Време ни е за промяна 112

• 17 231
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро, момичета  Simple Smile

Ванче, ти сън си сънувала явно Wink

Защо ми се вие свят така зловещо? Нещо съм се бъгнала  newsm78

# 571
наде, ма ти маневри ли плануваш  Whistling Whistling Whistling Whistling. ройтерса да не е видял нещо в сферата, боба, лещата и другите варива (може и кокали)

# 572
  • София
Виконте, така като й гледаш лентичката, мислиш ли, че няма да е тая седмица Mr. Green Laughing

# 573
  • Sofia
А добро ви утро. Така като е мрачно и съвсем не мога да се разсъня.

Шарки, такъв трябва да бъде човек към простотията - нетолерантен. Че както виждаш ни е заляла от всякъде. Вчера като гледах клетвата на новото правителство и тотално се обезверих, че има някакъв шанс за нормалните хора в тая държава. Жалка и страшна гледка беше. Ама то какъвто народът, такава и държавата...

# 574
Здравейте на всички.
Минавам само да се отчета, с това кръвно май няма да се справя, сега почна да пада много и да се повишава пак. Сега в петък тръгвам за София, Михова иска да ме вкара в болницата за наблюдение.
Не ми се иска изобщо да тръгвам толкова рано, но като че ли не ми остава друг избор. Искаше ми се да е другата седмица, че направо ще изкрейзя в тая София. Не съм ви чела, но ще чета като като дойда, че не мога да смогна с опаковането на багажа. А трябва да лежа, защото ми се подуват зверски краката.

# 575
  • СОФИЯ
Феличка  Hug Hug Hug Hug

# 576
  • Sofia
Фели, тук ще си по-спокойна, поне ще те наблюдават. Така по-добре, важното е ти и бебета да сте добре. Ние ще ти идваме да те виждаме  Hug Hug Hug

# 577
Фели, не се притеснявай, по добре да си под наблюдение точно сега. Пък с интернет ще те разсейваме, кой когато може ще минава да те види. важното е да сте добре и ти и бебоците

# 578
  • София
Здравейте на всички.
Минавам само да се отчета, с това кръвно май няма да се справя, сега почна да пада много и да се повишава пак. Сега в петък тръгвам за София, Михова иска да ме вкара в болницата за наблюдение.
Не ми се иска изобщо да тръгвам толкова рано, но като че ли не ми остава друг избор. Искаше ми се да е другата седмица, че направо ще изкрейзя в тая София. Не съм ви чела, но ще чета като като дойда, че не мога да смогна с опаковането на багажа. А трябва да лежа, защото ми се подуват зверски краката.
Фели, аз пък се радвам, че ще си в болница, беше ме много страх за тебе да си сама в квартирата.

# 579
Фели, тъкмо щях да питам какво се случва с теб и ти се появи. Така е по-добре, една седмица повече или по-малко не е нищо. Зареди се с книжки и използвай момента да си почиваш и да не мислиш за нищо друго. После ще си спомняш с носталгия за тези дни, в които си бездействала. Всичко ще е наред  Hug

# 580
  • София
Фели, с Бабет може да се засечете в клиниката Peace
и аз донякъде се радвам, че вече ще идваш в София, ама тъпо, че повода е кофти, но нищо-по-добре да си под наблюдение Peace Peace

# 581
Благодаря ви на всички за милите думи   Hug И на мен ще ми е по-спокойно в София.
Вчера се гледахме на ехограф, станали сме по 2 кила. Обаче не съм доволна от лекарката, хубава апаратура като в клиниката, а устройството зад нея калпаво. Тя и Михова каза, ела тука да те видя, защото този преглед не ми говори нищо. Накарах я да ми вземе вагинален секрет, тя само като ме погледна и каза, че имам гъбички, аз изобщо нямам никакво течение. Как така разбра от един поглед и на мен не ми стана ясно Whistling
Иначе това кръвно не усещам изобщо, че ми е високо. Ако не ми се подуваха краката изобщо нямаше да ми дойде на акъла да си меря кръвното. Чувствам се добре. Абе ще стискам поне в деветия месец да вляза, пък другото каквото е рекъл господ.
Само ми е гадно, че не можах да си купя на децата дрешките, сега сестра ми и мъжа ми ще избират  Whistling
Нещо и мен като Пукито ме избива постоянно на рев, не мога да се позная просто. Естествено мъжа ми горкичкият го отнася и ми търпи настроенията  ooooh!

# 582
  • София
Фели мила, всичко ще е наред и тук при Михова ще си в сигурни ръце.
Силно те претръщам  Hug Hug Hug

# 583
фърки, сичко ще е наред. лошото е, че малко солено ще ти излезе чакането.....

# 584
  • София
Честит син на Пуки, много здраве и късмет пожелавам на Бербатката!   bouquet

Фели, разбирам, че ти е тревожно, но тук в болницата ще си в сигурни ръце. Ще идваме да те виждаме (ако нямаш нищо против де), пък дано минава по-бързо времето. Стискам палци поне в 9-я месец да влезеш  Hug

Вчерашните именнички малко късно си признаха, че празнуват, та затуй на патерица  - Шарки, Вико, да сте живи и здрави!

Ванче, ко викаш, предчувствие имаш за Надето, а? Ами не ни остава нищо друго, освен да чакаме.....

Общи условия

Активация на акаунт