Лидл ::28::

• 76 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Купих си от така прехвалената тук гъба за почистване - намалена на 1.29 лв. Бяла каишка на часовник мога ли да изчистя с нея смело, че малко ме е шубе.  Rolling Eyes

Понеже ми трябва веро - гледах някакво 1.5 л за1.19 лв, триразлични вида - дали върши работа?

# 601
  • 1st floor
Купих си от така прехвалената тук гъба за почистване - намалена на 1.29 лв. Бяла каишка на часовник мога ли да изчистя с нея смело, че малко ме е шубе.  Rolling Eyes

Не знам дали може, но ако решиш да пробваш - моля сподели резултата!  Mr. Green

# 602
  • София
В лидл има сладолед маскарпоне ли? Има един такъв в пени, който ми е най-любимия сладолед  изобщо, ако и лидълския е подобен да взема да опитам, може ли снимка... иначе в пени има един и ягода с шоколад и бананов сплит от същата серия и трите са страхотни.

Киса - ако е клиефекта...големите са...бива, но нищо особено...доста течни, бърз свършват, чистят , като всяко друго веро, общо взето. Малките от същите обаче са много зле... Иначе в последно време взимам само веро от дм, едно в по-тумбести шишенца,2,30 е някъде, но едно шише ми стига почти за месец, хубаво мие, хубаво миришат...много съм доволна от тях.

# 603
  • МАРС
Срещу касите имаше плакат, от понеделник 17-ти юни - Италианска седмица.

# 604
  • софия

Това са сладоледите.  Маскарпонето с горски плодове и на мен ми е любим.

# 605
  • София
zvanche - мерси ще го пробвам, той дори етикета е почти същия като на пени, ще се надявам да е един и същи производител, само да им лепят различно име Simple Smile

# 606

Понеже ми трябва веро - гледах някакво 1.5 л за1.19 лв, триразлични вида - дали върши работа?

Аз си купувам от него. Не е върха на сладоледа, но върши работа.

# 607
До това Веро за което говорите,има едно на W5,което е за 2,39 или нещо такова и си е супер! Мисля че имаше недоволни от верото което споменавате!!!!
Ще взема да си купя и аз най-накрая некой сладоледец Laughing

# 608
  • о`майна лунна нощ е
W5 е добре, но другото е пълна чорба и нито се пени, нито мие хубаво.

# 609
  • Варна
W5 и Кл`ефект съм ги пробвала, та ми беше интересно това най-евтиното дали става.  newsm78

Не знам дали може, но ако решиш да пробваш - моля сподели резултата!  Mr. Green

Това как да го разбирам? Да не рискувам?  Rolling Eyes

# 610

Киса, пробвай спокойно, просто при мен не дава резултат при всички петна, които съм опитвала да почистя, но пък е безотказна при кухненските шкафове и мивките. Напоследък там я ползвам, чисти лесно и бързо. Peace

От препаратите ми допада този на W5, другият според мен не струва. Но, откакто си купих FAIRY, и той не ми харесва толкова, жалко, че трудно го намирам. Peace

# 611
 Вики, ще се заредя Hug

Чакам да пуснат и макарони на принцеси, не само с динозаври  Crossing Arms

# 612

Киса, пробвай спокойно, просто при мен не дава резултат при всички петна, които съм опитвала да почистя, но пък е безотказна при кухненските шкафове и мивките. Напоследък там я ползвам, чисти лесно и бързо. Peace

От препаратите ми допада този на W5, другият според мен не струва. Но, откакто си купих FAIRY, и той не ми харесва толкова, жалко, че трудно го намирам. Peace
Скрит текст:
FAIRY на каква цена,видях в сайт този http://beautycosmetic.biz/procter-gamble-fairy-preparat-sadove-s … lajka-p-7781.html и ми се стори скъпичък ... W5 сензитив е около 2,30лв. за литър,това идва 8лв за литър  newsm78

# 613

Скрит текст:
FAIRY на каква цена,видях в сайт този http://beautycosmetic.biz/procter-gamble-fairy-preparat-sadove-s … lajka-p-7781.html и ми се стори скъпичък ... W5 сензитив е около 2,30лв. за литър,това идва 8лв за литър  newsm78

Само от Гърция го купуваме.Като ми свърши минавам на W5, но най ми допада Tempo.Носеха ми го от Германия.С 0,500л. изкарвах цял месец. А повярвайте ми обичам да има по -много пяна.Нямам миялна и готвя поне по два пъти на ден.

# 614
  • София
Аз също с ДМ-ското 500мл изкарвам по месец, без съдомиалня, и обичам да ми се пени, да накисвам с пяна и т.н. С пура в същото количество, я изкарам 2 седмици-я не...

За  FAIRY до колкото помня също съм чела, че излизало на пяна и е мн икономично, така че сигурно си струва 4-те лв.

Общи условия

Активация на акаунт