Мнения за SCI Company!

• 25 816
  • 116
  •   1
Отговори
# 45
След като сте запозната толкова много със всичко, защо говорите за погълване.....ами явно сте зациклили на едно място и сте спрели да се интересувате от развитието на тази компания, ако хора ,които ги мързи и не им се занимава с каквото и да било,да не упреква компанията, трябва да се размърдате или си мислите че като дадете 50 лв и трябва да станете милионери. А що се отнася до обектите в Европа.....разкажете на хората нали сте много запозната,как стоят нещата.Знаете ли хора ,като не ви се занимава и ви мързи...поне не плюйте против хората,които имат желание да се развиват......вас нали не ви интересува. Ако някой го интересува повече за всичко свързано със Saveway нека да заповяда на презентация

# 46
  • София
Тичам! Но няма да е скоро.

# 47
  • out of space
Ако някой го интересува повече за всичко свързано със Saveway нека да заповяда на презентация

И да си подготви 300 лв. за вход.  Laughing

# 48
  • Бургас
След като сте запозната толкова много със всичко, защо говорите за погълване.....ами явно сте

Защото когато една фирма стане собственост на друга фирма, се нарича поглъщане. Другото няма да го коментирам, успех по пътя на милионите Simple Smile

# 49
Не знам дали ви се тича или ви се дава 300лв, ела те и се убедете сами на 27.03.2014. За пореден път се убеждавам,че в България има много "компетентни" хора във всяка една област иначе доста мързеливи, не забелязах никоя от вас да говори за работа, и затова как да изкара повече пари, а иначе сте седнали акъл да давате и да плюете по каквото ви падне,сигурна съм,че ако се разровя, в този сайт ще намеря и други простотии, които пишете против други хора и други идеали, жалко за такива създания като вас.................................

# 50
  • София
  Всеки има право да прави с живота си каквото иска.Не разбрах защо започна да кълвеш, след като си толкова свободна и щастлива финансово?Остави ни нас да си тънем в мизерията.Да вземеш парите на някой и да го оставиш с дългове, да го караш да лъже и мами близките си за пари, това не е моя начин да ги изкарам.

# 51
Грешно си разбрала Тайна, аз не мога да кълвя, както казваш, не познавате хората, с които си пишете, не знаете дори за какво пишете, но за вас това е вашето жалко съществуване, да се заяждате.Това е последния ми коментар, бъдете готини и позитивни,  ако можете,,,,,,,,,,

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 23:19 от virtualna69

# 52
  • Бургас
Е, що пък като не харесваме вашата фирма да ни е жалко съществуването? Или за вас вариантите на съществуване са два- жалки и SCI- партнерски? Доста тесногръдо, не мислиш ли?
И за да съм в тон с това, което се случва по темата, днес започва дело срещу създател на фейсбук група против SCI. Петров толкова се е газирал, че му се мъти водата, че е решил да доказва в съда, че не е кандидат- марсианец Simple Smile Сега и глухите вече би трябвало да чуят, че КЗП е забранила практиката на SCI  Laughing
http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D0%B0_314447.html, който го интересува.

# 53
  • Пловдив
Всички от SCI сте такива зомбита, че ако може отстрани да се видите как приказвате. Видяха, че българските институции може и да ги притиснат и направиха европейски хватки.

# 54
  • Абсурдистан
Тъкмо навреме ми идва темата. Моя позната ми предложи да ме покани и тя да ми плати издаването на картата - 49 лв. А аз да си я ползвам при пазаруване за някакви отстъпки в различни обекти. Къде е уловката?

# 55
  • София
Тъкмо навреме ми идва темата. Моя позната ми предложи да ме покани и тя да ми плати издаването на картата - 49 лв. А аз да си я ползвам при пазаруване за някакви отстъпки в различни обекти. Къде е уловката?
Уловката е,че не се плаща само картата, има и други плащания, нали и тези над теб трябва да вземат нещо.А ти пък трябва да намериш и привлечеш други будали, които да си дадат парите.

# 56
  • Абсурдистан
Благодаря много. А какви са тези други плащания? Тя ми обяснява че това била най-обикновена карта, като тези на търговските обекти и само пазаруваш с нея.

# 57
  • Бургас
Уловката е,че не се плаща само картата, има и други плащания, нали и тези над теб трябва да вземат нещо.А ти пък трябва да намериш и привлечеш други будали, които да си дадат парите.

Уловката е, че твоята приятелка трябва да прави по две активации на карти месечно, за да може да се води "активна" и да си вземе бонуса. Плаща ти картата, защото явно не може да ти я продаде. И явно са свършили хората, на които може да ги продава.
Получавайки картата, ти подписваш конкретен договор с фирмата, който е добре да си прочетеш- има множество финансови неустойки. Отстъпките, които получаваш по картата, ти се водят доходи, които трябва да декларираш в края на годината.
Картата е малкият дявол, гледай да не почне да ти продава бизнес центрове  Money. Тогава ще навлезеш в тайната на египетските пирамиди  Laughing

# 58
  • Galaxy 13197853088
Ако пазаруваш от обекти които приемат картата си на далавера, ако не ... набутан.

# 59
За мен това си е чиста пирамида. За съжаление много мои познати са ''зарибени''
Скоро пак някой от тях беше споделил тази статия във facebook, относно поредните упреци към компанията.
http://www.kak-da.com/mrejovite-kompanii-novi-tendencii-v-biznes … priemchivite.html

Общи условия

Активация на акаунт