Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли рецепта за готвен сладкиш или кифлички с макова плънка?
Има ли алтернативни рецепти за тиквички освен пържени и пълнени?
Как да направя вкусна шоколадова глазура за торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли рецепта за готвен сладкиш или кифлички с макова плънка?
-
Има ли алтернативни рецепти за тиквички освен пържени и пълнени?
Да, има много креативни идеи за приготвяне на тиквички. Например, можете да изпечете тиквички във фурната, като ги нарежете на пръчици, ги посолите и ги оставите да се отцедят за известно време. След това можете да ги оваляте в мокра смес от кисело мляко, горчица, чесън и копър и след това в суха смес (готова панко галета) и да ги изпечете на 400°F за около 25 минути. Друга опция е да мариновате тиквичките в соев сос, чесън на прах и олио, след което да ги изпечете на скара или барбекю. Тези са само няколко примера за вкусни ястия с тиквички, които можете да опитате.
-
Как да направя вкусна шоколадова глазура за торта?
За да направите вкусна шоколадова глазура за торта, можете да използвате различни рецепти. Една от тях включва смесване на равни части шоколад и сметана, като след това се кипва сметаната и се добавя начупен шоколад, като се разбърква непрекъснато, докато се сгъсти. Можете също така да опитате рецепта с разтопен шоколад, масло и захар, които се разбиват заедно до гладкост. Тези са само някои от начините за приготвяне на вкусна шоколадова глазура за торта.
-
Каква е срокът на годност на домашните яйца в хладилника?
-
Какви са някои приложения за кефир?
което да се готви бавно там
Гювеч също не ми е празнично, поне аз го имам за вид манджа.Все пак едното семейство е яло капамата, а другото не.Първите преди това бяха казали, че не обичат лозови сарми, но после им харесаха.От много мислене се въртя в кръг.

Много моля за мненията ви!!!!
.
) имам и издълбана вътрешност на патладжан (и него го пълних с плънката и пак остана още). Мисля да го нарежа на ситно и да го добавя към въпросната плънка и да го изпека със заливка като мусака. Дали ще се получи добре? И нужно ли е да задуша патладжана първо или направо суров да го сложа?
