ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 342
  • 648
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Като говорихме за полове, ето по тази таблица при мен, сестра ми и сестрата на мъжа ми много точно излиза пола на бебетата, Ели пробвай при теб дали също е вярно:
http://www.baby.ru/polbaby/bloodnew/
тз, излиза момиче
между другото на няколко други сайтове пак така излезе пък то виж  Laughing

November rain честито и от мен   bouquet

# 451
  • София
Ели, да не се е объркал доктора?  Mr. Green
Да й е жив и здрав бебока на НР. Също много хубаво име - Марк.
Аз не мога да дойда, на английски съм и ще правим контролно  Crazy. Мерси за ЛС.  Heart Eyes

# 452
  • София
У, че и контролно! Успех тогава!

# 453
  • София
Ели, да не се е объркал доктора?  Mr. Green
Да й е жив и здрав бебока на НР. Също много хубаво име - Марк.
Аз не мога да дойда, на английски съм и ще правим контролно  Crazy. Мерси за ЛС.  Heart Eyes
и от мен успех
а за това дали се е объркал, хм ами ако е, то ще разбера на 17 и/или 18ти, когато са ми следващите прегледи - жк и фм.  Grinning

# 454
  • USA
На мен по един такъв тест ми излизаше момче, по друг момиче.  Crazy За Ема това. Simple Smile

Да и е честито на НР и да е жив и здрав малкия Марк! Той кога се е родил?

# 455
  • Canada
Здравейте момичета! Hug

Аз от няколко дни забелязах, че темата е активна и все се каня да пиша.

Елпет, честита бременност, лека и безпроблемна да е до края!

Айка, много мило, че си се сетила за мен, благодаря за честитката!
Благодаря и на Елпет, Нонсенс и Уинкс!

Марк е вече на 3 месеца, расте бързо (като батко си) и вече е с дрехи за 6 м.  Mr. Green
Раян умее чудесно да го занимава и бебето много му се кефи, а от скоро и Сара има успех, за всеобща радост Laughing, но с нея се изисква постоянно наблюдение и контрол.
Аз до октомври съм в майчинство и добре, че е така, защото първокласникът има много домашни. Не ми е ясно как ще се справяме после, дано да му харесва да е самостоятелен.
Раян вече чете и на френски, дават им едни малки книжки - всеки ден поне по една за вечерта. А след гостуването на бабите доста успешно се опитва да чете и на български Crazy. На мен ми се искаше това да стане на по-късен етап, за да не се обърква, но каквото - такова.

# 456
  • София
Браво на Раян, все така добре да се справя! Много е хубаво, че ще можеш поне до годинката на Марк да си вкъщи, после ще е трудно, то се знае, но ще се справите!

# 457
  • София
Браво на Раян, голяма емоция с тези първокласници си имаме  Grinning и браво на Марк че така бързо расте, да е жив и здрав  Hug
Вики, аз все пак се отказах от 31-во.... да става каквото ще, заложила съм на 12-то, дано не ме подведат.

# 458
  • sf
Аз нямам категорично решение,но клоня към 12то. Ти с немски ли го писа?

# 459
  • София
Аз нямам категорично решение,но клоня към 12то. Ти с немски ли го писа?
ами аз и да имам и да нямам, не подадохме документи в 31во и това е, ти ме разкандърдиса, ама с добро казано  Hug
иначе за 12то с английски, ич ме няма с немския, може би по-натам и друг език, не само английски, но без него не си го представям. ако знаеш какви студентчета идват при нас, бъкел не знае, камо ли добре, с компютъра зле, викам къде сте тръгнали, това е социалния минимум на усилия. а като идват такива дето са на стаж и учат в чужбина, без значение къде (и в германия и в англия), ами те са като от друг свят...
та затова с това да почнем, пък ще видим Peace за немския казаха че им нова програма, на гьоте институт, много добре ми прозвуча да ти кажа, ако е там вико, добре сте направили Hug

# 460
  • sf
Ние и в 31во писахме немски, като идеята е да учи немски в училище, а английски в школа. Туй главата на баща му я роди, накрая нищо няма да научи  Joy

# 461
  • USA
Абе, те да научат децата на български и математика, а другите езици ще могат да ги научат и по-нататък.  Mr. Green И аз ако бях в БГ сигурно щях да заложа на английския, защото повечето германци говорят английски.

# 462
  • София
Абе, те да научат децата на български и математика, а другите езици ще могат да ги научат и по-нататък.  Mr. Green И аз ако бях в БГ сигурно щях да заложа на английския, защото повечето германци говорят английски.
права си за бг и математика, а за английския, да ти кажа много ме впечатлиха преди време в амстердам, холандчетата учат английски от супер малки и на практика те един вид си се раждат с 2 езика - техния си странен и английски, пък ако имат желание и още... не знам, езика си е минимум необходимост, пък да прави после каквото ще.

честит празник на влюбените, момичета, на тези които празнуват и на тези които са на тема трифон зарезан   bouquet
бъдете здрави, много любов и късмет ви пожелавам Hug

# 463
  • София
Здравейте  Simple Smile

Ели, Вики, добре ми звучи това 12 у-ще. Щом и вие си го усещате така значи е вашето у-ще. Дано попаднете на добри госпожи - това е най-важното.

Имам нужда от подкрепа днес следобед. Помисляйте си за мен.   Praynig

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 15:35 от nonsense

# 464
  • София
имаш моята подкрепа и много много положителни емоции летат към теб  Hug
за 12-то, дано си права за госпожите Praynig

Общи условия

Активация на акаунт