Време ни е за промяна 112

• 17 486
  • 747
  •   1
Отговори
# 435

Ай стига си са прайла и ти сега  Crossing Arms говоря ти за почерпката от колегата ти  Mr. Greenза бебето

# 436
  • София
ааа, ми уточнвай се ма, че бавно вдявам...
вчера ядох и не само фереро. Днеска друга колежка черпи Mr. Green

# 437
Айдееее.... започна се  Tired

# 438
ааа, ми уточнвай се ма, че бавно вдявам...
вчера ядох и не само фереро. Днеска друга колежка черпи Mr. Green
Да бе ,сега ша взема да ти повярвам  Grinning
Колежката ти да не е Елена?

# 439
  • В сърцето на любимия човек
Вий пък сте с претенции, аз си ги харесах, пък  Crossing Arms
Даже ги проверих в Уикипедия - пълнолетни са (набор 88 и 84). Да не кажете после, че пак малолетни ви предлагам  Naughty

Ликунче - какво е станало?

# 440
  • София
Не, Светки, рожденничка е колежката. Ма беше наблегнала на мръвките и баниците тоя път, ма екстра, че не ми се ядеше сладко Mr. Green

# 441
Не, Светки, рожденничка е колежката. Ма беше наблегнала на мръвките и баниците тоя път, ма екстра, че не ми се ядеше сладко Mr. Green
Е не може да не си замезила от скритите ФаФлени резерви на колегата  Joy Joy Joy

Ади ма Ликунче,кАжи ко стана ?

# 442
Пак започнахте с мъжете, Пънче....  Whistling Ще има отново да се редуват тела, тестостерон и въздишки из цялата тема...

# 443
  • София
Пак започнахте с мъжете, Пънче....  Whistling Ще има отново да се редуват тела, тестостерон и въздишки из цялата тема...
И копита, и копита...

# 444
  • София
Е не може да не си замезила от скритите ФаФлени резерви на колегата  Joy Joy Joy
цъ, още ме държи от вчерашния десерт дет го ядох- крем брюле с козунак, ягоди и стафиди Mr. Green

# 445
И копита, и копита...

# 446
  • В сърцето на любимия човек
хахаххахаха
 Joy  Joy  Joy

Ами, да си призная - предпочитам да плакна окото, отколкото да слушам за диети от високите си и слаби колежки, които се намират за дебели  ooooh! По дяволите - аз съм с техните килограми и 10-15см по-ниска и не смятам, че съм кюфте (както едната веднъж ми намекна)

# 447
  • София
пънче я не се тормози, аз съм казала като станат на мойте години и изглеждат като мен ще ги призная , само дето аз диети не съм пазила, а просто съм се хранела нормално и целулит даже нямам още.
ама ха разни кИлежки, те знаят ли изобщо какво е хормонална терапия.....
 ма много се дразня на разни колижки- разбирачки, та за това така реагирам, ша ма извините неприлично младите дА войки не е за вас Hug Hug Hug

# 448
pycalina, svetulka7, Пипи_, Фогата (+ 2 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тем

Пукиииии  Hug Hug Hug Hug чакаме новини  Hug

# 449
  • София
то доброто изглеждане е относително понятие  Rolling Eyes
на всеки критериите са различни, така че мног не трябва да се впечатляваме от нечии неуместни коментари.
аз като един странен човек така правя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт