КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 4

• 29 245
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
Благодаря, ще си го запиша и ще го пробвам, но по-нататък.

П.П Аааа, то не стои цял ден. Пак си втасва нормално, евентуално можеш да го оставиш през нощта, което е друго. Аз така правя питки за сутринта, през нощта си втасва.
Същият козунак си е, просто не го месиш на ръка, а миксерът върши тази работа. И се застраховаш от предозиране на брашно, да не стане твърдо тестото. Peace Всички рецепти са си с толкова брашно, просто на ръка като месиш ти е лепкаво и добавяш, добавяш, така се получава по-твърдото тесто.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 16:37 от Джемма

# 241
  • София

Малко козуначени кифлички направих, но от онези  бързите, без много размесване, а почерпете се... Simple Smile

# 242
  • Балчик
А, добре, че са само виртуални, тъкмо си пия първия чай за деня (десети ден вече hahaha). Много вкусно изхлеждат. Ама аз забелязах и до тях какво има. eat

# 243
  • София
А, добре, че са само виртуални, тъкмо си пия първия чай за деня (десети ден вече hahaha). Много вкусно изхлеждат. Ама аз забелязах и до тях какво има. eat
Правих Виенска шоколадова торта, но все още не беше довършена, но без да искам съм я хванала и нея.  Simple Smile  Ето я окончателно
Скрит текст:
Много бърза и вкусна все че излезе.  Simple Smile На снимката изглеждат големи топчета сметана, но в действителност са малки.  Wink

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 12:49 от marchеva14

# 244
Марче, благодаря!  Hug Почерпвам се и с кифличка, и с тортичка.  Laughing Може, нали?

# 245
  • София
Марче, благодаря!  Hug Почерпвам се и с кифличка, и с тортичка.  Laughing Може, нали?
За теб винаги!! Hug

# 246
Марче,  Hug

# 247

Този път пробвах италианското брашно по рецептата на Венета. Резултата - на снимките. Но и на София мел брашното е доста добро.

# 248
Благодарение на вас по Коледа направих доста вкусотии, така че идвам да се уча пак.   bouquet

# 249
  • София
И аз идвам да се уча. И аз като Джема се опитвам да съм в режим на ограничаване, но март месец ще спретна едни кифлички  Peace

# 250
# 251
  • Бургас
Който седи пред компа,за малко да изгори козунака.Хапнахме го вече. Ходих на Метро и си купих от портокаловата захар.Но ще я пазя за празника Simple Smile

Момичета ,защо не успявам да кача втора снимка???? Исках да ви почерпя с един кекс,но не успявам Embarassed

# 252
  • Пловдив

Правя ги за втори път.Традиционен на Джемма

# 253
  • Балчик
Моля ви, този козунак не е мой, имам рецептата от Mimeto.

# 254
  • Sofia
Дали да не спретна и аз един козунак, днес е неделя, мога да изпека и хляба и нещо друго. Вчера направих кекс и ни дойде много добре.

Общи условия

Активация на акаунт