Време ни е за промяна 112

• 17 486
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
О, Пънче, няма ли за какво друго да се притесняваш, че си тръгнала за забележките на колежки да се косиш  Mr. Green Я си свиркай!

# 451
  • В сърцето на любимия човек
Не съм ходещ тапициран скелет, но не съм и кюфте. Мисля, че изглеждам добре, а и по-важното е, че ММ ме обича такава, каквато съм.
Пуки - как сте с малкия юнак?

# 452
Пънче,не се връзвай женО на такива корежки.Нали се чувстваш добре,нали милото те обича,да си гледат работата значи.
И съм 1000 % сигурна ,че си нормално телосложение!!!!!!!!!

Пукиииииииииии,чакаме новинии  Mr. Green

# 453
айде Пуки!!!!! драсни 2 реда, че всичко е ОК

# 454
  • София
ако ползва таблетите в болницата има да чаааакаме  Crazy

# 455
  • София
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

да поп,очистим ма.ко за хубави новини Hug

# 456
Тъй, тъй. До вчера не мога да ви смогна да ви чета, сега бързо наваксах. Дано Пуки и малкия да са добре и от хубави емоции да не й остава време да пише.

newsm44 мойта киста я няма. Пак ще пробваме инсе. Стартирам на празник - пак  Whistling Дано поне края е различен.

Днес се оглеждах в клиниката за Светулкова, ма то как пък и ще я позная ако е там. Светки, предния път и аз Силден слагах за лигавицата. Добра работа върши само малко е мазно положението от какаовото масло. Сега ако се наложи пак ще слагам.

Аз откакто се сдобих със задник и започнаха повече да ме заглеждат #Crazy ММ не ми дава да отслабвам много /то пък като ми се получаваааа/

# 457
  • София
Кво викате какаото помага за лигавица, па екстра, затва набивам яко и не се спирам Mr. Green
Аз откакто се сдобих със задник и започнаха повече да ме заглеждат #Crazy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 458
  • Sofia
то доброто изглеждане е относително понятие  Rolling Eyes
на всеки критериите са различни, така че мног не трябва да се впечатляваме от нечии неуместни коментари.
аз като един странен човек така правя  Mr. Green
И аз съм на абсолютно същото мнение. Да не говорим, че имам познати, които са като манекени и мега красиви и не могат да задържат един мъж, защото са с ужасни характери. И обратното - приятелки, които нито са първи красавици, нито са слаби, но са много готини хора и си имат мъже, които си ги обичат и харесват. Важно е какво излъчваш. И най-перфектния човек може да бъде несимпатичен.

# 459
  • София
аз съм и дебил и темерут, ама не ми пука особено  Mr. Green
тъкмо съм ограничила кръга до нормални хора.

# 460
бербатката роди ли се?

# 461
  • София
бербатката роди ли се?
най-пазената тайна е това за момента  Crazy

# 462
бербатката роди ли се?

Би трябвало... току виж и на собствен ход си тръгнал да се прибира. Пуки се мерна на балкона, но нищо не каза

# 463
Ма тя верно Пукито нищо не рече Rolling Eyes Thinking

# 464
Пак започнахте с мъжете, Пънче....  Whistling Ще има отново да се редуват тела, тестостерон и въздишки из цялата тема...
И копита, и копита...

Е с тия вече ако не мога да го съблазня, не знам друго какво да предприема  newsm78 Давайте идеи, че почивните дни шА сА пУкам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт