ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 321
  • 648
  •   1
Отговори
# 495
  • София
привет  Hug Hug
тази тема изглежда ще иляди както се казва, не можем да я изпишем нещо  Laughing
от мен кратък отчет - все още на бач, до другата сряда, живот и здраве, после 45-дневен и последни ремонти в нашата стая, завършване на дребния на 29ти, родителски срещи в у-щата (за 12то е на 27ми май вики ако не сте разбрали), и живот и здраве- беб Simple Smile
сега в петък съм на частния доктор да видим какво ще каже и дали ще боднем дата за раждане и така.
вие сте Simple Smile

# 496
  • sf
Видях за РС, само се чудя защо ги правят преди да обявят реалното класиране .

# 497
  • София
Вики, някои правят такива предварителни, според мен за да дадат възможност на родителите да се запознаят с училището и учителите и да направят по-лесно избор м/у училищата.

Ели, то не останало - отстрани много бързо мина Simple Smile Измислихте ли име?

Гери да се отчете, не се е появявала отдавна.

# 498
  • Бургас
Вики, някои правят такива предварителни, според мен за да дадат възможност на родителите да се запознаят с училището и учителите и да направят по-лесно избор м/у училищата.
Е те тези срещи се организират още преди да почне кампанията по подаване на документи.

# 499
  • София
[Аз пък правих плетени цветя за тържеството в градината. Ей ги те, от тук започват.  Мисля и за есента да направя малко... но първо малко за мен пък.
Мразя да пиша на клавиатура на нетбук, гадост.
А ви как сте с училищата, ориентирали ли сте се къде... ?
В смисъл, какви са шансовете къде...

# 500
  • София
вики и аз като айка мисля, това им е идеята, а и миналата година беше така, на кръстницата му детето е там Peace
айка калоян сме избрали дотук, май никой не го оспорва вече  Laughing та мисля да е това
кати, за у-щата аз лично пуснах молби в три - 12то, 119то и 148мо. с приоритет ми е 12то, надявам се на добър шанс за там. ти какво измисли?
плетените цветя са много красиви, изглежда ми трудно да се правят   bouquet

# 501
  • sf
Е то хубаво отиваш на РС да се запознаеш, разгледаш, одобриш, навиеш се и после на класирането те отрязват, нечестно нещо ми се струва  Rolling Eyes
И на мен 12то ми е фаворит. В 31во почти съм сигурна,че ще влезе, но вече не го ща  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 13:29 от donsita

# 502
  • София
И на мен 12то ми е фаворит. В 31во почти съм сигурна,че ще влезе, но вече не го ща  Crossing Arms
имаш ми съпорта  Laughing
не знам и аз защо така от раз ме отблъсна иначе знаеш аз там съм завършила и за гимназията гарантирам, понеже голяма част от старите учители са си все още там, ама за долния курс...... Rolling Eyes

# 503
  • София
вики и аз като айка мисля, това им е идеята, а и миналата година беше така, на кръстницата му детето е там Peace
айка калоян сме избрали дотук, май никой не го оспорва вече  Laughing та мисля да е това
кати, за у-щата аз лично пуснах молби в три - 12то, 119то и 148мо. с приоритет ми е 12то, надявам се на добър шанс за там. ти какво измисли?
плетените цветя са много красиви, изглежда ми трудно да се правят   bouquet

Ми май за 134то се навих - е, стига и да го приемат, разбира се...
То не остана - във вторник ще видим и ще докладваме всички, кой къде...

А цветята лесно се правят - само дето тогава левият ми палец беше таман два пъти колкото десния иииии. абе, да си го кажем направо, яко болеше.

# 504
  • София
първи на доклад, подадохме удостоверението в 12то училище Simple Smile

# 505
  • София
Честито, Ели.  Hug Значи първокласникът е записан вече. Той видя ли у-щето? Тест правиха ли? А иначе как върви подготовката за бебето? Ремонта направихте ли?
Ние днес бяхме на тържество - ред сълзи, ред сополи. Кога ни пораснаха бебетата? ooooh! Много хубаво беше. Ще оставя И и юни месец на градина в сборна група предимно от наши деца, но с наша госпожа, че добрата новина при мен е, че започвам работа от 01.06 и сега се започват мъките по отглеждането на децата през ваканцията.  Grinning 

# 506
Йееее, честито!!! Много успехи на новата работа.  Hug
И в нашата група днес е било тържеството. Говорих с учителката, приготвили са подарък на Косьо - буквар и някаква грамота. Много мило ми стана.

# 507
  • USA
Гери, честито! Много се радвам! Дано да ти носи много радост и удовлетворение!

Ще има ли съученици в темата?

# 508
  • Бургас
Честито Гери. Да ти носи само хубави емоции и много пари в портмонето.  Hug

И на мен ми е интересно ще има ли съученици  Grinning

Кривчо имаше Т вчера. Почвам да се дразня, цяла зима не се разболя, сега за две седмици два пъти. И непрекъснато чувам кой бил постоянно болен, кой все кашлял....

# 509
  • sf
И ние подадохме в 12то. Май с Ели ще сме съученички  Joy
Децата не искат да ги гледат сега в училището, тестове не се правят. По принцип май не са позволени.
И нашето тържество мина, ама аз съм темерут, не се разчуствам, доскучава ми  Joy
На Виктор утре му е последен ден и започва голямата ваканция, нерви да имам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт