Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 948
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 675
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470361173043540&set= … ype=1&theater

Много ми харесват снимките. Малко ми идват в повече сините елементи към роклята. Но момичето има доста грация и красота.

# 676

Много ми харесват снимките. Малко ми идват в повече сините елементи към роклята. Но момичето има доста грация и красота.
Страхотни снимки!

# 677
Относно фона- разглеждайки снимките, виждам, че някои момичета не са имали шанс да се снимат другаде освен на не особено лицеприятен фон. Имаше невероятно мизерни ресторантски обстановки от самата бална вечер, кофти училищни и жилищни фасади. Когато целият ти живот преминава между шарени санировки и решетки на училищната врата, къде да се снимаш?
Имам снимка с 2 съученички пред блока на класната. И трите-перфектно излязли. А зад нас- Москвич от едната страна, от другата Трабант.  Mr. Green Изобщо не се бяхме усетили къде се снимаме. А фотографа с лентовия апарат беше далеч от професионален.  
Бих ви я показала, обаче не мога да си намеря албумчето. Не знам защо тогава съм си мислела, че видеозапис е по-добре от професионален фотограф.  Rolling Eyes

А на сватбата ми фотографа отказа да снима обща снимка на фона на ритуална зала Оборище. Точно поради тази причина.

В такава среда живеем, това ви заобикаля. От какво да ме е срам, че съседът е решил апартаментът му да е саниран в розово, този до него е с три различни вида решетки, а някой отдавна починал дядо е забравил двадесет години преди смъртта си още някоя Москвич осмак?
Еднакво нелепи са и изнасилените профи фотосесии на озъбени и скачащ булки, младоженци и кумове, както и тези обикновени фотоси на ежедневен фон.

Това е моята фаворитка, жалко, че роклята не е бяла или черна:

# 678
  • out of space
Жълтата хем е в мисия, хем обяснява, хем ще троши коли. Иска и пари. А и правата си търси.
Ал. Невски също е намесен.

Колко ти плащат?!
Ега ти издънката.

# 679
  • Троян
Същите тези абитуриенти ще пускат такива теми след 10 години.
Сякаш ние не бяхме тетки на нашите балове. Mr. Green
Първоначално има нещо сбъркано в разбиранията ни за бала.
Peace Аз сега като се погледна на снимките от преди ...... години,си умирам от смях  Laughing но тогава ябх горда и щастлива,сега дори не виждам какво толкова е този бал.

# 680

Аз не разбирам защо умишлено се състаряват с тези кокове, така опнати и зализани... Стилно е, да, но мисля, че трябва да са по-небрежни и свежи.

# 681
  • out of space

Това е моята фаворитка, жалко, че роклята не е бяла или черна:

Роклята е перфектна, точно защото не е бяла или черна. Ега ти скуката!
А момичето е красота!

# 682
Колко ти плащат?!
Ега ти издънката.

Може да е роднина на някой модератор или администратор и да е помолена да повишава посещаемостта. Балконя ще падне, както отбеляза Тумба Лумба.   Mr. Green

# 683

В такава среда живеем, това ви заобикаля.
Както се казва- Градът е такъв, какъвто си го направим.

# 684
Именно, роклите бяха масово черни и/или бели, всички бяха еднакви, поне това, което аз видях. Сливаха се с тълпата просто... Тези цветове са класика, ама много са се престарали да изглеждат еднотипно.

# 685
А на мен само ми синееше. Явно е, че човек гледа с различни очи и вижда това, което иска да види.  Simple Smile
Чудесен е цикламеният цвят, така популярен като магента, но не ме радва за бална рокля.

# 686
  • София
и на моя бал две-трети бяха с черни рокли. Явно всяко поколение решава, че черното е най-добро за бал. Сигурно защото са чували за "малката черна рокля, която всяка жена трябва да има в гардероба си".

# 687
  • Kопенхаген
Това е моята фаворитка
Скрит текст:

Просто... Красота Неземна...  Laughing

# 688
# 689
Това е моята фаворитка
Скрит текст:

Просто... Красота Неземна...  Laughing
Всичко естетическо в мен крещи, докато я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт