Лидл ::28::

• 76 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • о`майна лунна нощ е
Ти сега оплакваш ли се? Има петно, вече няма петно! ... то и плат на мястото няма, но целта на третирането е постигната  Mr. Green

ПП - да не съм съвсем офф.... създадох си традиция. Като легнат децата, се примъквам до фризера, вадя сладоледчето на клечка /с бял шоколад и ягодов пълнеж/ и му се наслаждавам сама. И това вече седмица поред. Проблемът е, че бройките от кутията ХХЛ свършват и трябва да подновя запасите, без да ме видят.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 10:05 от `ТуиГ

# 271
Ти сега оплакваш ли се? Има петно, вече няма петно! ... то и плат на мястото няма, но целта на третирането е постигната  Mr. Green

hahaha Joy :Мда, петно наистина няма вече. Mr. Green

# 272
  • София
..Забравих панталона 2 дни и след като го изпрах о ужас, беше целия на дупки...
И с другите препарати за петна е същото. Моя опит е с Вениш.

Днес ще ходя да видя чаршафите с ластик. Имам от предишното зареждане 2 бледо лилави, ама с нищо не ми се връзват у дома. Ама мъжът ми, когото тогава пратих да пазарува, решил, че са най-хубави.

# 273
Момичета, да ви предупредя за препарата за петна. Намазах едни петна по панталон на милото изцапан с  машинно масло. Забравих панталона 2 дни и след като го изпрах о ужас, беше целия на дупки. По-точно там където е бил изцапан с маслото.

Така че работете внимателно! Laughing
За кой препарат иде реч прословутият на W5 http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22491.htm ли или този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1089229D-CAB8841F/lidl_bg/hs … l/4182_24429.htm?

# 274
Момичета, да ви предупредя за препарата за петна. Намазах едни петна по панталон на милото изцапан с  машинно масло. Забравих панталона 2 дни и след като го изпрах о ужас, беше целия на дупки. По-точно там където е бил изцапан с маслото.

За кой препарат иде реч прословутият на W5 http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22491.htm ли или този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1089229D-CAB8841F/lidl_bg/hs … l/4182_24429.htm?
За прословутия. Laughing

# 275

И аз киснах два дни една моя блуза, бяло горнище на детето и няколко чифта чорапи. Нищо им няма,
т.е. петната от дрехите ги няма, но плата е там Party

# 276

И аз киснах два дни една моя блуза, бяло горнище на детето и няколко чифта чорапи. Нищо им няма,
т.е. петната от дрехите ги няма, но плата е там Party
Явно е някаква реакция. Милото работи с разни масла,бензин, греси. Знам ли с какво е бил изцапан панталона.

# 277
Чедар някой купи ли?

# 278
Има ли отзиви за чаршафите, че следобяд ще ходя евентуално?

# 279
  • на Земята
Уж следя темата,но не разбрах,само за бяло ли е този прословут препарат?Предполагам работните дрехи не са в бяло,но да попитам за по-сигурно.

# 280
Уж следя темата,но не разбрах,само за бяло ли е този прословут препарат?Предполагам работните дрехи не са в бяло,но да попитам за по-сигурно.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22491.htm

# 281
Да ви попитам вие пазарувате ли от щанда за намаления с 30%? Аз съм вземала от там малки плодови млека за детето и до 1-2 дни сме ги изяждали, не е имало проблем.Днес забелязах, че има пудинг, та много се чудих дали да му взема такъв за десерт през уикенда, но като видях съдържанието на въпросния крем се отказах.От там бих взела нещо, което бих го яла в рамките на деня или евентуално на следващия. Защо като не вървят продуктите по-рано не ги намаляват, а точно 2-3 дни преди изтичането им на срока на годност, това ми е било странно не само за Лидл, но и за другите вериги магазини.

# 282
Да ви попитам вие пазарувате ли от щанда за намаления с 30%?

Вземала съм няколко пъти продукти, които купувам по принцип, нямам оплаквания. Най-много съм доволна като видя сиренцето с ананас, че е намалено, не подминавам! Grinning

# 283
Ние сме взимали неща от намалените с 30% и никога не сме имали проблем с тях. Естествено винаги гледам срока на годност. Веднъж даже бях взела намалена мая за хляб и въпреки че й мина срока направих хляб и стана супер.

Все забравям да похваля ексфолиращия гел за лице на Iseree.

# 284
Да ви попитам вие пазарувате ли от щанда за намаления с 30%? Аз съм вземала от там малки плодови млека за детето и до 1-2 дни сме ги изяждали, не е имало проблем.Днес забелязах, че има пудинг, та много се чудих дали да му взема такъв за десерт през уикенда, но като видях съдържанието на въпросния крем се отказах.От там бих взела нещо, което бих го яла в рамките на деня или евентуално на следващия. Защо като не вървят продуктите по-рано не ги намаляват, а точно 2-3 дни преди изтичането им на срока на годност, това ми е било странно не само за Лидл, но и за другите вериги магазини.
Преди бях предубедена,после рискувах и веднъж взех нарязана шунка на Дулано и от тогава насетне редовно следя какво има.Вземала съм боза със захар,мая за хляб,шунка Прага,нарязана шунка за от кръглите тип кутия опаковки.Понякога си заслужава и и никога не съм имала оплаквания.Относно пудинга -не знам,взех веднъж от редовният щанд и не го харесахме,въпрос на вкус е ....Апропо и веднъж след дълго чудене взех от моцарелата за пица,нищо й нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт