ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 325
  • 648
  •   1
Отговори
# 480
  • Асеновград
Уплашил се е , душицата, гипсирал се е и не е знаел какво да направи. Аз се чудя на всички възрастни, които са го видели, гаранция му е личало, че е изплашен. Защо никой не го е питал какво чака 20 минути?

# 481
  • София
Уплашил се е , душицата, гипсирал се е и не е знаел какво да направи. Аз се чудя на всички възрастни, които са го видели, гаранция му е личало, че е изплашен. Защо никой не го е питал какво чака 20 минути?
това ще си остане мистерия и за нас... а че е бил уплашен е сигурно, ицо каза че очите му били насълзени. наистина ми е доста странно и пак казвам, на фона на 6 г. никакви ситуации в градината и с персонала, просто ми е нереално..

# 482
 Hug
Ели,  много неприятна случка сте имали Sad Надявам се,  че детенце се е успокоило и повече няма да има проблеми  Hug
Инструктажа за безопасност е много често повтарян вкъщи. Ина ги приема много сериозно и отговорно нещата. Даже свекърва ми се сърди,  че не жлаела да говори с нейни познати,  пък Ина и заяви " Аз тези хора не ги познавам,  а с непознати не се разговаря,  черпи или каквото и да било "
Прекрасен макар и дъждовен ден на всички   bouquet

# 483
  • София
веси напълно съм съгласна, свеки нека се сърди, проблема си е нейн  Laughing
дребоса е спокоен сега, слава богу, надявам се да нямаме други такива инфарктни ситуации.
вие как сте, темата се укроти пак, аз само дебна ама като нямам и с какво особено да се пофаля освен с бачкане, ко да прая... Wink

# 484
К'о да праиш Wink  Отичай се пък нищо, че те следим:)) Бачкай и утре във ФБ   bouquet

# 485
  • София
К'о да праиш Wink  Отичай се пък нищо, че те следим:)) Бачкай и утре във ФБ   bouquet
ох уикенда грам не остава време за фб.
този уикенд щурмувахме люлинското домко за тапети, купихме много яки за коридора, избрах и за стаята, но тр да сметнем колко ролки ще ми трябват, че ще ги напасваме.
сега пуснах едни линкове на братчедката за един модел слинг и ел. помпа на авент от ибей че нещо съм смот=смот и не мога да се оправя, а и леля ми си идва в края на месеца, та да я "използвам" жената.
отчет за уикенда - даден  Laughing Laughing Laughing

# 486
  • София
идвам на отчет - поръчана ел. помпа на авент и слингче за бебчо, чакам ги в края на месеца по леля ми, че братчедката ги поръча от ибей аз съм смоти.
тапети за стая и коридор - купени, много сладки, само дето ще чакаме тези за стаята, че не бяха налични.
столче за кола - уредено от един колега, че мите неща всичките ги продадох през продавалника, да ме питаш защо се вързах ама на.
жк от вчера - според доктора си върви ок със седмиците, прогнозни размери 800 гр и 31 см. седалищно застанал и ме подритва ниско долу  Laughing малкия буда  Grinning
вие сте наред  Hug

# 487
Ех, че милооо  Heart Eyes Чуден отчет!
Ние сваляме старите шкафове в кухнята и чакаме тези дни да донесат нови. До преди малко свалях стари тапети останали отзад. Косьо днес щели да го снимат в градината, но баща му забравил да ми каже, та го пратих да занесе подходящи дрехи. Имам 100 неща за днес, да видим с кое ще успея...
Рапорт даден  Mr. Green

# 488
  • София
Ех, че милооо  Heart Eyes Чуден отчет!
Ние сваляме старите шкафове в кухнята и чакаме тези дни да донесат нови. До преди малко свалях стари тапети останали отзад. Косьо днес щели да го снимат в градината, но баща му забравил да ми каже, та го пратих да занесе подходящи дрехи. Имам 100 неща за днес, да видим с кое ще успея...
Рапорт даден  Mr. Green
сменяте кухнята значи, а с какви шкафчета? снимчици има ли, ако решиш че е удачно де?
нашата я сменихме точно като се роди дребния и всъщност още се "брои за нова".
за мен единствено проблем е че ми се иска миялна, винаги съм искала, но кухнята не предполага място за такава, освен ако не е малка и не е върху плота.... и пак не е сигурно дали ще стане...

# 489
  • Бургас
Нашата миялна я вградихме след като жертвахме един шкаф от кухнята.  Peace Аз не мога да си представя живота без миялна.  Joy

# 490
Мога само кочинката да снимам сега... надявам се скоро да има нещо за показване Simple Smile
Нашата миялна до сега стоя на плота. Свиква се и ми е голяма помощ.

# 491
  • sf
Аз пък оцелявам и без миялна. Не бих си жертвала шкаф.
 Crazy

# 492
  • София
майче, да снимаш после
аз шкаф не виждам как ще жертвам по-скоро ще я пльосна върху плота, няма как да я вградим
има вариант да не е в кухнята ама нещо не ме радва.....

# 493
  • София
За пикник и ние бихме се зарадвали - ама на Бистрица или Витоша или по Искъра, абе, нещо по-нецивилизовано.

# 494
  • София
Нашата миялна я вградихме след като жертвахме един шкаф от кухнята.  Peace Аз не мога да си представя живота без миялна.  Joy

И аз не си го представям живота без миялна. Развали ни се първата - една вечер - и познайте, още на следващата сутрин бяхме на лов за нова миялна.

Общи условия

Активация на акаунт