Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 922
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 750
Що носели букети ,що били прекалено официални ,що си продърпвали бюстиетата ,що били с дълги рокли ,що били с къси рокли ,що били пък неофициални ,що носели бяло ...... що се снимали където им падне, що пък братчеда дето се е снимал с тях не е официален .....

Joy Peace

Много са си хубави девойките! 
Да не говорим, че и инак са хубави - преобладават тъничките, фини, красиви момичета. Вярно си е май, че българките са красавици Peace

# 751
То пък щот в Кан изцепки няма .
Скрит текст:

# 752
Дефилирането е типично за по-малките градове.

albenapd, какво му е на цитирам "лилавото нещо"?

Защо, в по- големите от вкъщи в колата и направо пред входа на ресторанта ли?

Не вярвам...

В София поне- е така. Или поне така направиха онези три абитуриента, на чиито балове бяхме тази година и двамата от м.г., така бях и аз. Дори класната не ходиха всички да вземат.
Аз продължавам да ви се учудвам чистосърдечно какво очаквате от едни завършващи гимназия?
Успешен ден ви желая, потривайки доволно ръце в очакване какви кифлета ще възпроизведете вие!
Аз лично очаквам дъщеря ми да зачете и моето мнение при избор на рокля, аксесоари, прическа и т.н.
Ако пък не - дружно ще се радваме на кифлите си.  Peace

Ти вярваш ли, че имаш вкус? Вярваш. Вярват и останалите, които на теб ти се виждат безвкусни.  Simple Smile

# 753
  • София
Да не говорим, че и инак са хубави - преобладават тъничките, фини, красиви момичета. Вярно си е май, че българките са красавици Peace
Ти сериозно ли относно тъничките и фини девойки?
Тънко беше моето поколение, когато в един клас имаше максимум по едно пухкаво момиче.
Сега поне половината от класа са тресящи се желета.

Каси, вярвам си.  Peace
Вярвах си и когато бях абитуриентка и не позволих на майка ми да даде каквото и да било мнение.  Mr. Green
Предпочитам детето ми да е семпло, отколкото да е реклама на цирк.

# 754
Вярно е това за дефилирането в по-малките градове. То в големите почти няма как да се случи - от къде до къде да дефилират?
Тук, в Бургас, се събират в двора на училището, постояват малко, вероятно за да се събере целия клас, после се качват на колите и отпрашват към Слънчев бряг. Който иска да види абитуриенти на живо, трябва да отиде в дадено у-ще.
Докато аз завършвах в малък град, там и до днес традицията е такава - събира се училището/училищата в центъра на града, около театъра, публиката образува шпалир и абитуриентите изминават пеша разстоянието до ресторанта. Нямаме курорти наблизо и всички празнуват в града, ресторантите за избор са не повече от 2-3.

# 755
  • In The Middle Of Nowhere
Има изцепки и в Кан, то и там какви кусури им намират на тоалети далеч по-елегантни от роклята на Ирина... пък какво остава за нашенските абитуриенти, необличани от световни модни къщи.

# 756
Една интересна абитуриентка...

снимка
още веднъж
и пак

# 757
Mirama,  Peace
Много интересна рокля, аз лично много обичам такъв тип рокли, в различни дължини. Само прическата на момичето не ми допада съвсем - ако беше по-къса косата, щеше да е чудесна. Майката също изглежда много симпатично.

# 758
  • Варна
Много готина! Одобрявам.

# 759
  • Варна
Дефилирането е типично за по-малките градове.

albenapd, какво му е на цитирам "лилавото нещо"?

Защо, в по- големите от вкъщи в колата и направо пред входа на ресторанта ли?

Не вярвам...

Във Варна не дефилират  никъде. Обикновено си определят място на което да се срещнат и да тръгнат всички заедно. В училището напр.,   в последните години дори забелязвам, че си търсят място, което да е широко и да има място, напр. паргинга на някои МОЛ или хипермаркет.

# 760
в последните години дори забелязвам, че си търсят място, което да е широко и да има място, напр. паргинга на някои МОЛ или хипермаркет.

Аз по-назад писах и за срещите под Аспаруховия мост.  Laughing

# 761
  • Варна

Харесва ми!
Различна е!

Също, изключително много ми хареса и момичето показано от Harukaze.

# 762
И тук не дефилират, а сме доста малък град. Тази опция я разбрах по снимки от другите градове. При нас всеки се събира в своето училище, който желае се снима в училище, след това отиват там ,където им е куверта.

# 763
По-изчистените тоалети са винаги актуални и красиви. Без изобилие от воали, килограми мъниста, пера, пришити китки за разкош и т.н.

# 764

Абитуриенти от Силистра
Снимката е линк.

Общи условия

Активация на акаунт