Лидл ::28::

• 76 960
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Телиш/Плевен
И аз да се запиша тук. Peace
Доволна съм от магазина и от асортимента му. Живея в Плевен, тук си имаме два Лидл-а.
А тази седмица ме радва промоцията на бирите. smile3559

# 121
Гела за петна освен в Слатина,къде др.го има в София ?

# 122
  • софия
Какви са тези термокани?

Можеш да я видиш ТУК, последна страница на втората брошура. Иначе са хубави, имам я вкъщи, доволна съм. Peace
Благодаря, Лабрексче Hug

# 123
  • Варна

Щом има доста добри отзиви за този гел за петна, купих си и аз днес - цена 2.49 лв (намален от 4.99 лв)

# 124

Щом има доста добри отзиви за този гел за петна, купих си и аз днес - цена 2.49 лв (намален от 4.99 лв)
Благородно ви завиждам с този гел-тук е свършил или са го върнали.

# 125
  • Варна
А пък ние за млко да останем без вечеря, защото в ЛИДЛ до ШЕЛ-а във Варна няма пици XXL.  Mr. Green

# 126
  • На брега на реката
Аз си го купих от Лидл на Ботевградско в понеделник.

# 127
Аз си го купих от Лидл на Ботевградско в понеделник.
Благодаря ти ,ще потърся и дано има все още. Всъщност цената каква е там ?

# 128
Днес реших да си купя чопар,и нали съм си Марко Тотев -точно ги прибрали.Служителката учтиво ми обясни как да си поръчам.Но после жената -оператор от горещата линия буквално ме излъга според мен-първо уж нямало,после пък не били получили тези от тук -демек от Разградския не ги били пратили ,после пък ги били -не беше много убедителна,Сопнато ми обясни,да следя брошурите.Бях се прибрала в къщи,след обаждането по телефона реших и отидох в съседния на Лидл -Технополис и си купих чопър на Филипс -двойно по-скъп.Но уреда ми е нужен сега и не мога да чакам неизвестно в бъдещето някакви брошури и промоции.Ето това в политиката на Лидл не ми допада.Налични стоки ги прибират,връщали уж на производителя-според мен -прибират на склад -до следваща промоция. Simple Smile

Отдавна се писа назад, че по телефона лъжат. Не мога да разбера защо е тази политика, мързи ли ги, искат хората на престанат да се обаждат или не искат да продават?  Много хора се оплакват, втлючително и в магазините на управителите. Аз питах  за продукт три различни кифли по телефона, и трите казаха, че няма. След това тук момичетата казаха за няколко магазина в които има. Писах в страницата на лидл във фейсбук и ми отговориха, че преди това са били ЗАПАЗЕНИ, затова не им излизали на тия в системата.

Явно в лидл пазят стоки, възползвайте се!

# 129
Някой пробвал ли е сладки ли са дините?

# 130
Аз бях в Лидл сутринта и огледах детските дрешки от брошурата.Имаше извадени само бермуди, но материята не ми хареса.Тениските нищо особено не бяха, но са примамлива оферта.Чакам оферта за детски летни клинове до коляното или нещо подобно, дано пуснат такива.

# 131
  • В една слънчева къща...
Относно термоканите
Скрит текст:
в Пени маркет пускат от време на време термокани Singer за по 22-24лв горе-долу. Много са хубави - купили сме вече 3

# 132
  • София
Всъщност за какво използвате ежедневно термокани - и чак три?  Rolling Eyes

# 133
  • софия
Чакам оферта за детски летни клинове до коляното или нещо подобно, дано пуснат такива.
И аз да си поискам Simple Smile
Минах сутринта, но нищо не купих. Легото е много малко, лавракът не е почистен и нищо не ме изкуши.

# 134
  • В една слънчева къща...
Имам в 2-те кухни по една термокана, другата я взех за майка ми. Ползвам ги когато готвя, понякога, когато мия - просто ми е много удобна - затоплянето става много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт