Лидл ::28::

• 76 808
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моля ви, ако видите чаршаф с ластик в жълто някъде да ми сигнализирате. Размери 90 и 140. Благодаря.

# 301
Риба не взех, не е почистена.

# 302
  • София
А къде се намира този щанд с 30%-то намаление?

И аз ще ходя след работа за чаршафи, дано са останали

# 303
  • Телиш/Плевен
При нас (в Плевен) е до щанда с киселите млека. Peace

# 304
А къде се намира този щанд с 30%-то намаление?

Там където свършва хладилната витрина,отдолу.След него са подредени кухненските рула и тоалетната хартия,поне тук е так подредено.(Разград)

# 305
  • Mediterraneo
Редовно наобикалям намалените неща. Месата също- вземам редовно кайма и разни намалени тарелки, срока им обикновено изтича след поне 3 дни. Вземам, та и замразявам във фризера.

# 306
От намалените неща и аз съм супер доволна. Никога не съм имала издънки даже с маята.

При нас (в Плевен) е до щанда с киселите млека. Peace
И в София -Младост и Дружба също.На края на витрината.

# 307
Имам един въпрос: може ли да се върне взета стока от един клон на Лидъл в друг, от който не е закупена, в друг град например? Става въпрос за нехранителен продукт.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AB61CB7D-B5EB0EE4/lidl_bg/hs.xsl/6481.htm - отговора е на страницата най-отдолу.
Значи, може във всеки един магазин на Лидъл, в срок от един месец, да се върне стоката!
Благодаря!

# 308
Редовно наобикалям намалените неща. Месата също- вземам редовно кайма и разни намалени тарелки, срока им обикновено изтича след поне 3 дни. Вземам, та и замразявам във фризера.
30%-ното намаление на прясно месо си при охладените меса,пакетираните продукти са на друго място -демек има намалени стоки на три позиции -трета при плодове и зеленчуци.Но там е на 50%.

# 309
  • Mediterraneo
30%-ното намаление на прясно месо си при охладените меса,пакетираните продукти са на друго място -демек има намалени стоки на три позиции -трета при плодове и зеленчуци.Но там е на 50%.

Мда, аз да съм казала друго  newsm78

# 310
Включвам се с отзиви за детските играчки- гърнета с въжета за ходене с гърнета. Децата за забавляваха с тях тази вечер навън, малко им е трудно обаче като за начало. Надявам се по нататък да организираме някое състезанийце  Mr. Green
Веднъж опитала сладоледите Ноблисима в кутии, вече не ща никакви други...особено ореховия е ммм...А аз си мисля, че съм яла хубав сладолед до сега, купувах пак с орехи, но в едни сини кутии, по- евтин...Хм, този не отстъпва на "марковите" сладоледи.
Какво мислите за дамските бански в следващата седмица?

# 311
Включвам се с отзиви за детските играчки- гърнета с въжета за ходене с гърнета. Децата за забавляваха с тях тази вечер навън, малко им е трудно обаче като за начало. Надявам се по нататък да организираме някое състезанийце  Mr. Green
Веднъж опитала сладоледите Ноблисима в кутии, вече не ща никакви други...особено ореховия е ммм...А аз си мисля, че съм яла хубав сладолед до сега, купувах пак с орехи, но в едни сини кутии, по- евтин...Хм, този не отстъпва на "марковите" сладоледи.
Какво мислите за дамските бански в следващата седмица?
Нова брошура ли има -в сайта не виждам нищо newsm78

# 312
 Grinning видях ги -изглеждат добре и дънките също

# 313
Grinning видях ги -изглеждат добре и дънките също
Дънките и на мен ми харесаха. Къде са тези гърнета с въжета newsm78 видях само люлки

# 314
Дънките и на мен ми харесаха.

Аз пък за дънките да питам, къде са, рових, рових, не ги намирам! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт