ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 320
  • 648
  •   1
Отговори
# 510
  • София
герка честито и от мен  Hug  bouquet
ели, за Т-то, коко изкара една адска гадост, много модерна из нашата махала - от моракселия катаралис са прихванали всичките и таз ба'хтерия удря в синусите. по този повод дреб беше с 39 градуса 4 дни неповлияни грам от аб, имаше освен това отит ангина и конюктивит. пощуряяях ти казвам, а освен това заради всичките тези гадости и гнойта която му се е образувала само се оплакваше и от главоболие... едва се оправихме и съм много наплашена.
днес им е тържеството а той от 2 седмици не е ходил в градината и за мен лично хич не е добре, ама няма как, много се радват милите деца на това  Rolling Eyes
вики за 12то ще е супер за съученичките Simple Smile)))) ами ти нали писа немски, ние с другото детенце искахме английски?
сто пъти питах сигурно ли е че е записан като дадохме удостоверението, жената която го прие каза да, ама аз съм пусти тома неверни - ами ако не го вземат, какво правим? вики някакви идеи по темата за успокоение на бременните?  Hug

# 511
  • sf
Ели, аз мислех,че и вие с немски. Значи ще сме полусъученички  Joy
И аз съм Тома Неверни, като нямам черно на бяло и ми е нервно. Ама и на Д така са му казали, нямало проблем, 100% е записан. Ако нещо се отметнат, ще вдигна яко скандал, макар че няма доказателства  Rolling Eyes уф, на 11ти ще изкарат списъците  ooooh!

# 512
  • София
Еха, пораздвижи се темата.  Hug Благодаря ви много, ама да си призная съм в лека депресия, щото 12 години сам да си си шеф и сам да си правиш работния график,... а сега трябва да се съобразявам.  Mr. Green Хубавото е, че съм при бившата ми шефка и поне си знаем номерата.  Laughing
Майче, Косьо в училище ли е бил предучилищна? Аз съм изпуснала нещо. А ти успя ли да подадеш в 20-то?
Ели, Вики, щом са ви взели/записали удостоверенията, значи сте записани, споко.  Hug

# 513
  • sf
А сегаааа, да видим кой няма фейсбук и е назад с новините.
Майчето вече живее в Англия  Mr. Green

# 514
  • София
Ами като ме държите в информационно затъмнение пък...  Crossing Arms

# 515
  • София
Ние днес бяхме на тържество - ред сълзи, ред сополи. Кога ни пораснаха бебетата? ooooh! Много хубаво беше.

И аз постоянно това си мисля... Много бързо мина... Някак... не ми стигна, не.

Давид е болен, с висока Т, горкичко-мъничко. А днес трябваше да сме на цирк... Sad

# 516
  • София
абе аз мернах за майчето във фб ама мислех че за кратко, браво много се радвам  Hug цялото семейство нали?
герка, за записването, и аз мисля като теб, ама както вики каза, има ли гаранция? в смисъл че няма да ни викнат един ден и да кажат, амиии то децата са повече ние повече от 3 паралелки не можем да открием ей си ви на удостоворенията, благодаря и довиждане?
кати освен Т какво му има друго? понеже коко изкара предните 2 седмици една страшна гадория и тя беше с висока Т, но имаше и ангина конюктивит синузит и отит, които не се появиха от раз?
коки завърши вчера, връчиха му "неорогиналното" удостоверение и правиха купон в близко заведение. и на мен ми докривя, прик;ючва им един етап на малките мишки, вече не са чак толкова малки, а и мама има в повече хормони в момента та си поревах и аз  Rolling Eyes

# 517
  • София
Ами гърло има - това чудо било херпангина, причинявало се от някакви коксаки или ентеровируси... И глава го боли, и разтройство и гадене... но най-вече много висока Т...

И на мен ми е много криво това с края на градината - ами... някак е като ... краят на една епоха. Краят на малкото детство. Никога вече няма да е безгрижно малко мишле... И много малко ми се видя.

# 518
  • София
Така е, Кати, много си права.  Sad Оттук нататък отговорностите са повече, а пък да знаеш колко по-бързо минава времето 1-4ти клас...  ooooh! Но... такъв е редът на нещата. Да са ни живи и здрави, да растат и ние да им се радваме.  Heart Eyes
Да оздравява бързо Давид.  Hug

# 519
  • София
Ами гърло има - това чудо било херпангина, причинявало се от някакви коксаки или ентеровируси... И глава го боли, и разтройство и гадене... но най-вече много висока Т...
а виж за гаденето не знам- всичко друго да, бактерията която изолираха е моракселия катаралис, ако добре я изписвам и без аб не минава. ама той милия ако има и другите гадории, как ще задържи аб? предполагам си го водила на лекар, какво ви казаха? ужас, да му минава бързо, направо настръхвам, много скоро беше при коко това и ми е кошмар....

# 520
  • София
Предполага се да е херпангина - вирусно, от АБ полза няма - м/у 3 дена и седмица температура над 39 град... Той вече 4 дена е така...  Rolling Eyes

# 521
Ох, Кати... хич не звучи добре. Хайде вече да минава тази гадост и лятото без повече боледувания  Hug

# 522
  • София
ох милия, сега видях че си писала че е вирус, дано по-скоро пребори  тази Т.... Praynig

# 523
  • София
Почва АБ, няма да се размине само така... Sad

# 524
  • София
кати какво му изписаха? да не забравиш и за пробиотик да даваш..
да се оправя бързо детенце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт