Лидл ::28::

• 76 931
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

В Лидъл не са добри ежедневните, взимах 2 варианта и ги изхвърлих, но съм много доволна от Naturella с лайка.
+1

# 451
  • о`майна лунна нощ е

В Лидъл не са добри ежедневните, взимах 2 варианта и ги изхвърлих, но съм много доволна от Naturella с лайка.
+1

+1 и от мен.

# 452
От сладоледите съм си взимала един сандвич - който е с бял, ягодов и шоколадов вкус между 2 вафлички, много ми харесва, но малко трудно се яде. За цена под левче е супер Simple Smile пробвах веднъж ягодовия с бял шоколад отгоре, но нещо не ми допадна много ,въпрос на вкус.

# 453
Аз пък съм фенка на онези сладоледи в дългите фунийки - кока-кола и портокал, кой знае какво е замразеното, но ми харесва, особено в жегите. Grinning По принцип обичам сладолед, харесват ми и лидълските. Peace

# 454
Сладоледа с орехи Ноблисима е невероятен  Naughty

# 455
Каква тоалетна хартия бихте препоръчали (дори да не е от Лидл)?
Тази с офцата ми се вижда много груба и твърда този път.  Embarassed
Емеците и Милдитата не са хич икономични.  Thinking

# 456
Тази с офцата ми се вижда много груба и твърда този път.  Embarassed
Емеците и Милдитата не са хич икономични.  Thinking
Скрит текст:
Зебра 4 пластова или   3 пластова

# 457
  • Варна
Тази с офцата ми се вижда много груба и твърда този път.  Embarassed
Емеците и Милдитата не са хич икономични.  Thinking

Аз препоръчвам трипластовата Frotto от Lidl  Toilet

# 458
Зева 3 пластова Peace

# 459
  • Варна
Има ли още от рибите във варненските Лидл- ципура и лаврак и пъстърва? Да знам дали да се разхождам изобщо.

# 460
Тази с офцата ми се вижда много груба и твърда този път.  Embarassed
Емеците и Милдитата не са хич икономични.  Thinking
Ползвам си тази с овцата, защото не е ароматизирана.

# 461
Може ли да кажете дали детските ранички,които са актуални от понеделник ,са качествени.Някой купувал ли е?Благодаря  bouquet

# 462
  • Русе
Аз пък съм фенка на онези сладоледи в дългите фунийки - кока-кола и портокал, кой знае какво е замразеното, но ми харесва, особено в жегите. Grinning
+ 1 newsm10 Обожавам такъв тип сладоледи и много ме е яд, че Нестле си спряха трицветния Пируло. Кола не съм опитвала от лидълския, но портокала е - ммм.

Скрит текст:
За т.х. - ZEWA и от мен

# 463
Днес с мерак да взема сутиен останах опулена като видях, че са огромни. Т.е. оттекох аз, но да споделя тук, защото знам колко е трудно да се намери голям номер, приличен сутиен пък и на добра цена. Размерите са от 85Д, до 95Д или нещо подобно. Аз нося 80-85, понякога дори чашка Е, но тези ми се видяха много големи. Та, тези от вас с голям бюст, може да се класират. Не искам да прозвучи обидно в никакъв случай, аз самата съм с голям бюст и понякога купувам палатки  Embarassed Пиша го, защото повечето им модели не се предлагат в по- големи номера...твърдите чашки дори ми малеят на мен, но тези днешните са си направо макси размери  Peace Дано е било полезно инфото.
Днес взехме и дини- няколко, хубава цена и са сладкиииииииииии... Laughing

# 464
  • Варна
Има ли още от рибите във варненските Лидл- ципура и лаврак и пъстърва? Да знам дали да се разхождам изобщо.
Вчера взех последните три кутии с ципура, които бяха във фризера. Дали е имало зареждане по-късно- не знам. Лаврак изобщо нямаше. Това е за Лидл до Шел.

Общи условия

Активация на акаунт