Лидл ::28::

• 76 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
И аз взех два и вече го пробвах. Старо жълто петно/ с неясен произход/ не се изпра от бяла памучна дреха. Стоя 5 мин. ,както пише на опаковката.
аз кисна дрехите по цяла нощ, че и по повече

# 106
И аз взех два и вече го пробвах. Старо жълто петно/ с неясен произход/ не се изпра от бяла памучна дреха. Стоя 5 мин. ,както пише на опаковката.
аз кисна дрехите по цяла нощ, че и по повече
Другия път ще пробвам така. Дрехата беше народна носия и ме беше страх да не изсветлеят шевиците. Но ще третирам само петното и ще оставя да престои повече.

# 107
Днес реших да си купя чопар,и нали съм си Марко Тотев -точно ги прибрали.Служителката учтиво ми обясни как да си поръчам.Но после жената -оператор от горещата линия буквално ме излъга според мен-първо уж нямало,после пък не били получили тези от тук -демек от Разградския не ги били пратили ,после пък ги били -не беше много убедителна,Сопнато ми обясни,да следя брошурите.Бях се прибрала в къщи,след обаждането по телефона реших и отидох в съседния на Лидл -Технополис и си купих чопър на Филипс -двойно по-скъп.Но уреда ми е нужен сега и не мога да чакам неизвестно в бъдещето някакви брошури и промоции.Ето това в политиката на Лидл не ми допада.Налични стоки ги прибират,връщали уж на производителя-според мен -прибират на склад -до следваща промоция. Simple Smile

# 108
 Момичета, доволни ли сте от препарат за под и ако да- кой от двата? Универсалния или този, който си е за под? Днес много им се чудих  newsm78

# 109
BoBoDes , този вълшебен препарат няма ли снимка да го видя?

Този препарат за петна ли е по-хубав или гела в кутията,който е на промоция?

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 19:40 от monii

# 110
BoBoDes , този вълшебен препарат няма ли снимка да го видя?

Този ли препарат за петна е по-хубав или гела в кутията,който е на промоция?
Този точно не е от постоянен асортимент и зесега само на картинка го виждам Grinning

# 111
  • Русе
Момичета, доволни ли сте от препарат за под и ако да- кой от двата? Универсалния или този, който си е за под? Днес много им се чудих  newsm78
Имам универсалния, този който е син, зелен и жълт. Него ли имаш предвид? Чистя мозайката на стълбището с него. Доволна съм.
Имам и този, който е за ламинирани и коркови повърхности, макар да чистя с него дюшеме, което е на 50 години. Laughing Като, че ли става. Ухае приятно след почистване.
Този, който е на промоция не е гел, а е на гранулки и аз въобще не съм доволна от него. Не си струва парите. И е от постоянния асортимент.

# 112

Този, който е на промоция не е гел, а е на гранулки и аз въобще не съм доволна от него. Не си струва парите. И е от постоянния асортимент.
Аха, значи да търся този който е показан на картината, всъщност той е гела против петна, за който има много добри отзиви.

# 113
Кой зехтин е хубав?Помачето читаво ли е ?Днес си взех екстра върджин от 750мл -пише че е бутилиран в Италия,на този от 1л в пласстмасово шише -не пишеше страна на произход.Има промоция на тенекиената разфасовка.От кой зехтин да си взема за готвене?
Гледах и балсамовият оцет -каква е разликата между двата -пръво си мислех,че единят е бял -но на него пише нещо като розе май.Явно се отнася до сорта грозде от който е произведен.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 13:51 от Анонимен

# 114
Помачето е зехтин смесен с олио. Става за готвене. За салати аз предпочитам екстра върджин от 750 мл. , в стъкленото шише. Това е чистият зехтин, получен при механична обработка на маслините-студено пресован и е по-полезен.Много ми харесва и вземам редовно.

# 115
Помачето е зехтин смесен с олио. Става за готвене. За салати аз предпочитам екстра върджин от 750 мл. , в стъкленото шише. Това е чистият зехтин, получен при механична обработка на маслините-студено пресован и е по-полезен.Много ми харесва и вземам редовно.
Относно помачето на теория съм запозната -но не съм готвила -кой зехтин е добър за готвене,с екстра върджин не се готви.Питам за другите -или помаче.

# 116
Записвам се и аз тук! Чакам да пуснат термоканата, за да взема за вилата. Някой ползва ли я, дали е хубава? Мисля, че беше марка Silver crest или нещо подобно  ooooh!

# 117
  • Русе
Термокани в Ловеч има над 5 бр. със сигурност - 39,90 лв.

# 118
  • софия
Какви са тези термокани?
Утре мисля да пробвам лаврака, да купя Лего и да погледна комплекта пластелин.

# 119
Какви са тези термокани?

Можеш да я видиш ТУК, последна страница на втората брошура. Иначе са хубави, имам я вкъщи, доволна съм. Peace

Общи условия

Активация на акаунт