Лидл ::28::

• 76 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Редовно пазаруваме от въпросния щанд, досега не сме имали проблем Simple Smile

# 286
  • о`майна лунна нощ е
И за разлика от Била примерно, в Лидл на този щанд вадят неща, на които крайният срок е след доста приемливо време, а не утре да кажем. Подкрепям, че нито веднъж не съм попадала на развален или негоден продукт от там. Винаги като съм в магазина, поглеждам какво са изкарали.

# 287
  • Русе
И аз най-редовно надничам там и ако си харесам нещо си купувам. И е права ТуиГ, че в ЛИДЛ намаляват няколко дни предварително. Например в понеделник 27-ми, имаше мая за хляб, която беше със срок на годност 06.06. В Кауфланд на тази витрина съм виждала мляко с надигнати капачки или вакумирано сирене, на което ще му се пръсне опаковката.
Съставките на пудинга нямат отношение към 30 процентното намаление.

# 288
Даже редовно следя и намалените плодове и зленечуци,Вземала съм ананаси ,глава целина,босилек,банани и ягоди.Правя редовно смутита и меките банани са по-вкусни за тях.

# 289
Да, и аз сиренцето с ананас съм го виждала на тази витрина, но никога не съм купувала, впрочем първото нещо, което правя, когато вляза в магазина е да видя какво има намалено на тази витрина.
Въпросният пудинг беше на цена 69 ст, казваше се King's нещо си, не съм купувала никога такъв, не знам какъв е на вкус, вземала съм онзи, които е на 59 ст и то ванилия само.
От намалените зеленчуци и зеленчуци също съм купувала.

# 290
  • Stuck in a moment
Да ви попитам вие пазарувате ли от щанда за намаления с 30%? Аз съм вземала от там малки плодови млека за детето и до 1-2 дни сме ги изяждали, не е имало проблем.Днес забелязах, че има пудинг, та много се чудих дали да му взема такъв за десерт през уикенда, но като видях съдържанието на въпросния крем се отказах.

Взимала съм камамбер, плодово мляко, наденица, кърначе, млечен продукт (Лати). Били са ок на вкус и не сме имали стомашни проблеми  Mr. Green. Пудинг не бих взела.
Честно казано предпочитам да купя нещо, на което са си написали, че на този ден му изтича срока, отколкото например кърначе, което преди това е било месо на 10 дена по витрините, набухали са го със сол и пипер и пак искат да го пробутат на висока цена и уж прясно.

# 291
Даже редовно следя и намалените плодове и зленечуци,Вземала съм ананаси ,глава целина,босилек,банани и ягоди.Правя редовно смутита и меките банани са по-вкусни за тях.

Една вечер тъкмо се ядосвах, че авокадото беше на камък, а ми се хапваше салатка, и точно при намалените намерих хубаво узряло, много му се зарадвах. Grinning Не съм попадала на някакви пробутани стари стоки при намалените. Peace

# 292

Една вечер тъкмо се ядосвах, че авокадото беше на камък, а ми се хапваше салатка, и точно при намалените намерих хубаво узряло, много му се зарадвах. Grinning Не съм попадала на някакви пробутани стари стоки при намалените. Peace
От днес до 02/06 авокадото е на промоция на 0,99лв.

# 293

Благодаря!  bouquet Добра новина, не я знаех, пропуснала съм! Peace

# 294

Благодаря!  bouquet Добра новина, не я знаех, пропуснала съм! Peace
Радвам се,чесмъ била полезна.Може  да се проверява в сайта на промоции - плодове и зеленчуци.В брошурата не винаги е упоменато.

# 295
  • Телиш/Плевен
И аз да се присъединя към редовните клиенти на този щанд. Grinning Взимала съм плодове, зеленчуци, пастет, салами разни, топено сирене ... Мисля, че има и още, но за тези продукти се сещам в момента. Никакви проблеми не съм имала досега. Peace

# 296
Имам един въпрос: може ли да се върне взета стока от един клон на Лидъл в друг, от който не е закупена, в друг град например? Става въпрос за нехранителен продукт.

# 297
Аз съм си заплюла корнетите, но лошото е, че мога да мина през магазина само на път за работа, единствения вариант е да си хапна сладоледче сутрин, вие бихте ли го направили?
Иначе от въпросните и преди съм вземала, страхотни са сладоледчетата.

# 298
Аз съм си заплюла корнетите, но лошото е, че мога да мина през магазина само на път за работа, единствения вариант е да си хапна сладоледче сутрин, вие бихте ли го направили?
Иначе от въпросните и преди съм вземала, страхотни са сладоледчетата.
Веднъж опитала сладоледа с бадеми -тези са ми блудкави,не са лоши но..........Ето този -и всичко  на тази марка е хубаво http://www.hotukdeals.com/deals/gelatelli-like-magnums-ice-cream … -59-for-6-1192614.

# 299
Имам един въпрос: може ли да се върне взета стока от един клон на Лидъл в друг, от който не е закупена, в друг град например? Става въпрос за нехранителен продукт.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AB61CB7D-B5EB0EE4/lidl_bg/hs.xsl/6481.htm - отговора е на страницата най-отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт