БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 36 675
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Мнения: 11 607
Агар-агар съм купувала преди няколко години от Метро. Нямам представа дали сега го има в асортимента. Моя така и не го използвах.  Embarassed

И аз от Метро съм купувала агар-агар - над 3лв. бе.....Пробвах, не ми хареса  и.....до тук бях с желатина......

# 496
  • София
  • Мнения: 12 697
Агар-агар има по арабските и китайските магазини.

# 497
  • Мнения: 319
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?

# 498
  • Мнения: 9 462
ако е достатъчно тежка - да.

# 499
  • Мнения: 7 779
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?
ако е за трепане стават и двете.  Laughing  но понеже е кулинарна темата не мисля че стават за ядене.  Laughing

# 500
  • Мнения: 9 462
 hahaha на върха на пръстите ми беше да пиша за давене  пък аз.
Да заложим, че е за сирене?  Rolling Eyes

# 501
  • Мнения: 319
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?
Mr. Green Mr. Green Mr. Greenаз нали си знам за какво е, пък и с бебе в ръцете  Joy hahaha за печене на пици и фокачи

# 502
  • Мнения: 7 779
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?
Mr. Green Mr. Green Mr. Greenаз нали си знам за какво е, пък и с бебе в ръцете  Joy hahaha за печене на пици и фокачи
ти си знаеш , но ни питаш нас, които не знаем  Laughing
според мен за това нещо по-подходящ е камък.  въпросът е да бъде равен.

# 503
  • Мнения: 319
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?
Mr. Green Mr. Green Mr. Greenаз нали си знам за какво е, пък и с бебе в ръцете  Joy hahaha за печене на пици и фокачи
ти си знаеш , но ни питаш нас, които не знаем  Laughing
според мен за това нещо по-подходящ е камък.  въпросът е да бъде равен.

А от къде мога да си набавя такъв Rolling Eyes

# 504
  • Мнения: 516
Търся рецептата за онези бухти, които стават празни/кухи отвътре. Мисля, че се точеха с точилка. Много вкусни. Praynig

# 505
  • Мнения: 9 462
да, с точилка, изрязват се и се пържат. Ето ти едни http://pep-4o.blogspot.com/2011/09/blog-post_03.html

# 506
  • Бургас
  • Мнения: 644
Марито , аз ползвах глинен сач, поставен на дъното на печката. Пиците ставаха със страхотна хрупкава коричка.  Peace Напоследък правя в тавите, на няколко нива във фурната, но вкусът не е същият.  Confused

# 507
  • DE
  • Мнения: 971
Момичета и момче Mr. Green, мога ли вместо камък да ползвам мраморна плоча?
Мрамора не е подходящ за такива експерименти.
Могат да се ползват керемиди, но от старите нелакирани или пък шамот за печка(камина) от строителен магазин. Плочите които се продават за печене на пици са точно шамотен камък

# 508
  • Мнения: 516
Вкусът на червената фина леща наподобява ли вкуса на обикновената? Мисля да взема от нея, че по - бързо увира, но да не си я ям само аз после. Не съм им правила на моите хора досега и не знам дали ще им хареса, а да я готвя само за себе си не върви

# 509
  • Мнения: 319
Мерси на всички, ще си търся камък или ще купувам сач Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт