Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 181
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 195
Има, ами! Има такива, за които е нормално четиригодишната им дъщеря да ходи с лак и глос. На 18 как да искат да я видят? С черна рокля тип монашеско расо ли?

# 196
Като тръгнеш оттук, чудно докъде се очаква да стигнеш  Thinking

# 197
Защо ли тези родители "смесват" детската естествената красота и кича? Детството не е бал, а.......!

# 198
  • София
Има, ами! Има такива, за които е нормално четиригодишната им дъщеря да ходи с лак и глос.
Еее, Каси - не съди прекалено строго майките, че лакират дъщерите си. Аз съм една от тях.  Mr. Green
И както виждам повечето госпожички на тази възраст (4-5-6 годишните) са с лакирани нокти. И това е интернационална мода, не е като да сме открили топлата вода. Чудо голямо - и аз като малка ходех лакирана, пък не съм изглупяла от това.

Да не ти изброявам пък известни холивудски актриси, които лакират ноктите на момчетата си и им изрусяват перчемите.  Wink

# 199
Това е нещо като народен танц а ромските деца.

# 200
Защо да не ги съдя? И не, не е вярно, че повечето момичета на тази и по-късна възраст са лакирани. И изобщо каква радост има в това да намацаш миниатюрните детски нокътчета, да туриш червило и да направиш фафли на косицата?

# 201
Това е нещо като народен танц а ромските деца.

Ееееех, де да беше само на ромските...

# 202

Тоя външен вид - лъскавата голотия си е типичен за чалгакултурата и затова абитЮрентките, които я харесват се барват по такъв начин.
 Типажи има всякакви, общо взето медиите акцентират на най-чудовищните одеяния и затова се създава впечатление за някакъв масов упадък.
 Аз на реален абитуриентски бал видях, че повечето девици са се постарали да са стилни, кой както го схваща, и не размятат прекалено много плът.
 Пък и са млади и общо взето им отива и по голички да са. Grinning

# 203
  • София
Защо да не ги съдя? И не, не е вярно, че повечето момичета на тази и по-късна възраст са лакирани. И изобщо каква радост има в това да намацаш миниатюрните детски нокътчета, да туриш червило и да направиш фафли на косицата?
За червилото и фафлите не мога да ти отговоря - не сме стигнали до там, особено пък до второто.
За лака не искам да споря, не смятам, че светлите перлени лакове, които само блестят, ще направят от дъщеря ми някакво чудовище на по-късен етап.

# 204
няма ли детски лакове?

# 205
  • София
няма ли детски лакове?
Има. И гримове има. И парфюми. Но все пак грим няма да наплескам на детето си.
А тъй наречените детски лакове, по нищо не се различават от тези за големи.

# 206
Тонка дъщеря ти няма нужда от лак, знаеш го не че ще стане "чудовище" заради него де.
Аз също не виждала масово лакирани момиченца на тази възраст  ,освен едно което го бяха и начервили и спиралка му бяха сложили.
И нали съм карък моя малкия е Флюбен точно в нея .

# 207
Илиана, копирай, моля ти се, поста си в темата за Зависимостите между външния вид и любовта, мисля, че по-добър от него няма да има.

# 208
няма ли детски лакове?
Има. И гримове има. И парфюми. Но все пак грим няма да наплескам на детето си.
А тъй наречените детски лакове, по нищо не се различават от тези за големи.
не трябва ли да има разлика в състава, т.е. детските да са по-безвредни ?/ трябва да се образовам по темата, че вече и щерка имам/.
Майка ми не се лакира, но като дете ми беше купила лак, за да ми угоди, нарисувах се, като Пипи дългото чорапче, с лунички от лак.

# 209
tonkabonka, решението да я лакираш си е твое и отговорността за естетичното и възприятие също. Но не разбрахме мотивите, поради които постъпваш така. Те са важни.

Общи условия

Активация на акаунт