Лидл ::28::

• 76 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Егати лютеницата - 5.50 !!!!!!!! Не купих,не мога да дам отзиви,но цената е прекалена.

# 586
Лютеницата на Марко е разкошна, но цената е дооста висока
Виждали ли сте скоро едни десерти, подобни на Kinder Pingui  Blush

# 587
Егати лютеницата - 5.50 !!!!!!!! Не купих,не мога да дам отзиви,но цената е прекалена.
Явно е без оцветители,консерванти,сгъстители и глюкозо-фруктозен сироп.Забравих стабилизаторите и тям подобните.Ама то остана ли нещо без тях.
Скрит текст:
Правих домашна,но децата пак ядат купена и то харесват тези дето не са най-читави.

# 588
  • Варна
Едно мнение за лютеници Марко, производство на фирма Митак, от друг форум, нямам представа колко е достоверно:

Цитат
Няколко месеца работих в “Митак”.Смело мога да кажа,че вече не смея да си купувам лютеница или каквото и да е.Хигиената е много лоша.През лятната кампания се вземат на работа разни циганки от околните села. Те нямат здравни книжки,което е задължително.Нямат и трудови договори.Изпечените чушки се чистят на пода.Изобщо е кошмар.Когато предстои проверка от ХЕИ се обаждат няколко дни предварително.Тогава се спира работа,всичко се изчиства и излъсква.

# 589
Едно мнение за лютеници Марко, производство на фирма Митак, от друг форум, нямам представа колко е достоверно:

Цитат
Няколко месеца работих в “Митак”.Смело мога да кажа,че вече не смея да си купувам лютеница или каквото и да е.Хигиената е много лоша.През лятната кампания се вземат на работа разни циганки от околните села. Те нямат здравни книжки,което е задължително.Нямат и трудови договори.Изпечените чушки се чистят на пода.Изобщо е кошмар.Когато предстои проверка от ХЕИ се обаждат няколко дни предварително.Тогава се спира работа,всичко се изчиства и излъсква.
За тази фирма не знам,но съм се сблъсквала с идентични неща в други фирми,така че е възможно.Но може и да е някой конкурент и нарочно да хвърля кал.

# 590
Е, нали като идва  ХЕИ , циганките все пак си изкарват здравни книжки. Mr. Green

Да не говорим, че абревиатурата ХЕИ е недействаща от 7-8 години. Сега е РЗИ, а проверките се извършват най-вероятно от Агенцията за безопасност на храните.

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 17:45 от Марселийн

# 591
  • МАРС
Искам да попитам има ли разлика между двата соеви соса и каква?
При нас от ножовете бяха останали само големи и баш на саби ми приличаха. Mr. Green
Взех само от Нобилисимата с орехи, наистина много добра.
От понеделник пак италианска седмица, защо ми се струва че скоро имаше. newsm78

# 592
Явно е без оцветители,консерванти,сгъстители и глюкозо-фруктозен сироп.Забравих стабилизаторите и тям подобните.Ама то остана ли нещо без тях.
Скрит текст:
Правих домашна,но децата пак ядат купена и то харесват тези дето не са най-читави.
Не вярвам,каквото и да пише на етикета.
За мен цената е висока и няма да купя.

# 593
Скрит текст:
Не вярвам,каквото и да пише на етикета.
За мен цената е висока и няма да купя.
Цената е висока,но ако съдържа само естествени продукти няма как да е на лев -два.Не съм я пробвала поради факта че правихме домашна,която моите деца категорично отказаха да ядат -защото беше малко по-едро смляна.Нямаше люспи и семки и беше с печен пипер и так далее,ама като не от магазина  Grinning
Апропо бяхме взели от Рученицата на село и се изяде,но не бях там да видя кой е ял повече -деца или възрастни.

# 594
Здравейте, днес си купих от замразените зеленчуци с масло, които са в картонена кутия - направо за приготвяне - много ми харесаха

# 595
  • Русе
yulmana, както казаха по-горе - пускаш пасатора и става като купешката, дори цвета и се променя  Wink Така преди време бях носила за един рожден ден на работа и колежките ме питаха каква марка е, за да си купят и те.
И аз си правя домашна. Като ударя чертата, дори и по-скъпа ми излиза от купешката, защото всички зеленчуци ги купувам, но поне знам какво слагам в нея, а не да се доверявам на някакви етикети.
5,50 лв. обаче са си много пари за буркан лютеница, освен ако не е 1-1,5 кг.
simpatiuh4e, днес видях, че в Ловеч има от сладоледа Тирамису Peace

# 596

simpatiuh4e, днес видях, че в Ловеч има от сладоледа Тирамису Peace
Този сладолед е в позрачните кутии от 3,99 ли-но Тирамсу не видях -имаше маскарпоне с ягоди и някакъв друг.

# 597
  • Sofia

Къде я гледаш?

# 598
  • София

Къде видя?

# 599
  • Русе
Този сладолед е в позрачните кутии от 3,99 ли-но Тирамсу не видях -имаше маскарпоне с ягоди и някакъв друг.
Той е. Измежду всичките кутии го открих.

Общи условия

Активация на акаунт