Лидл ::28::

• 76 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Да се запиша и аз   bouquet
Ако стигна първа до Лидъла на Пещерско,ще докладвам за препарата,че и аз го търся  Crazy
Тази седмица май нищо не съм си харесала...

# 46
И аз се нареждам в очакване на понеделника с тези сладоледи XXL. Вярно, че не са на някаква супер далавера, но Лидл ми стана фаворит в кутиите - особено онзи с мед и ядки /май и стафиди имаше вътре/. Без срам признавам, че ям, докато ми изтръпнат зъбите.

Кой е той? И аз обичам един такъв, дали е същия? В синя кутия, ама никак не помня марки  Embarassed

# 47
  • вече Пловдив
Звънче, благодаря за новата тема!  bouquet
Плажните сандалки за деца хубави ли са?   newsm78

# 48
  • софия
Звънче, благодаря за новата тема!  bouquet
Плажните сандалки за деца хубави ли са?   newsm78

На мен ми харесват. Пише, че са made in italy. На дъщеря ми са й удобни, когато ходим на море.

# 49
Решила съм да подаря на майка ми раклет грила,който ще пускат. Знам, че са предлагали и преди, но дали е имало точно същия и ако някой го ползва да каже отзив - ще бъда благодарна.

Ако ще купуваш, в Метро от 23/05 има доста по-интересен раклет-грил, на 50 % намаление, ще струва 45 лева - половината плоча отгоре е каменна. Аз имам едно мъничко, само с каменната плоча, какво да ви кажа, бавно се пече, но най-ценни са раклетчетата, много хубаво стават сиренца на тях, жалко, че специалното Raqulette сирене го няма в БГ. Честно, не бих дала толкова пари за това нещо, моето съм го взела от едни шатри с разпродажба пред Метро и струваше 9 лева.

# 50
Решила съм да подаря на майка ми раклет грила,който ще пускат. Знам, че са предлагали и преди, но дали е имало точно същия и ако някой го ползва да каже отзив - ще бъда благодарна.
Купих го преди време, сложихме наденички полуготови и кашкавал, след десет минути вече нищо не се виждаше от пушек, все едно играехме на сляпа баба.  Sick Може и от полуфабрикатите да е било, но оттогава не смея да го ползвам...
Т.е. не става, така ли? А пече ли иначе хубаво? Ако се сложи под аспиратор...?

# 51
Последните ми покупки бяха няколко плодови млека от тези малките по 59 ст, гофрети, солети и безалкохолно сити, както и от шоколади, напоследък купуваме само натурални.Доста се почудих дали да си взема от кроксовете днес, детски и за мен, но на пазара на Младежка има абсолютно същите и бяха там по-евтини, според мен качеството им едно и също, все в Китай ги правят.Иначе бирата, която купуваме е Аргус Маджетик в бутилка, лично аз обичам плодовата бира с лимон или грейпфрут, но такава не съм виждала сред марките на Лидл.

# 52
Каменната плоча пече бавно, но да приемем, че е по-здравословно от тефлоновата. Освен това, ако сложиш нещо много мазно, като готови кебапчета да речем Laughing, в камъка има само едни улейчета от страни и като се разтекат онези ми ти кебапчета, ще трябва да попиваш мазнината със салфетки. Лопатките обаче са страхотни, аз пекох обикновено саламурено сирене с малко масълце отгоре и става страхотно, но пак има много чакане, бавно става.

# 53
  • Някъде на път....
Някой по-напред питаше за бирата. Ние си купуваме само DEEP кенчета в зелената опаковка. Тя най-много ни допада.

И Argus също е добра.  Peace

# 54
  • Варна
Вместо запис - изчака ми се чакането да пуснат кафе машината и кошниците за етажерки   Crossing Arms

# 55
Звънче,   bouquet за новата тема.

От промоциите за тази седмица ни хвана окото само бирата и дано да няма ограничение за клиент.

# 56
Благодаря за новата тема!
Боба за 0.99лв. от мекс. седмица ми хареса, калмарите обаче никак, не че снощи не заминаха със солидно количество бира, но няма да повторя. Дамски джапанки за 6лв взех удобни са /черни и -...абе шарени/. Мъжките бански се одобриха, само номера смених няколко пъти....
Окси гела е вече на почит в къщи, за цветно го ползвам както е описано на бутилката /пропорцията/ и махна едни петна от униформата...дето до  сега ги борих с какво ли не.
Отивам днес за плавниците, ако някой ги е погледнал да даде отзив, че малкия си ги хареса само заради цвета, ако е кофти качество ще търсим друго.
Сутиените бяха много хубави, но и аз като други мили дами мноого се чудех какво ще сложа в тези чашки. Някой по-горе беше питал за спорния сутиен, определено за това което ти го искаш няма да ти върши работа, аз го имам и ми е много удобен, но за по-леки натоварвания, пък и моя бюст е ...бюстче, за тичане -не.

# 57
 Благодаря и аз за темата!

Ние днес се записахме със сандалки, рокля и слънчеви очила, но очилата са ни малки и ще ги връщам. Сандалките пише, че са от Италия и не миришат така гадно като Китайските.

# 58
Може би знаете,но все пак-в новия Лидл на бул."Черни връх" има -20% на свинско месо,-15% на млечни продукти и колбаси и -30% на пекарната (поне това пише в брошурата за магазина,аз лично още не съм ходила).

# 59
Звънче, мерси за темата!

Тая седмица няма за какво да се хвана от брошурата. Единствено харесвам сиренето "Пилос" от Супер Събота.

Преди някой беше хвалил тоя раклет.

Общи условия

Активация на акаунт