Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 645
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
   Благодаря за комплимента Таня. Стига да не съм ви досадила с моите брътвежи, а Тара си е супер - доказан талант, утвърден от доста време.
   Тара, ние в канцеларията имаме телевизор и мога да понаглеждам следобедното излъчване, но не ми пречи да го гледам отново вечер и да си "бабарикаме". То нямаше да е лошо да направим хронология на събитията от предишното излъчване, но нали сме все заети труженички, не ни остана време.

# 571
Ако успея за утре ще направя кратко припомняне на главните герои. Hug

# 572
   Е, Тара, върховна си! Не си давай много зор - само ако имаш възможност. Все ще влезем в ритъм постепенно.

# 573
"Щастливи  заедно " от утре по нова тв от 13.30
ПОВТОРЕНИЕ ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ ОТ 23.00

Сигурно ще гледа кой когато може и спонтанно ще споделя впечатления и емоции.

ДИ дали да не сложи часовете на излъчване на първа страница и евентуално да актуализира заглавието на темата, докато сериалът върви? Може би ще има и нови гледащи, които са изпуснали сериала м.г. newsm78

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 01:43 от Tania M.

# 574
Дооообре, ще обновя началото за следващата тема, която ще е съвсем скоро Simple Smile. Значи ще гледаме изначало, отново заедно Simple Smile Тъкмо ще свърши и ще започне новия сезон на НИЗМ Simple Smile

# 575
# 576
   Добро утро момичета! Днес ще се наслаждаваме на играта на Махсун. Хубаво е, че ще повторят филма. Желая ви спорен ден и приятно гледане! А да не пропуснем и сутрешното кафе и чайче - Да ви е сладко!

Скрит текст:

# 577
Привет Hug Hug Hug
Браво на Гинчето и Тара супер репортаж  Hug Hug

Дано Ванчето скоро се обади и каже , че всичко е наред . Тази снимка на краля е за теб приятелко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нещо интересно четиво към кафето и чая на Тинчето  да видим как целува нашият любимец според зодията  Grinning

http://svejite.com/2013/04/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%86%D0%B5%D0%BB … 0%B4%D0%B8%D0%B8/

# 578
Добро утро, щастливки!Да си спомним героите от сериала "Щастливи заедно!" Hug

Фамилия Азизоолу

Фамилия Шахвар

Главните герои:

Зилян

Хазар

# 579
Здравейте! Обичам ви и благодаря, че сте тук и подържате живота в нашата къщичка  Hug Peace[
Скрит текст:
spoileХубавата вест от мен е, че съм тук Simple Smile За сега не мога да участвам пълноценно във темата, защото още  не съм стабилна със зрението. Затова ме извинете, ако не отговарям на някое запитване към мен или не съм взела отношение по обсъждан въпрос, също за грешки в писането. Ще чета и пиша колкото мога.
[/spoiler]
Повторението на ЩЗ е като по поръчка за нас newsm10

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 12:39 от Iva49

# 580
Иве, добре дошла!   Hug  Няма ден, в който не сме ти изпратили нашата мисъл за теб.
И нали разбра, от днес - отново щастливи заедно с Хазар и Зилян: от 13.30 ч. по Нова ТВ, от 23.00 ч. по Диема Фемили. Тара вече ни настрои подобаващо.  Peace
Хубав ден, щастливки!

# 581
Таня, Hug Малко нескопосано си дописах поста, но за днес толкова.

# 582
Иве, щади очите, това е най-важното.  Hug

# 583
Ванче  Hug добре дошла у дома няма значение , че няма да пишеш често или ще допускаш грешки важното е , че си добре и ще ставаш по добре  Heart Eyes

Танче ти ме запали по тази песен и сега не ми излиза от главата тези дни сега аз пък да зарибя вас нея   Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=b0m8YPF3N70

# 584
Иве Hug радвам се да те видя.Няма значение дали ще пишеш,дали ще четеш или колко грешки си допуснала.Важно е че отново си тук при нас.Гледай да оздравееш за другото има време Hug Hug Hug
Хубав ден щастливи момичета

Общи условия

Активация на акаунт