така си и мислех да ви кажа, имах си усещане, живо и здраво да е  Heart Eyes
в юлската тема от тази година пак така слагат щъркелчета розови и сини, много е мило и доста близнаци има.
за миомата нищо не четох да си призная, така ме завъртя днес въртележката че дори не съм го осъзнала, камо ли да се се притесня. вярно, докторката каза да не се тревожа, може би така е по-добре, като ви чувам и вас  Hug
за имена определено имам нужда от идеи - днес спонтанно излетяха две и двете с К, не сме оригинални - камен и калоян. калоян го спрягахме и първия път. давайте си фаворитите Peace
д-р чучумишев се оказа братовчед на съпруга на кръстницата на коки, и той като моята лекарка е бил в тк и сега е в малинов, тя е там и аз там го намерих, тя ме прати там, много е готин опредлено. и добре обяснява много съм доволна и аз Peace

# 426
  • USA
Честито момченце! Коки ще е доволен Simple Smile. Криси само ме пита защо и ние нямаме момченце като приятеля му (те са 4 момчета Simple Smile).
Сестра ми май имаше такава миома и мисля че изчезна в един момент. Не се притеснявай, радвай се на хубавите новини!

# 427
  • sf
Елпет, аз много харесвам децата в едно семейство да са с една буква  Joy
Предлагам Кирил  Mr. Green

# 428
  • София
Елпет, аз много харесвам децата в едно семейство да са с една буква  Joy
Предлагам Кирил  Mr. Green
вики супер идея, между другото аз много харесвам имена с тази буква, за момиче мислехме за калина или яна. Simple Smile но определено приемам всякакви варианти, хайде останалите девойки, давайте идеи, с всякакви букви, само да не е нещо от типа на ричард, и прочие поангличанчени или от този род не ги възприемам в комбинация с напълно бг фамилия, доста ми е тъпо, лм Peace

# 429
Честити сини гащи  Heart Eyes
Константин, Кирил, а после Философ?  Mr. Green
За нас алтернативното име беше Момчил.
Крум ми харесва, но докато е бебе звучи малко грубо. После обаче е супер според мен
Каквото и да изберете все ще е хубаво. Аз преди години не можех да си представя да си кръстя детето Йосиф, а свикнах и вече ми харесва.

# 430
  • На края на вселената!
Елпет, честити сини гащи. На мен много ми харесва Калин.

# 431
  • София
Ако Мария беше момче, щеше да е Камен, много го харесахме това име Simple Smile

# 432
Аз много харесвам името Калоян Simple Smile и Момчил също ми харесва,  но Калоян ми е фаворит
Радвам се,  че доктора ти е харесал  Grinning
  bouquet

# 433
  • Асеновград
И на мен ми харесва Калоян, Константин и Калоян - и двете са царски. Само трябва правилно да измислите галеното, че ще са почти еднакви.
Ние със сестра ми сме с една буква - Биляна и Богомила, като малки на мен ми викаха Биби, на нея Боги. Калеко ми цял живот не можа да ни научи коя коя е, все викаше "Биги, Боги..." едикакво си  Laughing.
Я как се оживи темата  Laughing!

# 434
  • София
ех че хубави идеи - кирил, крум, калинм момчил - много красиви. калоян и камен - определено фаворити.
давайте още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт