Лидл ::28::

• 76 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София-в сърцата на моите деца
Каква тоалетна хартия бихте препоръчали (дори да не е от Лидл)?
Тази с офцата ми се вижда много груба и твърда този път.  Embarassed
Емеците и Милдитата не са хич икономични.  Thinking
Купувам отт ДМ рециклирана,неизбелена и неароматизирана, естествена, 3 -пластова  -8ролки за 4.90лв.Много е икономична и не дразни нищо!!Ползвам я от 2 години , а и всичките ми близки! Peace

# 466
Да дам отзиви за чешкия колбас, който е на промоция от вчера. Бива, не е лош, за мен обаче е малко мазничък. Иначе ние понеже не сме от много ящните си го разделихме на три и едната половинка оставихме, а др две в камерата. Сутиени от големите в лилд на сливница имаше доста.

# 467
# 468
Късия спортен панталон от новата брошура ме впечатли. Ако има и друг цвят  newsm10

# 469
И на мен ми хареса

# 470
Късия спортен панталон от новата брошура ме впечатли. Ако има и друг цвят  newsm10

Молете се на бабките да не им хареса!  Mr. Green (и аз го харесах, но дали ще сваря  newsm78)

# 471

Молете се на бабките да не им хареса!  Mr. Green (и аз го харесах, но дали ще сваря  newsm78)
Скрит текст:
В кой възрастов диапазон влизат "бабките"  Laughing-да не се окаже,че и аз съм заблудена и току  се окажа в тяхната група  Grinning

# 472
Скрит текст:
В кой възрастов диапазон влизат "бабките"  Laughing-да не се окаже,че и аз съм заблудена и току  се окажа в тяхната група  Grinning

Скрит текст:
Не. Те не носат такива панталонки. Само ги купуват. И в интернет не влизат, защото нямат компютри.  Grinning

# 473
Тази мултирезачка дали е хубава http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AD9499BA-441C3AF9/lidl_bg/hs … l/index_24823.htm  Гледам в Кауфланд има по 6 лв. пластмасова, та се чудя. Тази ми се вижда добра. Има ли някой подобна да каже дали е функционална. Виждала съм само електрически. Колко ситно реже зеленчуците?

# 474
  • София-в сърцата на моите деца
Скрит текст:

Скрит текст:
Не. Те не носат такива панталонки. Само ги купуват. И в интернет не влизат, защото нямат компютри.  Grinning
Аз съм от "бабките"- и в Интернет влизам и нося такиво панталонки,че и на други бабки купувам!Не се залъгвайте, че бабките  днес са ,като едно време, т.е. не се надайте.Правим всчко ,което правят и девойките и носим всичко,което носят и  девойките,нъцки... Laughing Laughing

# 475
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз съм от "бабките"- и в Интернет влизам и нося такиво панталонки,че и на други бабки купувам!Не се залъгвайте, че бабките  днес са ,като едно време, т.е. не се надайте.Правим всчко ,което правят и девойките и носим всичко,което носят и  девойките,нъцки... Laughing Laughing
Скрит текст:
Не се залъгвам  внищо,интересно ми е на колко години ставаш бабка?Според мен зависи от духа и мирогледа на човека,може и от дете да си си стар Wink

# 476
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Aми да, дъщерите и внучките влизат в интернет и си дават поръчките. В крайна сметка пак опираме не до бабите, а до внучките.  Wink  Отделно можем да поспорим на тема възраст, компютри и интернет.  Laughing Днешните пенсионери са отворени към техническия прогрес, а и имат деца и внуци, които им купуват лаптопи.  Laughing И говоря за старите хора над 70 години. А сред застаряващите има такива, които цял живот са работили с компютри и по нищо не отстъпват на младите - нито по облекло, нито по техническа грамотност.  Wink

Да не е само спам - вчера минах през магазина на халите и почти нищо не купих. Току-що бях излязла от Пикадили в ЦУМ и сравнявах цените на зеленчуците (айсберг, пъпеш, домати). Ами всичко беше в полза на Пикадили. Взех само една къдрава салата и от италианските закуски от топлата витрина. Пак потърсих шунката Тwinner и не я намерих. Може би вече не я предлагат.  Sad  Нагледах се на празни рафтаве, особено в хладилника с млечни продукти.

# 477
Офф, бе, начи. Бабка - лице от женски пол, пенсионирало се преди някоя и друга годинка, значи около 70-те, с безплатна карта за транспорт и неограничено свободно време.

# 478
И аз я търсих тази шунка и не я открих. Жалко ще е , ако не я прадлагат вече. Освен това гледах за рукола да си взема отново, но и нея я нямаше. Не е ли от постоянния им ангажимент?

# 479
Офф, бе, начи. Бабка - лице от женски пол, пенсионирало се преди някоя и друга годинка, значи около 70-те, с безплатна карта за транспорт и неограничено свободно време.

pticasprujina, бабките днес не са това, което бяха! Grinning Така че тичкай навреме за панталонките, иначе ще останеш като мен само с мерака. Вчера и в двата магазина нямаше от чешкия колбас. Дано го пуснат на нормалната си цена, че да си купя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт