Раздразнена кожа на лицето след бръснене

• 2 085
  • 8
  •   1
Отговори
Уважаеми татковци, дайте малко акъл, какво помага за туширане на раздразнената кожа след бръснене. Пробвал съм какви ли не съвети тип "бабини деветини", както и някои (не всички) от продуктите, които се рекламират, но за сега единственият ефект от тях, се вижда само върху нарастващата цифра за козметика върху фискалния бон след пазаруване в магазините. При все това, че всеки човек е различен и съответно нещо, което действа при един може и да не подейства при друг, ми се ще да чуя какво ви помага на вас (ако го имате този проблем де) или пък ако сте чули за нещо помогнало на някого и желаете да споделите!

# 1
  • Galaxy 13197853088
Никаква козметика не ползвам за след бръснене.
Забелязал съм, че ако се бръсна с изхабено ножче после има някакво раздразнение, но минава бързо.
Но пък имам приятел, който се оплаква, че с каквото и както да се бръсне, все е като заклан след това.

# 2
  • София
Мъжът ми не ползва афтършейв и често сменя ножчетата...След процедурата се маже със стандартния крем Нивеа /една голяма кутия, донесена му от Германия, защото тукашните нещо се разминават с тамошните/.....

# 3
Мъжът ми имаше много проблеми. Ползваше различни неща и нищо не помогна.
Един ден на своя глава попитах в аптеката и ми препоръчаха "Банеоцин". Струва 2 лв.
Родих се. Ве4е не го гледам пъпчив!

# 4
Благодаря за отговорите! За сега мисля да пробвам препоръчаният ми от mariat "Банеоцин", пък да видим дали при мен ще подейства!

# 5
И не си бръснете с едно и също ножче, брадата и интимните части  Laughing .. че тогава става страшно!!!  tooth

Сега сериозно.. при възможност, давайте почивка на брадата си, поне за няколко дена.
Редовно подменяйте остриетата с нови, щото страшни бактерии се вихрят и там.. останалото си го знаете!!!  Peace

# 6
И не си бръснете с едно и също ножче, брадата и интимните части  Laughing .. че тогава става страшно!!!  tooth

Сега сериозно.. при възможност, давайте почивка на брадата си, поне за няколко дена.
Редовно подменяйте остриетата с нови, щото страшни бактерии се вихрят и там.. останалото си го знаете!!!  Peace

Давам й почивка на брадата не няколко дена, а няколко месеца  Laughing. С ножче се бръсна много, много рядко заради този проблем, но пак се дразни кожата. В повечето случаи използвам машинка или си ходя "неглиже". А и от ножчетата май не е  newsm78 тъй като ги сменям редовно. А бе голема гадория си е това  ooooh!  Laughing!  

# 7
  • Бургас
Най-добре отиди на кожен, аз имах подобни проблеми и ме титуловаха със себореен дерматит.Изписаха ми някакво мазило, след което проблемите намаляха до почти пълното им изчезване.

# 8
Най-добре отиди на кожен, аз имах подобни проблеми и ме титуловаха със себореен дерматит.Изписаха ми някакво мазило, след което проблемите намаляха до почти пълното им изчезване.

Е то принципно и аз го имам това (себореен дерматит) ама никои от лекарите, при които съм ходил не е споменавал, че това може да е основната причина за този проблем. Явно трябва да сменя хикимина  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт