Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 305
  • 798
  •   1
Отговори
# 105
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте Hug, и аз да взема да раздвижа в темата.
Постер на филма "Пришълецът срещу хищника"

и една абстракция

# 106
 Еее, Чарли, изкефи ме, браво   bouquet Особено постера.

# 107
  • София
Чарли, браво! Ти седиш, седиш, пък вземеш, че избухнеш!  Peace Давай с графиката, мисля, че я "усещаш"!

# 108
Мерси много, Ели и Клеми. Добре, ще наблягам над графиката Peace  Wink

# 109
Абстракцита ми харесва Crazy И постера е много добър. За другите какво да кажа. То се знае!  bouquet

# 110
Елинор, детенце с  котенце си го изпринтирах, ако позволиш  Heart Eyes Изглежда още по-живо  Hug

# 111
Елинор, детенце с  котенце си го изпринтирах, ако позволиш  Heart Eyes Изглежда още по-живо  Hug
Добре, само няма да продаваш Simple Smile
Дядо Добри

# 112
Ели, страхотен портрет си нарисувала!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet Особено ме впечатлиха гълъбите отсрани. Peace

# 113
Ели, страхотен портрет си нарисувала!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet Особено ме впечатлиха гълъбите отсрани. Peace
Благодаря ти, пробвах втори път, след първия неуспех Simple Smile

# 114
Чудесно ти се е получило! Simple Smile

# 115
  • София
Здравейте! Темичката е прекрасна, влизам от време на време и всички показвате невероятни неща!   bouquet
Престраших се и аз да покажа нещо мое, макар че в сравнение с вашите е наистина жалка аматьорщина.
Първият ми опит за сурикат(по картинка от гуугъл):

Един анимационен гарван за ХогБг (първо с молив, а после с мишка на компютъра)

Анимационен персонаж от японско аниме.

Джаред Падалеки(от снимка)

Днес се сдобих и с перо и туш, но към момента нямам никаква представа как се работи с тях, така че тепърва ще започвам експериментите.  Simple Smile

# 116
Здравей, Oniyuri и добре дошла сред нас!!! Hug Много ми хареса сурикатът ти   bouquet  bouquet  bouquet Като истински е, има нещо в него, някаква емоция и тъга. Аз бях рисувал преди време един сурикат също като теб от снимка, но от списание, но не се сещам сега качвал ли съм го в темата. Ще го потърся, снимам и може другите да направят сравнение кой от двата повече им харесва Grinning Анимето е много добро също, и орелът и портретът. Но ти казвам най- ме впечатли сурикатът Peace Wink

# 117
 Здравей,  Oniyuri Simple Smile И аз като Чарли  симпатизирам най-много на сурикатчето - не само е добре нарисувано, но има и емоция. И портрета си го бива Simple Smile
Тъй и тъй съм влязла, да се отчета с последния натюрморто -пейзаж  Laughing
Берекет

И да се похваля (то не ехвалба дем споделяне), че днес импулсивно си купих въглен. Не знам какво ще го правя, но пък ще пробвам Simple Smile

# 118
  • София
David, Елинор, благодаря ви!  bouquet Сурикатчето и аз много си го харесвам, макар че главно заради симпатиите към самата животинка.  Laughing
Сега мъча един Батман с перо и акварел, обаче за момента е точно до никъде. Само се заигравам с фона, за да отложа сериозната част...  Confused
Елинор, акварелчето е супер приятно! Възхищавам се на хора, които умеят да работят цветно и красиво Heart Eyes, аз все още не мога да се престраша и да посегна към четката и наистина цветните неща.   

# 119
Oniyuri, аз като един фен на Батман ще чакам с нетърпение, за да го видя. Wink
Аз привърших с едни очи, които много ме затрудниха. Дано не изплаша някого с тях. Laughing

П.П.: Ели, много свеж берекет. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 09:48 от David_Charvet

Общи условия

Активация на акаунт