Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 349
  • 798
  •   1
Отговори
# 225
Ехаааа много интересна информация, благодаря. Аз се загледах и в още нещо, което се маже там където искаш да ти е бял цвят и след това се изтърква. Но щом казвате, че може и без тях, ще пробвам.
Сега правя първи стъпки в рисуването и ми е интересно всичко. Ще ми помагате със съвети нали?

# 226
  • София
Това е маскинг флуид.  Grinning Общо взето също трябва рядко, когато наистина няма накъде без него. Като за начало ти трябва хубав акварелен лист, 100% памук и сравнително хубави бои. Ако няма да рисуваш професионално не трябва серия Artist.

# 227
  • София
Аз не мога да се включа по въпроса с акварела, за което се извинявам. Така и не се престраших да се пробвам, ама все ще се навия някой ден.  Embarassed

Ели, благодаря ти много!  Heart Eyes Истината е, че имам огромно желание да се занимавам именно с това - комикси, филми, компютърни игри, само дето анимационното кино в НБУ не ми се получи, таксите са космически.  Confused
Сега ме пробват за един исторически проект обаче - статия, на която да направя илюстрациите. Още не е сигурно дали ще ме вземат и ми дадоха няколко неща за проба, обаче ако стане ще е прекрасно.  Praynig

# 228
Това е маскинг флуид.  Grinning Общо взето също трябва рядко, когато наистина няма накъде без него. Като за начало ти трябва хубав акварелен лист, 100% памук и сравнително хубави бои. Ако няма да рисуваш професионално не трябва серия Artist.

Много благодаря за информацията. Ще си набавя нужните материали, но за сега не мисля да е професионално. Вдъхнови ме един пост на едно от момичетата тук,
poohito
и аз искам да го правя така както ми доставя удоволствие и когато ми доставя удоволствие. Виждам как направеното от мен има доста несъвършенства, но не се стремя към съвършенство, стремя се просто да си доставя радост
Ще пробвам с по обикновени бои.

# 229
  • София
Минавам да ви покажа третия ми опит на таблета, завършен преди около половин час. Вдъхновението дойде от тази песен и по-точно от репликата "See through my holes into this place I call my own.".

Ето рисунката:

Очаквам всякакви коментари и критики  Wink

# 230
Oniyuri, малко  ми е объркващо - момчето стои на скалата в морето? М/у другото има група във ФБ, която си помагат точно за таблети. Ще я потърся и ще ти я пусна да погледнеш.

# 231
  • София
Тц, не е море това, доста тъмно нощно небе трябваше да е, ама нещо не ми се получи номера.  Confused

# 232
Реших и аз да покажа моите неща:) На 21 години съм, с портрети се занимавам от 14 годишна, а рисуването още от най-ранна възраст ме влече

https://www.facebook.com/pages/Kari-art/514532801959141 това е моята страничка, ако харесвате нещата ми, ще се радвам да ме подкрепите с един like:)

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 19:19 от Karito Tosheva

# 233
  • Sofia
Много ми харесват,ще те подкрепя Peace

# 234
Много ми харесват,ще те подкрепя Peace
Благодаря:))   bouquet

# 235
  И аз Simple Smile) Момиченцето ми харесва най-много.

# 236
Търся си спешно, човек който да е на свободна практика. Ако има, желаещ, моля да ми пише..

Аз познавам, стига да не е късно...

# 237
Здравейте прекрасни дами,
ще се радвам да се присъединя към вас:)

# 238
  • София
Търся си спешно, човек който да е на свободна практика. Ако има, желаещ, моля да ми пише..

Аз познавам, стига да не е късно...
За какво става дума?

# 239
Смисълът се е изтрил наистина Simple Smile Търсеше човек, който може да прави дизайнерски проекти на дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт