Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '22

• 77 651
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Че е руса - руса е - ама мнооого млада бе Laughingтя  по -подхожда за синчето, не на татенцето ooooh!

# 496
Вили, не се съмнявам, че правилно си разбрала думата "севгили". Съмнявам се във вестникарските интерпретации. Те и Йойкю Челик я обявиха за еднократно "севгили", но от миналото лято нищо не казват по този въпрос.
Каквото и да е съдържанието на горната публикация (Милена ще уточни), тя ми напомни една стара от 2005 г. - от времето на излъчването на "Щастливи заедно" и "Юнски нощи" ("Юнска вечер"), преведена м.г. от Милена за нас. На някой може да му е интересно да си я припомни.

Ето, сега таз статийка, доста е ... интересна, едно обяснение, защо МК е много често обвиняван от обществото в сребролюбство и сметкаджийство. И да имам изказа на журналистите, ужасни са, само как извъртат, коя на кого е любима, приятелка, колежка, все едно има истина в предположенията им, ама нали трябва да има рейтинг и за вестниците.

http://www.milliyet.com.tr/2005/03/09/magazin/amag.html
09 март2005 / Сряда
Йозджан ще загуби спечеленото...
С нарастваането на рейтинга ще нарастват и получаваните пари за Махсун Кърмъзъгюл, който още първата вечер изостана от съперника си Йозджан Дениз
ALİ'CE / Али Ейюбоглу
Скрит текст:
На Махсун Кърмъзъгюл не му стигна това, че в новия сериал има главна роля с бившата любима на Йозджан Дениз, ами стана и екранен съперник с приятеля си. В сериала „Щастливи заедно” (Aşka Sürgün) Кърмъзъгюл застава пред камерата с такива известни имена като Иззет Гюнай, Елиф Дагдевирен, Дениз Гьокчер, Серап Аксой, Алпер Куп и Мине Чайъроглу. Според изявлението на ръкововството на ATV Кърмъзъгюл не искал четвъртък да бъде като ден за излъчване на сериала.
Както и другите звезди в снимания за ATV сериал, Кърмъзъгюл има сключен договор за заплащането в зависимост от рейтинга. Той поиска промяната на деня на излъчване с основанието, че сериалът не би имал шанс срещу филма „Долината на вълците” на Show TV. Мениджърите на ATV в този случай посочиха на Кърмъзъгюл като най-подходящо мястото на сериала „Юнска вечер” (Haziran Gecesi), където главна роля играе Йозджан Дениз.
Грабна бившата любима, но…
Първият епизод не може да бъде точна мярка, но сериалът на Кърмъзъгюл „Щастливи заедно” (Aşka Sürgün) остана 8-ми с рейтинг 5,70. А сериалът на Дениз „Юнска вечер” (Haziran Gecesi) бе първи с рейтинг 10,20. Всъщност, Дениз взе в аванс от продуцентите заплащането за 26-ти епизод. В разгара на „Конакът с асмата” (Asmalı Konak) Дениз имаше сключен договор с Голд Филм за 30 милиона (стари лири) на епизод. За историята на „Юнска вечер” (Haziran Gecesi) той взима освен това още 15 милиона (стари лири). Така че, рейтингът на Дениз и да се покачва и да спада няма финансови загуби.
1 т. рейтинг – 5 хил. YTL (нови лири)
И спечелените пари от Кърмъзъгюл зависят от загубата на рейтинг на Дениз. Гарантираната от ATV сума, която Кърмъзъгюл ще получава за един епизод е 15 хил. YTL. Всяка една точка рейтинг повече от 8-то място за „Щастливи заедно” (Aşka Sürgün), която може да бъде достигната, ще осигури възможност на Кърмъзъгюл да заработи 5 хил. YTL. Всички точки от рейтинга, които Дениз ще загуби в понеделник вечер, ще влязат под формата на YTL в джоба на Кърмъзъгюл.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:01 от Tania M.

# 497
И аз я помня тази статия. Още тогава и сега се чудя, коя ли е тази бивша любима която е взел на Йозджан нашия Махсун. Толкова налудничави интерпретации си правят журналистите, сега знаейки малко повече и за двамата, си е от клюкарска поклюкарска тази статия. Както може и новата да е. Явно си имат и истинска жълта преса.

# 498
И аз я помня тази статия. Още тогава и сега се чудя, коя ли е тази бивша любима която е взел на Йозджан нашия Махсун. Толкова налудничави интерпретации си правят журналистите, сега знаейки малко повече и за двамата, си е от клюкарска поклюкарска тази статия. Както може и новата да е. Явно си имат и истинска жълта преса.

Ха, познай, де!
Скрит текст:
Берен Саат.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:47 от Tania M.

# 499
Ново гадже,старо гадже...хич не ме интересува. Те да правят добреи филми да има какво да гледаме.Питам се защо ли МК не направи един филм,ама и той да се мярка из него както ЙД в "Ти си моят дом".Ни нови песни,ни нови снимки-те за това му приписват дакива девойчета за стари севгилита.

Танче,верно ли е това от спойлера.Боже,чак не ми се вярва.

Скрит текст:

# 500
Вили,
Скрит текст:
ти това изречение как го разбираш: "На Махсун Кърмъзъгюл не му стигна това, че в новия сериал има главна роля с бившата любима на Йозджан Дениз, ами стана и екранен съперник с приятеля си."
А дали е вярно, да питаме вестника. Нали затова ви припомних горната публикация. Толкова вярвам и за Ясемин Ален. Бяха хубава двойка с Онур Туна в "Животът продължава" (Сърач-Пелин) - дънгалаци и двамата.
http://www.youtube.com/watch?v=jmsJtHevrhs

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 23:53 от Tania M.

# 501
Танче,не знам защо въобще попитах.
Скрит текст:
може би защото Берен не ми е от любимките,дори въобще не я харесвам
А за вестниците и журналистите си права,вярно не вярно важното е новини да има.

# 502
Вили, как няма да се питаме, ами темичката нали от това се храни: постове в Туитър, псевдоновинки, клипчета, снимки. Добре го постна ти тоз лъжедуел (Cast düellosu). За теб - Той. Познай кой?  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 00:56 от Tania M.

# 503
Танче мерси,сега отивам да ги сънувам един по един,по ред на номерата.
Скрит текст:

Диди,
Скрит текст:
за това клипче

в началото не мога да разбера какво говори,след това им казва че е много хубаво че учат,че трябва да учат.Казва че за в бъдеще някой може да стане доктор,някой-архитект-ако вярно съм разбрала.А "журналиста"от ЩЗ рецитира думите на песента

# 504
Добро утро  Hug
Преди кафето да кажа , че от 12 ЮНИ ЗАПОЧВА  "ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО"  ОТ 13.30 ПО НОВА ТВ
Моля заповядайте на кафе

Вили благодаря   Hug Hug Hug

# 505
Добро утро, ха каква изненада, нашия сериал отново. Щом е от 13:30, значи ще дават почти по цяла оригинална серия.

# 506
Привет!  wavey
Миналата седмица разбрах за повторното излъчва на ЩЗ, но помислих, че сигурно последна научавам за това.
Вили,
Скрит текст:
по повод на снощното ти въпросче и задявката ни с едновремешни клюкини за любимеца ти № 2, ето и една публикацийка от онова време в чисто жълтото gecce. Може и да е имала крушката краткотрайна опашка, а най-вероятно не.  Simple Smile
 http://www.habervitrini.com/haber/iste-ozcan-denizin-yeni-sevgilisi-164641/

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 10:01 от Tania M.

# 507
  • София
Здравейте и през новата седмица!

За да отговоря на питанията за позицията на М. Кърмъзъгюл, преведох изявлението от фейсбук-страницата. То е в отговор на появили се публикации в пресата, които от своя страна са провокирани от един пост в Туитър.

https://www.facebook.com/Mahsunfanpage/posts/10151415749871610
Mahsun Kırmızıgül • 107,839 like this
11 hours ago • (Неделя, 9 юни 2013 г.; 17:14 ч.)
Скрит текст:
Приятели здравейте…
Аз съм един от администраторите на страницата.
Искам да направя едно уточнение (изявление), защото тази тема започна вече много да безспокои.
От няколко дни се разпространява новина във връзка с едно съобщение на МАХСУН КЪРМЪЗЪГЮЛ в Туитър; но днес излизат новини, които започват много добре да отместват темата.
Да си припомним кое е това съобщение на МАХСУН КЪРМЪЗЪГЮЛ…

„Не е възможно да съм редом до такива реакционери, които не искат летище, 3-ти мост, канал „Истанбул”, метро, метро-бус и тунели.” ("Havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul, metro, metrobüs ve tüneller istemeyen gericilerin yanında yer almam mümkün değil.")

И ето, че тези, които са видели това съобщение в Туитър, веднага са видели възможност и са преминали в режим да използват това като обясняват как МАХСУН е пропаднал (изложил се е) в очите на народа.
Въпреки че МАХСУН написа доста съобщения в Туитър във връзка с парка „Гези”.
От тези съобщения всички видяха, че е на страната на народа…
Например да погледнем още няколко съобщения от Туитър.

„Ако се демонстрира реакция на всички несправедливости, които се случват, то тази страна се е запознала (срещнала) с демокрацията.”

„Едно и също нещо е дали се извършва бетониране на парка „Гези” или пък на мястото на стадион „Али Сами Йен”. В района „Шишли” хората с увреждания и възрастните нямат място където да си поемат въздух.”

„Ако хората не могат да изкажат свободно идеите си, ако не могат да живеят по начина, по който искат, то начинът, по който се развива демокрацията, върви към задънена улица.”

„Правителството трябва спешно да се откаже от строителството в парка „Гази”. Човешкият живот е по-важен от всичко.”

„Всеки, какъвто и да е той, който извършва подтисничество над собствения си народ, който осъществява насилие, нито на този свят, нито в отвъдния живот, не може да избегне дълга си.”

„Аз съм на страната на здравия разум. Разбира се, че съм против, тези които се налагат и против насилието. Но не забравяйте, че този народ в продължение на 80 години е разиграван (спекулирано е с него/говорено му е) и мълчеше.”

„Надявам се, че винаги ще бъдем един народ, който реагира и твърдо защитава правата си срещу нарушителите.”

„Де да бяхме чувствителни към всяка сторена несправедливост и да реагирахме.”

„Няма смисъл да се влиза в огъня с огън. Нека паркът „Гези” си остане на мястото. Необходим е отказ от правителствените забрани и проправяне на път за свободите.”

И колко още като тези Туитър-съобщения има…

Но всички тези съобщения ги игнорират и видяха само онова…

Според МАХСУН по тази тема, за бетонирането на Истанбул, за съжаление сме закъснели. Животът ни преминава в трафика. Като отделен индивид искам на мястото на казармите мост и метро, казва той и моите думи бяха срещу тези, които се противопоставят на такива проекти като транспорт, технологии, знания и обучение и т.н. Той казва, че пътят на цивилизацията преминава през транспорта.

Но онези, които искат да го охулят, отново започнаха да откланят темата в различна посока…
И какво било, известният артист Махсун Кърмъзъгюл за първи път бил разкрил, защо не подкрепя протестиращите за парка „Гези” и защо стои далеч от протестните действия.

Как ще стои далеч от народа, като в другите Туитър-съобщения е направил такива изявления…
Това ли е да стоиш настрана/далеч?
Моля, не правете това…
Един човек да бъде очернен, да бъде унизен в очите на хората е толкова лесно, че…
Но за да бъдеш човек, трябва винаги да бъдеш на страната на праведните…
Нека да видим, имаме ли сърце да направим това…

Приятели, моля ви, не се поддавайте и вие на тези игри.
Познавате МАХСУН, според вас, той такъв ли е, който би направил това.
Моля ви, не плащайте дан на подобни неща…
Ето и една от публикациите:
Скрит текст:
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/06/09/mahsun-kirmizigul-gezi … ni-fena-elestirdi
Махсун разкритикува лошо протестиращите за парка „Гези”
Публикувано: 09.06.2013 г.; 17:33 ч.
Актуализирано: 09.06.2013 г.; 17:42 ч.
Махсун Кърмъзъгюл направи аналогия между реакционери и протестиращите за парка „Гези”.
Известният артист Махсун Кърмъзъгюл разкри в Туитър, защо не подкрепя протестиращите за парка „Гези”.
Според новината на ahaber.com.tr Кърмъзъгюл направил аналогия между реакционери и протестиращите в Туитър-съобщение от 7 юни. „Не е възможно да съм редом до такива реакционери, които не искат летище, 3-ти мост, канал „Истанбул”, метро, метро-бус и тунели.” са изразите, които е използвал.
А, пък това е ... изяснено вече, както виждам:
Скрит текст:
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2013/06/09/cast-duellosu
Кастинг-дуел
Йомер Карахан
09.06.2013 г.:
За новия си филм „Огън и вода” (Ateş ve Su) Йозджан Дениз се договори с бившата любима на Махсун Кърмъзъгюл Ясемин Аллен. И Кърмъзъгюл атакува и даде главна роля в новия си филм на бившата любима на Дениз – Фахрие Евджен!
КОНКУРЕНЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА

Конкуренцията между Махсун Кърмъзъгюл и Йозджан Дениз е с неотслабваща скорост! Двамата, който са се изправяли един срещу друг след музикалния свят и в киното, първо като актьори, а след това и като режисьори се сблъскват за приходите от боксофисите. Двамата известни се подготвят да заемат режисьорския стол заради нови филми.
ДАДЕН ОТВЕТ
Йозджан Дениз е дал главната роля на Ясемин Аллен във филма „Огън и вода”, чиито снимки ще започнат на 15 юни. Името на Аллен се чу по повод това, че за един период е преживяла връзка с Махсун Кърмъзъгюл. И Кърмъзъгюл премина в контранастъпление и се договори с бившата любима на Дениз – Фахрие Евджен за новия си филм!
Двете питанки за думи:
Скрит текст:
sevgili – любим, драг, възлюбен, мил, скъп
hemşeri – съгражданин, земляк, съотечественик

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 12:36 от milena d

# 508
Миленка  Hug благодаря !!!
Ама много обичат да се заяждат с МК  newsm61

http://www.youtube.com/watch?v=YI16zcFXowM

# 509
Милена, благодаря за отговора на настойчивия ми въпрос. Важно беше да знаем позициите на М. Кърмъзгюл от 1. юни насам.   bouquet
Мисля, че не става дума само за заяждане и тенденциозен цитат, макар че го има и това. Факт е, че на известните се гледа под лупа в тия дни, при това и на по-малко известни от М. Кърмъзъгюл. В сложна ситуация, включваща куп проблеми, не винаги може да се дефинира еднозначна позиция и аз разбирам Кърмъзъгюл. Както и необходимото уточнение на администратора.
Скрит текст:
Но също толкова е трудно в подобни случаи да не бъдеш нито обвинител, нито адвокат.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 11:56 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт