Лидл ::28::

• 76 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Дами,мисля,че  преди  време се коментираха таблетките за съдомиална.Имам спомен,че не се харесваха,но аз за трети път си купувам тези,които са трицветни и съм много доволна.

# 76
Да кажа за банските.
Не отидох до новия магазин на Черни връх, а отидох в този в Овча купел.
Имаше от всички размери и цветове бански.
Исках сандалки да взема, но имаше само малки номера.

# 77
Отдавна не бяхме купували от сиренето ливади. Станало е ужасно. Много солено и гумено. Повече няма да го купуваме.

# 78
Отдавна не бяхме купували от сиренето ливади. Станало е ужасно. Много солено и гумено. Повече няма да го купуваме.
+1 Peace Отдавна не купувам .Жалко !

# 79
Решила съм да подаря на майка ми раклет грила,който ще пускат. Знам, че са предлагали и преди, но дали е имало точно същия и ако някой го ползва да каже отзив - ще бъда благодарна.

Ако ще купуваш, в Метро от 23/05 има доста по-интересен раклет-грил, на 50 % намаление, ще струва 45 лева - половината плоча отгоре е каменна. Аз имам едно мъничко, само с каменната плоча, какво да ви кажа, бавно се пече, но най-ценни са раклетчетата, много хубаво стават сиренца на тях, жалко, че специалното Raqulette сирене го няма в БГ. Честно, не бих дала толкова пари за това нещо, моето съм го взела от едни шатри с разпродажба пред Метро и струваше 9 лева.
Днес видях точно такова раклет сирене в нашия Лидл,явно е заредено точна заради промоцията на уреда.Студената витрина до останалите сирена от френската седмица.

# 80
  • София
Дами,мисля,че  преди  време се коментираха таблетките за съдомиална.Имам спомен,че не се харесваха,но аз за трети път си купувам тези,които са трицветни и съм много доволна.
Напротив, имаше само доволни.

# 81
  • Русе
Аа, в темата за съдомиялните преобладават отрицателните мнения Wink

# 82
  • София
Там не знам, аз говоря за тази тема.

# 83
  • София
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но ме интересува този епилатор: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1766B673-BA6D0474/lidl_bg/hs … l/index_23467.htm някоя от Вас, ако го има нека каже дали е добър. След колко време растат косъмчетата и добре ли ги скубе? Също дали боли много Grinning знам, че с всички боли, но съм чувала, че с някой не чак толкова.

# 84
  • Stuck in a moment
Днес черната плажна рокля, за която се точех я нямаше - разбираемо  Sad и за да не се чувствам прецакана си купих един глос от по-червеникавите - бива, цветът е доста траен в сравнение с другите ми глосове.

Понеже обсъждате сладоледите - от Лидъл сме най-доволни от Балино  - синя кутия със сметанов сладолед, наскоро купихме и фунийки, вътре имаше много вкусен шоколадов сироп - супер беше.

Плажните обувки кроки не ми харесват - миналата година бяха пуснали по-хубави, каишката не беше платстмасова , а от плат, детето още си ги ползва.

# 85
  • София
То в темата за съдомиялните кажи речи само два вида таблетки се одобряват,но тези на Лидл си стават. PeaceИмало е и други доволни.За цената си са съвсем прилични,а относно солта-само от нея вземам.

# 86
  • София
В къщи по принцип харесваме:
Сиренето за мазане Пилос - натурално, със лук,с хрян. Зная, че такива продукти не са особено здравословни (над 50% масленост), но пуста лакомия...
Сладолед Ноблисима с орехи
Ако уцеля авокадо 2 на цената на 1 - грабвам.
Шоколада с бадеми - ако се въздържам да го купувам, то е, защото се изяжда за няколко часа
Тъмния хляб 1 кг за 3 лв. - супер беше, само малко да свалят цената  Laughing
Лютеница Чира

Скоро си купих оттам ластични прашки за прибиране на корема - стават, но не са кой знае какво. За същите пари съм поръчвала от един сайт и стягат много по-добре, само дето не са прашки

Някъде по Коледа отивам в Лидъл в центъра и гледам 10-тина баби се струпали като кокошки - подправката Микадо намалена на 1,30 и аз да не остана назад - взех. Чак сега я привършвам...

Ааа, да не забравя - памперси Тужур - супер са за цена 0,30 лв./бр.
Не ми харесаха мокри кърпи и памперси Софтино

# 87
Памперсите Софтино са си боклук от едно време, но кърпите не са лоши, ние пак си минахме на памперсите Тужур, но това лято вече ще трябва да го махам, което е трудна задача.
От сиренето за мазане Пилос предпочитам с пържен рук, шунка и със зелен пресен лук.От сладоледите съм купувала само кутии с два цвята вътре или със стафиди ванилов.
Днес видях силинконовите сандалки, на мен не ми допадат с това, че закопчалката ми се струва леко паянтова, досега сме били само със сандали с лепки и при първото дръпване от нейна страна вече ще са скъсани.Кроксовете са по-удачно решение в този случай.Вие виждали ли сте такива в Лидл, но с лепки, като сандалите.

ето такъв модел

# 88
  • София
То в темата за съдомиялните кажи речи само два вида таблетки се одобряват,но тези на Лидл си стават. PeaceИмало е и други доволни.За цената си са съвсем прилични,а относно солта-само от нея вземам.

Аз в момента ги ползвам и съм доволна, а за полиращия препарат някой да има мнение  Hug

# 89
  • В една слънчева къща...
Аз пък взех от бонбоните Моцарт - намалени са с 50% на 2,49

Общи условия

Активация на акаунт