Лидл ::28::

• 76 672
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Някой да знае дали в шуменския лидл има от препарата за петна  newsm78

# 31
Да попитам, тези бири имат ли ограничение за един клиент, гледах брошурата но не се ориентирах.
Фидето с яйца и сготвено е чудесно  Heart Eyes.

# 32
  • Варна
  bouquet

# 33
  • Пловдив
За всеки случай ще ида утре да проверя и в нашия Лидл (Пловдив,на Пещерско шосе) дали има препарат.А някоя мацка,ако пазарува от там и пише тук,нека да сподели. Mr. Green

# 34
Е,ако не се смили някоя добра душа да каже...ще чакам теб да докладваш/че сега Пещерският Лидл ми е най-на път,а пък препарати за петна харча много покрай тримата мъже вкъщи/.

# 35
  • Stuck in a moment
Купих си от плажните рокли, но черна, чудесно стои. Няма да е за плаж, за вкъщи, хареса ми. Peace

Ох, тези рокли днес ги мернах в нашия Лидъл, бяха останали само три, черната и бялата много ми харесаха и ако утре още стоят, ще си купя, дано някой не ме изпревари, че ще е ме яд.

# 36
здравейте тези детски карирани панталонки дали са хубави от 23 .05

# 37
# 38
Искам да попитам дали все още се намира из магазините кафето на DALLMAYR синичкото от 500гр? Бях купила като беше на 9,99лв, че по спомен го хвалехте, но така и не запомних зеленото или синьото, та рискувах и май уцелих. Сега временно съм малко далеч от Лидл, но за кафето ще отида до там или ще пратя моторизирания от семейството  Mr. Green
Агнес, в Ловеч има още от него. Ако намериш кого да пратиш, да знаеш, че се намира срещу фризерите със сладолед.

То и преди си беше там това кафе. Само дано да има. Утре вечер ще пратя половинката да си купи, че то си е за него основно   love001

# 39
Откриват нов магазин в София на "Черни връх" на 20.05
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6603.htm

Някой да знае дали има специални промоции за откриването, дали има специална хартиена брошура?

Има брошура. Имаше 15% (или 25%, но по-скоро15) намаление на няколко вида стоки. Без конкретни промоции. Само това.
Честно казано не ми изглежда интересно. По-хубавото е, че е много близко до нас и ще може да пазаруваме често.

# 40
  • На брега на реката
Някой по-напред питаше за бирата. Ние си купуваме само DEEP кенчета в зелената опаковка. Тя най-много ни допада.

# 41
  • София
Май само течният шоколад ме заинтригува за утре. Simple Smile

# 42
Май само течният шоколад ме заинтригува за утре. Simple Smile

1 Peace

# 43
  • София
Снощи в Овча купел плодовете и зеленчуците почти бяха свършили.Взех обичайните неща,загледах пареото,че ми харесаха и едни блузи цикламени или черни с къс ръкав.Отзиви за блузките,че не можах да намеря L и се чудих дали ще вляза в M?

# 44
  • софия
Обичаен сутрешен пазар (най-обичам сутрин рано да пазарувам. Всичко е подредено и няма хора) - розови домати, краставици и аква обувки за детето. Нищо не ми трябва от промоцията.

Общи условия

Активация на акаунт