БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 36 624
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте   :bouquet
Каква е разликата дали ще използвам овесени фини ядки или овесени трици за едни уж диетични палачинки  newsm78 Понеже не съм запомнила добре явно и купих първото, а се оказа, че ще ми трябва второто. И въобще ако някой знае или има под ръка рецерта за някакви палачинки с фини овесени ядки, моля да ми помогне  Praynig , че точно такова нещо ми се искаше да забъркам ...   bouquet

# 526
Каква е разликата дали ще използвам овесени фини ядки или овесени трици за едни уж диетични палачинки  newsm78 Понеже не съм запомнила добре явно и купих първото, а се оказа, че ще ми трябва второто. И въобще ако някой знае или има под ръка рецерта за някакви палачинки с фини овесени ядки, моля да ми помогне  Praynig , че точно такова нещо ми се искаше да забъркам ...   bouquet

Смели овесените ядки с кафемелачка. Не се сещам точно, но правех някакви олади ли, блини ли с овесени ядко, помня, че се накисваха известно време да омекнат и после се забъркваше сместта.  Peace

# 527
Нямам кафемелачка  Embarassed в блендера ще се разхвърчат по цялата кана и нищо няма да стане, трябва ми рецепта, в която да ги използвам както са си  newsm78

# 528
виж само диетата до какво води  hahaha

# 529
Нямам кафемелачка  Embarassed в блендера ще се разхвърчат по цялата кана и нищо няма да стане, трябва ми рецепта, в която да ги използвам както са си  newsm78

Правила съм с овесени фини ядки и грис - снимка, ето  рецептата, ако ги одобриш и има проблем с езика, ще преведа. Peace

# 530
Labrex, мисля, че това е - много ти благодаря, доста приличат на американски палачинки - а с тях вече задобрях. Ще се пробвам с рецептата и ако имам нужда от помощ ще използвам "обади се на приятел" - т.е. на теб   bouquet Hug

# 531
  • София
Преди два-три дни след въпрос за уползотворяване на много череши, някой даде линк към пая Туин Пийкс. И днес, понеже внезапно се сдобих с 5 кг череши реших да го направя. В момента е във фурната. А аз внех че дочетох рецептата до края:

Код:
Печем още 30-40 минути във фурна, загрята на 180 градуса. След това намаляваме фурната на 200 градуса и печем пая още 15 минути. 

Shocked
И разбирането ми за света се преобърна!

# 532
  • София

Проблемът на модерния българин е, че като му замирише на джоджен се обърква - боб ли му се яде, мохито ли му се пие....
hahaha Joy hahaha hahaha hahaha Joy
Така не съм се смяла много отдавна.
Маме, благодаря много Hug
Пет пъти прегледах темата на Лабрекс, що не я видях и аз не знам. ooooh!

# 533
Labrex, мисля, че това е - много ти благодаря, доста приличат на американски палачинки - а с тях вече задобрях. Ще се пробвам с рецептата и ако имам нужда от помощ ще използвам "обади се на приятел" - т.е. на теб   bouquet Hug

Moringa, дано ти харесат, на мен ми бяха много вкусни.  Heart Eyes Към 19.30 или малко по-рано зачезвам с черньото на разходка. Grinning

tzvety26, добре, че е мамето, иначе и аз като теб съм гледала, пропуснала съм ти въпроса. Embarassed Зло да те пропуска!   bouquet
Маме,    bouquet

Onna-bugeisha, печи си го на 180 до готовност! Hug   bouquet

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 18:54 от labrex

# 534
  • София

Onna-bugeisha, печи си го на 180 до готовност! Hug  bouquet

Благодаря, така ще направя. Но 1 час нве му ли е много? newsm78

# 535

Благодаря, така ще направя. Но 1 час нве му ли е много? newsm78

Зависи от печката, като мине половин час, наглеждай го. Моята галета днес се пече 40 мин до порозовяване отгоре, на майка в печката стои доста време, не съм засичала точно, но може и час да изкарва. Peace

# 536
Код:
Печем още 30-40 минути във фурна, загрята на 180 градуса. След това намаляваме фурната на 200 градуса и печем пая още 15 минути. 

Shocked

Joy Joy Joy Joy Joy

# 537
  • София-Младост
Код:

Shocked

Joy Joy Joy Joy Joy
Хахахаха разкош...вероятно е намалил в грешната посока Simple Smile))))))))))))))

# 538
  • София
Здравейте момичета и момче!
Купих си силиконови формички за сладолед, защото искам да правя на малките.
Мислех, че лесно ще намеря рецепта, но засега попадам само на такива дето не съм сигурна, че стават за сладолед на клечка.
Някой дали ще сподели, ако има такъв опит Hug

# 539
има тема за сладоледите

Общи условия

Активация на акаунт