БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 36 675
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Агар-агар съм купувала преди няколко години от Метро. Нямам представа дали сега го има в асортимента. Моя така и не го използвах.  Embarassed

И аз от Метро съм купувала агар-агар - над 3лв. бе.....Пробвах, не ми хареса  и.....до тук бях с желатина......

# 496
  • София
Агар-агар има по арабските и китайските магазини.

# 497
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?

# 498
ако е достатъчно тежка - да.

# 499
ако е за трепане стават и двете.  Laughing  но понеже е кулинарна темата не мисля че стават за ядене.  Laughing

# 500
 hahaha на върха на пръстите ми беше да пиша за давене  пък аз.
Да заложим, че е за сирене?  Rolling Eyes

# 501
Mr. Green Mr. Green Mr. Greenаз нали си знам за какво е, пък и с бебе в ръцете  Joy hahaha за печене на пици и фокачи

# 502
Mr. Green Mr. Green Mr. Greenаз нали си знам за какво е, пък и с бебе в ръцете  Joy hahaha за печене на пици и фокачи
ти си знаеш , но ни питаш нас, които не знаем  Laughing
според мен за това нещо по-подходящ е камък.  въпросът е да бъде равен.

# 503
ти си знаеш , но ни питаш нас, които не знаем  Laughing
според мен за това нещо по-подходящ е камък.  въпросът е да бъде равен.

А от къде мога да си набавя такъв Rolling Eyes

# 504
Търся рецептата за онези бухти, които стават празни/кухи отвътре. Мисля, че се точеха с точилка. Много вкусни. Praynig

# 505
да, с точилка, изрязват се и се пържат. Ето ти едни http://pep-4o.blogspot.com/2011/09/blog-post_03.html

# 506
  • Бургас
Марито , аз ползвах глинен сач, поставен на дъното на печката. Пиците ставаха със страхотна хрупкава коричка.  Peace Напоследък правя в тавите, на няколко нива във фурната, но вкусът не е същият.  Confused

# 507
  • DE
Мрамора не е подходящ за такива експерименти.
Могат да се ползват керемиди, но от старите нелакирани или пък шамот за печка(камина) от строителен магазин. Плочите които се продават за печене на пици са точно шамотен камък

# 508
Вкусът на червената фина леща наподобява ли вкуса на обикновената? Мисля да взема от нея, че по - бързо увира, но да не си я ям само аз после. Не съм им правила на моите хора досега и не знам дали ще им хареса, а да я готвя само за себе си не върви

# 509
Мерси на всички, ще си търся камък или ще купувам сач Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт