ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 314
  • 648
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да оздравява бързо Давид. Поне с Аб ще му мине по-бързо.  Hug

# 526
  • София
Давам му. Ама този, който ми харесваше най-много - нормафлор - вече не се произвежда... Sad Сигурно понеже беше наистина добър. Аугментин му изписаха.

Излязоха резултатите за училищата... Утре ще има тичане за записване - а аз ще трябва и него да влача, добре, че поне днес не е вдигал Т - и дано и утре да е така, че...  Rolling Eyes

# 527
  • София
уф то не че има добър аб, а,а аугументина действа мн добре при коко.
аз му давам от тия дъвчащите на биогая, имаше и едно с л, ама как му беше името и то е ок, давала ли си го?

# 528
  • София
линекс.

Ели, ти как си на финалната права?

# 529
  • София
привет
точно мръннах в другата тема, че днес ще ходя да ми изследват албумина, а от 2 дни съм с високо кръвно, много нетипично за мен, но явно за бременността да...като пиян морков съм.
иначе ходихме на 3ти да видим бебе, тонове и доплери добри, плацента 2ра степен, водите малко намалели, но също засега без драми, но той продължава да върви седмица назад и така е от средата на април. докторите нямат идея на какво се дължи, казаха че няма да се роди голям, но то и коки беше 3 кг та не очаквам слонче....
това с кръвното ме притеснява, не ми е добре и мн ми е криво като не знам какво става, днес се надявам на повече инфо...
иначе коки ходи на летния курс на британика, много е доволен, ние ремонтираме стаята, освежаване и прогонване на едно петно мухъл зад гардероба, та снощи спахме с коки в хола и спане е силно казано като труп съм...
оплаках се  Hug

# 530
  • София
Еличко  Hug Не може ли почивка да си вземеш? Да си почиваш повече, чу ли?!

# 531
  • София
Ели, колко високо е високото кръвно?

Разбъркай си кисело мляко с малко захар и повече канела.

# 532
  • София
Ели, дано е било само моментно! Ще те наблюдават ли по-често сега?

# 533
  • София
ами стойностите поне за мен са високи, цяла бременност е 110/70 а сега съм рядко под 120/90, много ми е странно как така изведнъж. нямам албумин показа вчера изследването, пия безкофеиново кафе и то по малко, а и преди пиех по 1, не съм прекалявала, просто не виждам причина да е така. на доктора на 3 щни по-ниската стойност беше 140/90 и те ме чакаха да се успокоя да мерят пак и така...много тъпо.
герка аз съм в нас, уж почивам, ама ето от сутринта е пак 120/90. записвам си стойностите, имам час за 10 юни, надявам се да няма драма дотогава.
кати кисело мляко със захар на вкус ли и канелата, ще го пробвам опредлено
дали има влияние яденето на черешки - откак съм ги видяла си похапвам доста обилно от тях....
ако е от тях, спирам веднага ooooh!

# 534
  • София
ами стойностите поне за мен са високи, цяла бременност е 110/70 а сега съм рядко под 120/90, много ми е странно как така изведнъж. нямам албумин показа вчера изследването, пия безкофеиново кафе и то по малко, а и преди пиех по 1, не съм прекалявала, просто не виждам причина да е така. на доктора на 3 щни по-ниската стойност беше 140/90 и те ме чакаха да се успокоя да мерят пак и така...много тъпо.
герка аз съм в нас, уж почивам, ама ето от сутринта е пак 120/90. записвам си стойностите, имам час за 10 юни, надявам се да няма драма дотогава.
кати кисело мляко със захар на вкус ли и канелата, ще го пробвам опредлено
дали има влияние яденето на черешки - откак съм ги видяла си похапвам доста обилно от тях....
ако е от тях, спирам веднага ooooh!

Канелата понижава кръвното. Колкото можеш да сложиш - толкова. Като е повечко тя става малко налютваща - ами, аз просто много обичам канела, така че нямам проблем с нея, но... Ако ти е неприятно с повече канела, хапни си повече мляко  Mr. Green

120 не е високо кръвно - знам как се чувстваш, понеже аз като бях с Давид накрая имах 120/... и усещането ми беше като да се пръсна, но истината е, че това е стандартното. А сега имаш повече кръв - доста повече - така че няма как да го поддържаш ниско, както явно си свикнала. Пробвай канелата - не ми е известно да има негативни странични въздействия.

# 535
  • София
Кати, как е Давид? Записа ли го в у-ще вече?
Айка, къде ще записвате К?

# 536
  • София
Записах го... Вчера бях и на родителска среща - и изтървахме цирка... За втори път, и този път окончателно за тази година...

Много гадно това ходенето по родителски срещи... Дори по-гадно е усещането от детско-градинските...  Confused

# 537
  • София
nonsense, записахме я в 23-то соу, сравнителнно близо е, има занималня за вички, ще видим как ще тръгне. няма да има познато детенце с нея, но това е положението.

# 538
  • Бургас
Не, в никакъв случай не пробвай канела!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върти ми се нещо че предизвикваше контракции.  Peace

# 539
  • София
честито на записаните и от мен. айка за 23-то ходихте ли, хареса ли ви, какви са условията?
кати, къде записа давид и как е след аб?
за канелата прочетох, багодаря адашко, може ама да е в умерени количества, аз и без друго нямам много в нас.
тия дни сякаш ми е по-добре, пу пу, но продължавам да го следя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт