Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 852
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 825
  • Italia
Много лъчезарно момиче, страшно ми допада, при все че е цялата в пайети. Не мога да видя обаче цялата рокля, само тази снимка е качена:
Скрит текст:

Да оставим малко настрана абитюрентките, да ви покажа един неподозиран талант на фотошопа  smile3555
Скрит текст:

# 826
Сара Джесика Паркър сама е казвала, че не я интересуват дрехи и обувки и с това най-вече се различава от Кари. А на Кари сигурно не ми харесва само дрехите и на пазара в Абу Даби. И то не точно "не ми харесва".Сцените там са невероятни и това, с което е облечена някак допълва хубавите моменти.
А Шер е икона, но не модна.Тя винаги е била в челните петици в класации за кич и странно облекло.
На мен ми е неприятна например Виктория Бекъм.Уж дрехите и са стилни, но тя ми е особено неприятна и некрасива, това затъмнява всяка нейна дреха и никога не мога да я включа към жените, които смятам за стилни.

# 827
  • София
И аз не харесвам Вики Бекъм (тази жена не знае що е усмивка), но за съжаление трябва да призная, че наистина е много стилна дама.

# 828
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969034_36 … _2086558056_n.jpg  много ми харесва това момиче.

В същност, в повечето случаи, майките са за бой. Не можеш да заведеш детето при некадърен фризьор с резултат състаряваща лелчинска бетонирана прическа, да оставиш да направят безумен грим, да се припече като филийка, да се добавят тежкотоварни обувки и да се скапи цялата визия на иначе нежно момиче.

# 829
Много лъчезарно момиче, страшно ми допада, при все че е цялата в пайети. Не мога да видя обаче цялата рокля, само тази снимка е качена:
Скрит текст:

Това девойче и чувал да сложи на главата, пак ще й отива.

Много е красива, с една такава пищна красота, разлива се направо. Даже пайетите ми харесаха. Simple Smile

# 830
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969034_36 … _2086558056_n.jpg  много ми харесва това момиче.

В същност, в повечето случаи, майките са за бой. Не можеш да заведеш детето при некадърен фризьор с резултат състаряваща лелчинска бетонирана прическа, да оставиш да направят безумен грим, да се припече като филийка, да се добавят тежкотоварни обувки и да се скапи цялата визия на иначе нежно момиче.

Всъщност майките нямат много думата, според мен, не и след десетата годинка. В масовия случай младежите сами решават какво да правят със себе си. Оттам и множеството проблеми.
Обаче в крайна сметка - това си е техния бал. Това, че в някаква си тема във форум някой някого харесва или не, няма никакво значение за самата преживелищност на бала.

# 831
# 832
  • Варна

майките даже не ги и питат. камо ли да ги водят.

# 833
  • София

Бутилка и бална рокля ...

# 834
От бързото прелистване, което направих ми харесаха тези момичета (макар и с малки забележки). Сигурно има и още, които биха ми харесали, но нямам време, за да ги разгледам. От някои снимки направо онемях Shocked торти, букли, кич...

Много търсих една снимка, но за съжаление не мога да я открия. Миналата година в един от конкурсите за абитуренти  във facebook (дали не беше на кокетна?) участваше едно много фино и красиво момиче. Позираше с кавалер, може би в някаква къща, отзад се виждаше врата на алуминиева дограма. Беше с много красива дълга зелена или тюркоазена на цвят рокля и с прибрана коса. Ако не се лъжа дори беше една от победителките. И сега не мога да видя момиче, което да изглежда толкова добре. Съжалявам за дългия пост, но се надявам да ми помогнете, за а покажа роклята на моя близка приятелка, имаща много тържествен повод това лято.
  ooooh!

# 835
  • София
Човече, хубаво ви е девойчето  Grinning

Написано от Касита ме замисли... добре, тук сме се събрали като ято злобни лелки и бълваме критики.

А ако след време вашата дъщеря пожелае да бъде облечена екстравагантно или в стил, който далеч надхвърля вашите очаквания тогава какво, няма да и разрешите да отиде на бал ли?

И дали ще си спомняте тези разговори тук в теми като тази?

Ако е просто екстравагантно - ок (дори момичето с пеперудената рокля, с британското знаме и подобни ми харесаха). Но не и като примерите от първа страница на рускините и тип Николета Лозанова. Дори момичето, което е от линка на руското предаване го разбирам защо се е облякло така - харесва Барби и иска да е Барби, поне си има тема, самичко си е измислило нещата и ги е направило. Ако човек на бала си не се облече както иска, то кога? Балът е точно моментът, в който може изцяло да се претвори идеята, мечтата, закачката, провокацията, и то съвсем безнаказано.

# 836
  • Стара Загора
Ето снимка в цял ръст на момичето с роклята с пайетите. На мен лично не ми допада особено, въпрос на вкус. Peace

Скрит текст:

# 837
  • В Космоса
Аз много обичам екстравагантни изпълнения. Миналата година бяха показани няколко такива, тази нещо липсват...

# 838
  • София
хм, очавах надолу да е пак нещо с пайети, късо и тясно. Полата ми напомня за перде от началото на 20-ти век от буржоазна къща.

# 839
  • Sofia
Ето снимка в цял ръст на момичето с роклята с пайетите. На мен лично не ми допада особено, въпрос на вкус. Peace

Скрит текст:
Харесва ми,като за червения килим в Холивуд е  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт