Лидл ::28::

• 76 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Снабдих се с гела за петна и аз, дано се справи с шоколад върху на щерката бялата туника  ooooh! От Ноблисима сладоледите само шоколад не съм пробвала, до сега с орехи си ми остава фаворита, Страчатела ми е безвкусен, ванилията съвсем. Има един друг сладолед - 3 цвята, 2 л за 4 лв и нещо, също много се хареса вкъщи. Виното Сангрия също много ни хареса, доста е сладко, но с лед е супер. Снощи купихме и някакво червено вино, към 5 лв беше, опаковано в мрежа тел-бива.
Откривайки кашкавала Galereux повече не съм купувала друг от никъде-само с него си караме. Купих си и хартия за печене-20! м за 2 и нещо, в Билла същата цена за 8! метра  Crossing Arms И в събота се запасих с крем сиренето с ананас  Heart Eyes
А бе вкусно, с други думи..

# 61
  • Варна
да ви кажа пак за препарата за петна, дано не досаждам вече  Laughing Laughing  значи на опаковката пише да се киснат половин час мисля, абе малко време беше. аз ги мятам в легена и ги забравям поне един ден, да знаете, че нищо им няма. тоест няма да си повредите материята, ако не спазвате точно инструкциите за употреба, изпробвано неколкократно
бтв оня ден като киснах бялата блуза с портокала и анурака с боите за рисуване, след това в същата вода метнах едни чорапи тип терлици, дето са от миналата година, и синковеца ги е носил и със сандали, и с маратонки на тенис-корта на оная червената настилка. ама отдолу на ходилото яко подсечени ви казвам, и прани поне сигурно сто пъти /носи ги цяло лято, въртя 5-6 чифта, и всяка вечер ги хвърля и взима нови/. та метнах ги всички в легена, тая сутрин ги изпрах в пералнята - станаха чисто нови! Shocked
тия прахове за пране май само за изпотено стават, егати, трябва да кисна предварително почти всичко Confused

# 62
Здравейте,
имате ли впечатления от тези момичешки бански?

Мисля след работа да посетя магазина на Черни връх и се надявам да има от тези бански.

# 63
  • Русе
Аз днес да не би да пропусна без да се разпиша в ЛИДЛ, пак ходих.  Laughing
Оня ден фиксирах една мъжка тоалетна вода 50 мл. за 6,99лв. Снощи пропуснахме да я подушим и ММ ме прати да му купя една, че неговата STR8 свърши и докато отидем до Кауфланд в Плевен да спасим положението. Не мирише лошо, но не е много силен като, че ли аромата. Иначе още в магазина си пръснах на китката, няколко пъти вече си мих ръцете и още мирише. Попитах касиерката ако не се хареса може ли да се върне, а тя ме изгледа умно и каза "Ама как може да питате? Това не е дреха." Rolling Eyes
Купих си и от големия сапун, отскоро забелязах, че има и син. Взех да се пробва, много не се харчи в нас сапуна, но слагам в банята - да има.
Купих и изварата на Пилос, намалена на 30%, срока и изтича чак на 25-ти.
Ние днес се записахме със сандалки, рокля и слънчеви очила, но очилата са ни малки и ще ги връщам. Сандалките пише, че са от Италия и не миришат така гадно като Китайските.
И аз много харесах сандалките, но в понеделник купихме други и тези ще са ни излишни. Наистина не миришат на китайско, а много приятно Wink И рокличките харесах, но нямаме нужда - накупих няколко полички и потничета, а и от миналото лято имаме една плажна рокличка. Който има нужда - смело да купува.
Сладолед Ноблисима шоколадовия на мен ми е фаворит, тъй като много обичам черен шоколад. С истински шоколадов вкус е, а освен това и с бучици шоколад. Ммм, дояде ми се.

# 64
BoBoDes , този вълшебен препарат няма ли снимка да го видя?

# 65
  • Варна

# 66
някой похвали сладолед със стафиди. Може ли снимка?
Бебешките сандалки са чудни  Heart Eyes Към обяд в нашия магазин вече бяха в ограничено количество. Взех синички

# 67
някой похвали сладолед със стафиди. Може ли снимка?

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0 … .html%3B640%3B496

Аз харесвам този  Peace

# 68
  • София
Здравейте,
имате ли впечатления от тези момичешки бански?

Мисля след работа да посетя магазина на Черни връх и се надявам да има от тези бански.

Току-що купих на щерката такъв-хареса с квадратчетата, не с ивиците. Не е нещо впечатляващо, отвътре не е подплатен, но все си мисля, че за едно лято става. Купихме и от очилата главно заради калъфчето, не са лоши никак.

# 69
  • велико търново
Здравейте момичета пиша с огромна молба за детските цели банки търся размер 158-164 най големият .Само в брошурата на 4 стр. го има в сайта са картинки само на половинките .В двата магазина в нашият град няма . Звъннах на тел. ,но ми казаха ,че има бански ,но не знаят кой размер са не им излиза .Не знам къде не им излиза ???Търся цял бански за голямата ми дъщеря защото се предпазва от слънцето имаме голяма бенка и не трябва да се пече на плажа.
Купих за малката от половинките и не иска да го съблече цял ден .Вече два пъти я преобличам .Взех от пробиотичните млека,бира дееп,сок портокал 2л.,франзела.
От розовото домати също страхотно вкусно на салатка.
Дано някоя добра душа ,ако види цял бански да ми пише .  bouquet

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 17:02 от YSMIV4ICA

# 70
  • Русе
Защо днес като ходих останах с впечатление, че целите бански са само за малки дечица  newsm78

# 71

А не може ли да си се пере с него като с обикновен прах-сиреч наливаш в пералнята и переш newsm78

# 72
  • велико търново
Защо днес като ходих останах с впечатление, че целите бански са само за малки дечица  newsm78

Само в брошурата на срт.4 има снимка на целият бански костюм.В магазина имаше само малки номера.http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=JBqCWf&et_rp=1

Да този е от втората снимка цял бански на цветя .Момичето на снимката с топка под мищница.
В 10.00 в магазина имаше само 12 броя бански от всеки модел по 2 броя. Нямаше хора и никои не ги грабеше ,но нямаше и нашият размер. За 8лв. не съм купувала на 11 год. ми дъщеря цял бански до сега.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 17:06 от YSMIV4ICA

# 73
Здравейте момичета пиша с огромна молба за детските цели банки търся размер 150-160 най големият .Само в брошурата на 4 стр. го има в сайта са картинки само на половинките .В двата магазина в нашият град няма . Звъннах на тел. ,но ми казаха ,че има бански ,но не знаят кой размер са не им излиза .Не знам къде не им излиза ???Търся цял бански за голямата ми дъщеря защото се предпазва от слънцето имаме голяма бенка и не трябва да се пече на плажа.
Купих за малката от половинките и не иска да го съблече цял ден .Вече два пъти я преобличам .Взех от пробиотичните млека,бира дееп,сок портокал 2л.,франзела.
От розовото домати също страхотно вкусно на салатка.
Дано някоя добра душа ,ако види цял бански да ми пише .  bouquet

Не е ли този на втората снимка?
Аз след малко ще ходя точно за бански до магазина на Черни връх, надявам се да няма много хора и да има налични бански.

# 74
  • Варна
А не може ли да си се пере с него като с обикновен прах-сиреч наливаш в пералнята и переш newsm78
отзад пише:
при нормално замърсени дрехи - накисване за 60 минути в разтвор с вода
при упорити петна - директна обработка с препарата и след 5 минути пране в пералнята
а за засилване на ефекта на перилния препарат се добавяли 60мл. от гела към праха за пране

аз засега само съм киснала с вода, само дето не спазвам пропорциите /60мл на 4 л вода/, а всичко на око. ще пробвам и директно в пералня без накисване и ще кажа, днес е с бяла тениска и го чакам да видя какви красоти е сътворил

Общи условия

Активация на акаунт