Лидл ::28::

• 76 826
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Това новото брашно Кастело от 99 стотинки е страхотно. Получават ми се прекрасни хлябове в хлебопекарната. Маята и тя е от Лидл.

# 631
alra, и аз имам от тях, но не ги ползвам. Вместо това си слагам четири бутилки от 0,5литра с вода във фризера да замръзнат.  След това  слагам храната в буркани и кутии и между тях замръзналите бутилки - всичко това връзвам в 1-2 найлонови торби и слагам в хладилната чанта. Доста време се запазва студено, естествено  държа чантата  на сянка и по-студено. Дано съм ти била полезна.

Мерси, Сиси! Дано се включат още потребители със патрони и чанти.
нашите мисля не са от лидл, но надали са мн по-различни, обикновенно ги ползваме на път като сме,в летни жеги, до морето успяват да си свършат работата, 6 или 8 слагаме. Като стигнем вече не са замръзнали, но това са повече от 3 часа, но са си запазили нещата хладинка, сирене, кашкавали, нямат проблем...не знам до колко ти е от полза коментара....

Благодаря, дано и нашите да държат така. Беше ми от полза Peace

# 632
Влизам да ажа каква отврат са тези рибешки полуфабрикати

Направих ги на фурна, слагах им лимон, вътре е някаква каша, не миришат хубаво, вкуса е далече от нещо, което бих купила отново, с една дума кучето от улицата ни пак ще хапва сладко  Mr. Green
Дано не ми прилошее, че все пак опитах 1  Sick

Ех, седят ми във фризера и мислех скоро да ги правя, сега като го прочетох това направо ми се отщя. Confused

Prisuedinjavam se! Otvrat!

# 633
Това новото брашно Кастело от 99 стотинки е страхотно. Получават ми се прекрасни хлябове в хлебопекарната. Маята и тя е от Лидл.
Попадала съм и на лоша партида-беше по-черно от по -евтиното.

# 634
Хайде стига де! Тогава трябва да запомня партидата и да си взема няколко пакета от хубавата. И после купувайте българско производство, дето всеки път е различно и на нищо не можеш да разчиташ. Никакви стандарти няма у нас, никакви.

# 635
Хайде стига де! Тогава трябва да запомня партидата и да си взема няколко пакета от хубавата. И после купувайте българско производство, дето всеки път е различно и на нищо не можеш да разчиташ. Никакви стандарти няма у нас, никакви.
Беше преди месеци-за Великден като беше на промоция беше страхотно обаче.

# 636
  • Бургас
Обърнете внимание ,че това е тип 500 ,а брашното с червена опаковка е тип 650.
Наистина от 0.99 лв. е страхотно за Великден с него направих най хубавия козунак.

# 637
Обърнете внимание ,че това е тип 500 ,а брашното с червена опаковка е тип 650.
Наистина от 0.99 лв. е страхотно за Великден с него направих най хубавия козунак.
И въпреки това и от двата вида е имало партиди с по-бял и по-тъмен  цвят.От две години ползвам по-евтиното и съм доволна.Когато пуснаха второто като нов асортимент ми допадна,но на вторият път попаднах на пакет който беше със съдържание като по-евтино и ми стана странно.

# 638
Здравейте момичета   bouquet
Има ли някоя от вас, която да ползва апарата за кръвно от 1-2 години, дали мери точно ? Трявба ми за мен,но не знам този от Лидл ли да си купя или да заложа на някоя по-скъпа марка и уж утвърдена  Thinking

Много ми хареса сиренето Пилос  Heart Eyes ,държа го накиснато само с вода и не се разкашква,много е трудно последно време да се намери читаво сирене на разумни цени на нашия пазар.

# 639
Здравейте момичета   bouquet
Има ли някоя от вас, която да ползва апарата за кръвно от 1-2 години, дали мери точно ? Трявба ми за мен,но не знам този от Лидл ли да си купя или да заложа на някоя по-скъпа марка и уж утвърдена  Thinking

Много ми хареса сиренето Пилос  Heart Eyes ,държа го накиснато само с вода и не се разкашква,много е трудно последно време да се намери читаво сирене на разумни цени на нашия пазар.
Търси из темата,но мисля,че е по-добре да си вземеш изпитана марка.
Цитат

Re: Лидл :15:
« #23 Пет., 27 Апр. 2012, 04:53 »
   Отговори с цитат
Цитат на: KaRoLa
Апарата за кръвно- два пъти едно и също не казва  Rolling Eyes...
И при мен така. Rolling Eyes

# 640
Мортаделата и лионския салам дали са хубави.Одавна ги гледам,но съм недоверчива към подобни продукти на такава цена.Кремиршите от 0,99 са странно читави за цената си.Веднъж взех.

# 641
Имайте предвид, че кръвното постоянно се променя, така, че може да ви показва различно апарата. Ако са големи разликите обаче, тогава може проблема да е наистина в апарата

# 642
Да,така е  ,затова питам дали има хора,които са ползвали лидъския апарат вече 1-2 години ? Знам,че много от пишещите тук си го закупиха и дали продължават да са доволни?

# 643
  • В една слънчева къща...
Аз го закупих /някъде Февруари беше/ и последният път на ЖК го взех, за да сравним показанията с този на сестрата. Ами моят електронен показа с около 10 единици по-ниско. Вероятно е обаче и да не е измерил много вярно, защото след първото напомпване не успя да го измери и помпа още веднъж, та нямам идея  newsm78

# 644
Някой има ли представа, дали спортните сутиени си струват? Много добре изглеждат в брошурата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт