Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 073
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 465
Аз го употребявам за размъкнат, неопрятен човек.

# 466
Ето една снимка от изпращането ни в училище, 2001г.
цък

и изпращане 2012г.
цък

Роклите от миналата година са чудесни, но за мен със сигурност не са подходящи за двора на училището за 2-3часа.

Роклите от 2012 (конкретната снимка) са СТРАХОТНИ!

А одеждите на момичето с платформите на снимката от 2001 (долу в дясно) са върховна проява на стил и изисканост и са възможно най-подходящите за подобно събитие.  Laughing

# 467
  • Стара Загора
Една вечер само гледах абитуриенти, но честно казано голям кич нямаше.
Хубави бяха децата, млади, щастливи.  Laughing
Имаше 5-6 неподходящи рокли, но им е простено.
На повечето девойки им беше трудно с обувките  Mr. Green, добре че ги крепяха кавалерите.

Дъщеря ми беше абитуриентка, заложихме на не много исоки сандали (6 см.) и каза, че било добре.
Е, носеше и цвички в чантата, влезли са в употреба, но детето си дойде със сандалите.
Слагам снимка за малко, после ще я махна. 

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 17:52 от Лалка

# 468
Ето една снимка от изпращането ни в училище, 2001г.
цък

и изпращане 2012г.
цък

Роклите от миналата година са чудесни, но за мен със сигурност не са подходящи за двора на училището за 2-3часа.

Роклите от 2012 (конкретната снимка) са СТРАХОТНИ!

Бих ви коментирала и вас, но от позицията на времето няма как да дам обективен коментар.
Предполагам, че вълненията са били същите, просто с течение на годините са позабравени.  Wink

И на мен много ми харесват, особено бялата. Съвсем спокойно минава и за снимка от бал - преди изпращането не беше толкова официално, мисля, аз на моето бях с дънки, по изключение някой обличаше рокля.  newsm78 Сега си е втори бал, като гледам. Simple Smile

# 469
http://prikachi.com/images/34/6152034H.jpg
ето ме и мен, в средата, през далечната 2001-ва:)

# 470
  • на брега на морето
http://prikachi.com/images/34/6152034H.jpg
ето ме и мен, в средата, през далечната 2001-ва:)

Дългокрако гадже си  Grinning

# 471
  • на село
Четейки някои от постовете, се чудя в една и съща държава ли живеем  Laughing
Ако целенасочено се търсят, ще се намерят потресаващи примери, естествено. Такива има и на червения килим в Холивуд.
От снимките, които вървят по стената ми във ФБ не съм потресена, никак даже. Тук-там има кич, но като цяло роклите са приятни за окото. Да, българинът трудно може да си позволи скъпи материи, но и със скромни средства могат да се постигнат добри резултати. Страшилища не видях. Само от време на време разни вафли в косите и прически "абажур" ми дразнят окото и чакам с нетърпение да се отървем от тази отдавна отминала мода.

# 472

Дъщеря ми беше абитуриентка, заложихме на не много исоки сандали (6 см.) и каза, че било добре.
Е, носеше и цвички в чантата, влезли са в употреба, но детето си дойде със сандалите.
Гледах подобно рокля- много елегантно беше и много ми хареса!

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 18:33 от XXX_

# 473
  • Луната ни пази
Ето и малко абитуриентки от Добрич. Пак не виждам безумен кич Simple Smile

Скрит текст:

А ето и какво са уловили фотографите на БГнес.

# 474
Голия корем е супер елегантен през 2001   Mr. Green

# 475
.
Много ми харесва.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 17:58 от valerie

# 476
  • Kопенхаген
Гледам, че и тази година е започнал Парада на безвкусицата и грозотата.  Очаква се появата на боди арт ,,тоалетите,, като връх на пошлостта и антифешъна.

# 477
Тази година се наблюдава ефекта "бяла кожа". Много се радвам.  Grinning

http://www.bulgariautre.bg/gallery/2013/05/25/1060-koy_kaza_1231 … rienti_2013/16330

Обувките и чорапите на момиченцето с червената рокля ме побъркват.  Rolling Eyes А е доста красива и лъчезарна.

# 478
Тази година се наблюдава ефекта "бяла кожа". Много се радвам.  Grinning

http://www.bulgariautre.bg/gallery/2013/05/25/1060-koy_kaza_1231 … rienti_2013/16330

Обувките и чорапите на момиченцето с червената рокля ме побъркват.  Rolling Eyes А е доста красива и лъчезарна.
И мен много ми избодоха очите чорапите. Толкова ли не е видяла, че краката и изглеждат по-бели от тялото така?

# 479
Е вие пък... Като се има предвид стила на роклята, надали се е сетила да съобразява и чорапите... Хейтърка съм, но с доводи!  Twisted Evil
Въобще целият албум на България утре е....  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт