Лидл ::28::

• 76 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 495

От азиатската седмица задължително ще си взема от супите, лютивите. След тях съм като огнедишащ дракон, но много ми харесват. На един от работниците се роди бебе и мисля да му взема детската кошара. Как е като цена, чеаз малко съм далече вече от такива покупки?

Не е скъпа.

# 496
На един от работниците се роди бебе и мисля да му взема детската кошара. Как е като цена, чеаз малко съм далече вече от такива покупки?

Цената е чудесна. Освен това е Хаук. Най-евтините Чиполинота, Бертонита и други подобни почват от 100 лева

Някой с отзиви за соевия сос? Искам да взема но са 2 вида

# 497
Харесвам на Есмара нещата и шоколадите Фин.
Какво ще кажете за козметиката. Не съм се оглеждала много по тези неща, една приятелка каза, че имало немска оригинална козметика.

# 498
  • София
Козметиката - харесва ми, доволна съм. Но то си е до вид кожа и коса, трябва да се пробва.

# 499
На един от работниците се роди бебе и мисля да му взема детската кошара. Как е като цена, чеаз малко съм далече вече от такива покупки?

Цената е чудесна. Освен това е Хаук. Най-евтините Чиполинота, Бертонита и други подобни почват от 100 лева
Тази кошара е само с едно ниво и не мисля, че ще е удобна за новородено. А и Хаук не е .... кой знае колко добра фирма
За козметиката - гледайте и четете състава, че каквото съм гледала все е с парабени
Не ми се отваря новата брошура

# 500
  • Русе
Офф, бе, начи. Бабка - лице от женски пол, пенсионирало се преди някоя и друга годинка, значи около 70-те, с безплатна карта за транспорт и неограничено свободно време.
Скрит текст:
Аз съм лелка на 39г,влизаща в графта безработни и от малък град -дето градски транспот има в една линия и ЛИДЛ  ми е почти квартален магазин. Grinning
Събрахме се  hahaha
Тази вечер ЛИДЛ в Ловеч все едно беше пред закриване и имаше тотална разпродажба. Всички рафтове по хладините витрини бяха празни. Токова нещо до сега не съм виждала.
Купих си от дамските превръзки в синя опаковка - 20 бр. за около 2,50лв. Като, че ли са памучни. Нямах време да ги гледам. Утре ще дам отчет.

За козметиката - гледайте и четете състава, че каквото съм гледала все е с парабени
А би ли казала коя козметика е без парабени? Кремовете ми на Орифлейм, които са по 40 лв/бр. също са с парабени.

# 501
Има теми за козметика, ако те интересува чети там
И не казвам да не си купувате /ползвате козметика с парабени. А да четете съставките, защото ми се наложи да връщам в Лидл лосион за тяло

# 502
  • София
viki_1974 - цената не определя парабените... все повече от козметиката гледам става без такива. В ДМ е пълно с козметики без парабени на съвсем нормални цени(има и с такива разбира се - затова се чете)

# 503
  • София
Не знаем дали е без парабени или просто така си пише на етикета.
Пък и май още няма умрял от тия пущини - парабените.
Колко други вредни неща ни заобикалят всеки ден ..........

# 504
При рак на гърдата са открити парабени в тъканта, която е изрязана /под мишниците/. Т.е. ползвайте си, ако искате рол -он и дезодоранти с парабени, не е доказано че те са причинителите на рака
..........................
Днес се надявам да успеем да вземем пиле

# 505
Снощи в Лидл гледам бирата Perlenbacher на промоция и доволно се засилваме да вземем едно стекче, при което заглеждам етикета: намалена от 5,39 на 5,29. Не погледнах другите бири дали и те са с нови цени. Явно на всичко вдигат цените вече...

# 506
Някоя от вас купувала ли е от сладкишите с поръска, които са за днес в супер събота?
И от черния хайвер?
Обичам повече червен и всъщност черен не съм яла, не и от БГ.

# 507
На мен сладкишите не ми харесаха, не са като домашните, изкуствени ми бяха на вкус  Mr. Green

# 508
На мен сладкишите не ми харесаха, не са като домашните, изкуствени ми бяха на вкус  Mr. Green

Късно е вече, купих един...)

# 509
На мен сладкишите не ми харесаха, не са като домашните, изкуствени ми бяха на вкус  Mr. Green
Сладкишите,подобни на тези,но не замразени имат ли разлика? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-34B30991-621F01E9/lidl_bg/hs … sl/4179_10881.htm

Общи условия

Активация на акаунт