Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 837
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 795
Пеперудената рокля в оригинал наистина е красива.На момичето...цветовете са малко агресивни и не ми харесват перата на деколтето и обувките.Лично аз бих избрала по-нежни цветове, а за обувки не бих носила високи. 
А братовчедката е много хубаво момиче. Тъмносиния цвят никога не ми е бил сред любимите, но момичето е много хубаво и изглежда страхотно.

# 796
  • София
Човече, прекрасна ви е абитуриентката.  Peace Красота и елегантност.
Ето че може, бре хора, защо мислите, че само гледаме да намерим кусури в някой.
Един интелигентен и хубав човек, с добър вкус, няма как да изглежда като посмешище.

# 797
  • София
Аз сега се сетих за една картинка от книжка с приказки, сигурно я помните, беше май за магарешката кожа и едни орехи, като във вссеки орех имало различна рокля - като деня, като нощта и не помня третата, ммай беше като морето. Та, на картинката героинята беше нарисувана с последната рокля, в прекрасен синьо-зелен цвят. Катто бях малка си мечтаех да имам такава рокля, но така и не успях да я имам за бала си, защото не намерих нито плат, нито кой да я ушие.

# 798
  • UK
Майка ми и сестра ми имаха подобна визия за бала на сестра ми преди две години. Естествено, нямаше как да стане същата, но точно за Магарешката кожа си мислеха. Накрая съвсем случайно сестра ми беше много морска, съвсем като нейния любим ник от много години - Лорелай, която е морска сирена от една песен. Синьо-зелена, с обувки с едни листа, които приличаха на водорасли, обеци във формата на миди и тъмносиня седефена чанта.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 19:19 от Малката Госпожица Мърморана

# 799
  • Kопенхаген
Човече, хубаво ви е девойчето  Grinning

Написано от Касита ме замисли... добре, тук сме се събрали като ято злобни лелки и бълваме критики.

А ако след време вашата дъщеря пожелае да бъде облечена екстравагантно или в стил, който далеч надхвърля вашите очаквания тогава какво, няма да и разрешите да отиде на бал ли?

И дали ще си спомняте тези разговори тук в теми като тази?

# 800
  • София
Човече, много ви е красиво момичето, много  Heart Eyes

# 801
Не само това, Мадам. Всеки си мисли, че притежава стил и е избрал невероятен тоалет за бала си или детето му е избрало такъв. Едва ли ще се намерят и двама на сто абитуриента, които да се разкритикуват за избора си на дреха.
Защото "моето дете ще прояви вкус", не е равнозначно на това че ще се хареса на всички, а че ще се харесва на себе си и неговите родители.

# 802
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

ще няколко радващи окото ми красавици.

# 803
Не смятам, че са се бълвали само критики.
Показах момиче, което ми харесва като визия....не се написа нито една грозна дума...няма как да кажеш на хубавото, лошо.
Коментари от сорта на "тази рокля я състарява, и прическата не ми харесва" не са злобни, а изразяване на мнение.

Екстравагантно също така не означава пошло. Но в стремежа си момичетата да изглеждат различно, често стигат до по-скоро смешен вид, отколкото екстравагантен.
За мен първо се изгражда стил....едва, когато можеш да се облечеш напълно "по правилата" за дадено събитие и да си сигурен, че ще изглеждаш ок....едва след това можеш да си позволиш да ги нарушиш....и да си сигурен, че отново ще изглеждаш добре.

# 804
  • София
На когото му се гледат още от снимките на Илиана :

от тук нататък

# 805
Има разлика между екстравагантно и пошло. За първото, въпреки недоволството ми, ще я подкрепя.За пошло не. Всеки си има своя вкус, но за три ленти през зърната няма да платя ако ще турско да е. 
Но като начало ще се опитам чрез възпитанието да я откажа предварително от вулгарното.
А и не мисля да и спестявам мнението си и да се умилявам като е по жартиери пред хората.
Въпреки, че като си знам мъжа, такива мераци ще са пресечени от рано  Joy   
Аз мога да разкритикувам и собствената си визия на бала.Сестра ми пък беше с хубава рокля, но гримът и не ми харесваше, както и обувките и, които бяха твърде лъскави и каменисти.
Най-добрата ми приятелка е била с абсурдна рокля на бала, даже тя самата не може да си гледа снимките.
И всичко това съм го казвала на въпросните.

# 806
  • София
Какви злобни лелки, какво чудо. Хубавото си е хубаво, а кичът си е кич. Не е необходимо да си моден експерт.

Iliana__ , първите три момичета много ми харесаха. Peace

За тази девойка, обаче, ще прощавате!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=650135728334707&set= … =1&permPage=1

За тази - също...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=432202736816209&set= … =1&permPage=1

# 807
Ето това момиче е много стилно /според моите представи/ Само прическата и можеше да е по-.....естествена. А принципно не харесвам руси, но нито е фолк, нито е кич

# 808
  • Kопенхаген
Нали се сещате, че вие родителите ще имате последната дума при избора на тоалет.

За едни ако е кич, а други ще е стилно, често се копира от световните модни подиуми.

# 809
  • София

Ееее, не виждам защо да не си изпишеш името на номера на колата  Mr. Green Mr. Green... Откакто видях бебешка количка с регистрационен номер : "Алина", вече всичко ми е все едно.

Общи условия

Активация на акаунт