Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 157
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 270
  • на брега на морето
Сакън, моята племеница обличаше рокля само след директна заплаха..... последно беше с клин и

Последно малката ми дъщеря облече рокля за 15.9 в първи клас. Днес държа зрелостен изпит - до този ден носи само дънки. Разнообразието се изразява в блузки, верижки, висулки, обеци и гривни. Грим слага ежедневно. След 12 години носене на дънки в събота ще сложи абитуриентската рокля и кокилите към нея. Да видим как ще й понесе  Grinning

# 271
  • София
Намирам за грозно гримирането и лакирането на малки момиченца. И моята е кипра и тя ха е докопала червило, ха се е намацотила яко (за това и вече ги държа на тайно място  Mr. Green) обаче аз не бих я "рисувала"

А относно абитуриентките: според мен последните години броя на елегантните и стилни момичета се увеличава. Недоразумения винаги е имало, има и ще има, но в никакъв случай това не е средностатистическата абитуриентка.

# 272
Тонка това е очевадно не се връзвай .
Onna-bugeisha едно е да се намаже с червило детето ,друго е ти да го гримираш.

# 273
Ще те замоля да си мериш приказките, защото когато иде реч за детето ми побеснявам.

Не знам защо побесняваш, аз само пиша очевидното. Детето е гримирано със спирала и руж, вижда се. Правя разлика между рисунки по бузките и руж и спирала за мигли.
Не ми пиши с големи букви, невъзпитано е, аз ли да го казвам.

Айде, добре, за кючека се извинявам, ако те е засегнало нещо. Но детето е очевидно старателно гримирано, а е на четири. Кажи с каква цел си го гримирала така.

Котьо Тръмп, все пак детето ти е на осемнайсет, а не на четири. То само си избира дрехите, грима, аксесоарите, самостоятелно е. На четери годинки децата още имат нужда от помощ и при обличането и при "украсата", да не се засегне пак Тонка. Желая и успех в ученето и живота, въпреки че не ви познавам!

# 274
  • В Космоса
Е, личи си, че момиченцето е нарисувано за някакъв специален случай. Ето на другата снимка е без грим, само с дрънкулки, в които не виждам нищо притеснително.

# 275
  • на брега на морето
Мишона, ти верно не четеш нищо или, ако го правиш, е като дявола Евангелието.
Детето ми, както писах, днес е държало зрелостен изпит по БЕЛ, в събота е абитуриентския й бал; следователно е 19 годишна, а не 12.
Тонка е сменила снимките в пописа си - едната показваше Катерина в профил с рисувани бузки от детски празник в детско клубче. От ясно по-ясно се вижда това и на новите й снимки в подписа. И за кючека изказването ти е отблъскващо. Ако имаш зъб на Тони не замесвай детето й.

# 276
Едно време майка ми слагаше лак и на моите нокти - по една линийка в средата. Е, не склони да ми намаже целите нокти с лак, но все пак имах и аз лакирани нокти. Сега нямам дълги нокти дори и не навиждам такива.  Peace
Гримирането, играта на принцеси, обуването на токчета не е страшно, стига преувеличавахте. Това е като да кажеш, че ако облечеш момченцето си като полицай или Батман ще го повредиш. Всичко влиза в графата игра.
Страшни са ми епизоди като "донеси на тати ракийката" или "я, покажи как се танцува на тая песен (чалга някаква)", да купиш на 7-8 годишно момиченце прашки и т.н.

# 277
  • sofia
Мишона, всяко момиче е ровило в гримовете на мама, леля, вуйна....и всяко е искало да изглежда голямо и да пробва нещо ново.
Обясни ти се, че детето е било на празник. На празник може да се пробва нещо ново и много желано. Тонът ти е подигравателен и смятам, че си абсолютно наясно, че детето не ходи така ежедневно. Но въпреки това се заяждаш.

Снимките от първата страница, ме навеждат на мисълта, че тези девойки изживяват нещо подобно (неизживяно детство му казват някои)..... сега е момента да се покажат.... какво и как го показват е темата.

# 278
Ох, моля ви се, коя е Тони, че и зъб да и имам.
Просто гримирано дете е показала, даже не знам нейно ли е и не ме интересува.

Мнението ми е, че малките деца е грозно да се насърчават да изглеждат като големи.
Оттам нататък всеки си знае детето. Само да не реве после "къде сгрешихме", че четем всякакви неща из форума.

Айде, успокойте се. Чао. Мойто мнение изобщо не е меродавно. Вашите са по-важни. Peace

# 279
Не знам какво толкова я порицавате tonkabonka...?!? Всеки сам си решава как да си гледа детето, защо трябва да й искате обяснение за грима или друго....така е решила тя, така е поискало детето, така е станало.
И аз преди да имам дете, като гледах тръшкащите се по земята деца, си виках, че това не бих го допуснала.....ама сега гледам с различни очила  Shocked Като ми се тръшне пред входа или на площадката, ходи обяснявай как го възпитаваш....Та така, моето е момче и няма да иска гримове, но съм сигурна, че ще правя други неща, които иска, само за да му угодя. Вярно е, че трябва възпитание, но който не е минал по този път,той не знае колко изискващи са понякога. И дори да е минал, децата са различни....родителите също. Нека не съдим някой за решенията му, в крайна сметка светът има нужда от различни хора, с различни характери и възгледи. Всеки има място под слънцето!!!

# 280
  • София
Като тръгнеш оттук, чудно докъде се очаква да стигнеш  Thinking

Това ме подсети за
ей туй
Само аз ли виждам разлика?
Аз виждам, цигането се подрусва леко нескопосано, докато второто е пълен отврат.

На моята кипра засега и е е достатъчна чанта с калинки и дървено герданче пак с калинки, плюс слънчеви очила с червени рамки. Иначе за тоалети, обувки припада. Като и купя нови само дето не спи с тях. Ама няма как да я наклепам с гримове или лак, нито ще ѝ купя от детските на водна основа, колкото и да е настоятелна. Нито ушите ще ѝ пробия. Mr. Green

# 281
  • sofia
Мнението ми е, че малките деца е грозно да се насърчават да изглеждат като големи.
Зависи как се случва това и какво му се обяснява. В очите на малките деца, всичко което правят големите е по-по-най и не е лошо да му се позволи да пробва нещата, които е възможно. Иначе на 18 или в пубертета му "избиват чивиите" и няма спирка, щото вече е голямо....

# 282
Като тръгнеш оттук, чудно докъде се очаква да стигнеш  Thinking

Това ме подсети за
ей туй

Хайде сега, второто е съвсем различно. Доколкото виждам това е турска телевизия и детето си танцува техните танци. Все едно да кажеш, че е грозно българче да играе ръченица.
Първият клип е грозна работа...

# 283
  • София
какво да кажа, тя и нашенската ръченица не е много хрисима, а като се комбинира тогавашната мода с дълбоко изрязаната предница на сукмана, доста друсане пада под бялата моминска риза. Турска, турска телевизия, ама едва ли кючекът точно така, както го играе детето, се учи в училище като народен танц, защото те си имат много по-обрани версии на кючека, че и хорца друсват.

# 284
Като тръгнеш оттук, чудно докъде се очаква да стигнеш  Thinking

Това ме подсети за
ей туй

Хайде сега, второто е съвсем различно. Доколкото виждам това е турска телевизия и детето си танцува техните танци. Все едно да кажеш, че е грозно българче да играе ръченица.
Първият клип е грозна работа...

Аз не разбирам каква е връзката на кълчещите се роми и турчета с темата.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт