Отговори
# 180
нанина,
точно така, по-често я слагай да суче.
а ако не иска тя няма да отваря устичка да търси зърното.
като се насуче бебето само' пуска гърдата, ако започне само да дъвче и мляска, да си играе - дръпни я, ако е изтървала гърдата, пак предложи, ще видиш как ще сте по-спокойни.

аз досега чистих с прахосмукачката и дреб спа,като спрях се събуди, посука малко и пак заспа.

# 181
# 182
  • София

Oоо  милата ,още малко  Laughing Laughing Laughing, пък после и ти ще се оплакваш от неспокойни нощи и колики  Hug Hug.

Нанинка , не се притеснявай ще свикнете една с друга , и най вече с режима на Ния. Със сестра ми имаме голяма разлика 9,5 г. Когато тя се роди аз бях в 3-ти клас и общо взето бях безценен помощник на майка ми    Mr. Green Mr. Green. И тя като Ния по цял ден и нощ ревеше, ей така без причина -нахранена, суха , просто си се дереше деноношно и само на ръце искаше.За сметка на това сега е много будна и активна млада дама.

И аз да се оплача малко , от няколко вечери не спим м/у 1-5 , просто на малката не й се спи и иска само да я гушкам . като е в мен си стой кротка и на 30 мин промънка да й сменя позата. Но не заспива или ако се унесе в момента , в който я сложа в леглото заплаква. Пре3з деня нямаме такъв проблем newsm78 newsm78

# 183
Здравейте,и аз още не съм се обебила,направо сякаш времето е спряло.
kanye  ,синът ми като беше бебе до към 4-5-ия месец беше все на ръце,но само през деня-като го сложех да легне веднага писваше,но пък вечер никога не се е будил(даже и за ядене не)

# 184
mocito, още малко, организирала ли си малкия кой да го гледа?
контракции имаш ли,
щото аз нямах пък с 6см отидох, само си усещах корема стегнат почти непрекъснато и не можех да разбера, не беше стягане като подготвителните контракции, стяг-отпус. та затова, и боцкания в кръста имах през деня, ама си мислех, че е от дългите разходки с малката.
с тапата ли си още?
разхождай се поне по 2 часа пеша на ден.
успех  Hug и леко раждане.

# 185
Здравейте мами да мина и аз да се отчета Simple Smile,
radi1426, rainy честити дъщерички.
rainy, видя ли че не познават много много размерите на бебето. Аз изпаднах в същата ситуация като с първото раждане. Непосредствено преди раждането ми казаха че е 3600, а аз си сметнах наум + 400 грешка..значи към 4 000  Simple Smile
Нанинка и нашата беба е неспокойна..и вчера и днес целия ден будува и мрънка и се разнасяме на ръце, като се почне от 10ч та вчера до 18ч, а днес до 19ч..заспива за 10 мин и после  пак. Вчера беше от газове , целия ден акото не ще да излезе и се измъчи милото да напъва. Днес сутринта и направихме клизма със съпунче и като започна да бълва та бях най-щастливата мама, отчете се за два дни напред Laughing И сега е лесно, с тати който е отпуск по бащинство и ми е под ръка. Ама другата седмица, понеделник като ми върнат каката ( сега е при баба за седмица) и няколко дена след това като изтече и отпуската на тати за тогава се притеснявам как ще я караме..сега направо си го приемам като почивка Laughing
Още малко търпение на необебените Hug Hug Hug

# 186
Нанинче, ти случайно да буташ лилаво стоке и да си с руса коса, че днес видях една мадама на малката главна с много малко бебенце и помислих, че може да си ти, но ми беше неудобно да те питам Embarassed  Hug.

# 187
Нямам никакви контракции,стягания,болки,нито паднала тапа,абе никакви симптоми за раждане.Но и с първата бременност бях така.Само виждам как бебето се разтяга и намества,но явно вече няма никакво място,защото корема ми е много твърд,а кожата толкова опъната,че повече не може.

# 188
mocito, твърд корем си е признак за скорошно раждане Wink
ама болки няма ли в кръста, ти си се разхождай, пък бебо ще реши кога да излиза.

fanagoria, а ти как си?

# 189
И аз така, абсолютно нищо. Само подготвителни контракции от време навреме-втвърдяване на матката, но това е от месеци, не съм усетила да ми пада тапа, утре ще се обадя на док да видим какво става.

# 190
Здравейте,момичета.Най-сетне сколасах да стигна до компа.
И така.... на 19 май се роди нашето второ момченце,точно в 11.25 часа.Казва се Ивайло,тежи 4.310 и е дълъг 52 см.,родих го нормално.Всичко мина много бързо,пък и отидох в болницата на шега,а то взех че родих за около 1 час.Дано всички още чакащи мами да се разминат така леко като мен.Сега ще се върна да ви попрочета.Стискам палци на всички които са в очакване и честито на всички които са родили през тази седмица.

# 191
kamban4o, забравих ви, еееееееее
честито, браво на теб  Hug
да расте здраво и весело бебе   bouquet

# 192
Камбанчо, честито, браво на теб! Hug Моя док каза след 3 дни чак да ида Sad.

# 193
  • Бургас
kamban4o, голям юнак си родила, браво, радвам се, че е минало леко и всичко е наред  Hug Живи и здрави, всичко най-хубаво  Simple Smile Hug

Моята дъщеря явно е решила да ме омаломощи до дупка ... снощи отново не спа. Този път обаче и рева... подуха ѝ се очите от рев направо. Когато вече нямаше сили да реве, продължи да се гърчи, да пъшка и да ръмжи, извивайки се ужасно ... Баси коликите, баси ужаса ... ад под небето е просто. Снощи, след като не беше спала 9 часа и рева няколко часа без да спре ѝ бях дала срок до 2ч посреднощ да спре поне да плаче така ужасно, ако не - щях да я водя в болницата. Гледала съм дете, виждала съм и други бебета с колики, ама такъв ужас не съм срещала досега ... Tired

reniboro, какво яде детето, АМ ли? По-често тогава има такива проблеми. Откъде такъв запек? Дано не се повтаря  Hug

# 194
kamban4o, честит син! Голям се е родил Ивайло, страхотно е че си имала леко раждане!  Hug
Дано и останалите мами, които са в очакване да минат така леко и да звучат така добре!fanagoria, mocito86 Hug Hug Hug
Мон, само на кърма сме. Не знам как така се получи с тоя запек. Rolling Eyes Ям салати, пия огромно количества таратор, пия зелен чай, ям супа и т.н. Не съм яла нищо пържено или мазно. Аз си ходя редовно и съм на ръба да хвана някое разстройство с моите експерименти как да и помогна. И от сутринта пак се напъва и не ще това ако да излезе и не ще, и май довечера пак ще трябва да помагаме с тати.  Sad На мен като чели кърмата ми малко понамаля, просто не са ми така болезнено препълнени гърдите, а нормално пълни. Така е като нощно време  между 12 и 6 ч имаме само едно бързо кърмене Rolling Eyes, когато е времето за стимулация на лактацията.
Искренно ти съчуствам за Сиянката. Ти махна ли за един ден млечните за да видиш как ще е положението с коликите?

Общи условия

Активация на акаунт