Лидл ::28::

• 76 916
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ами аз за такива, незамразени говоря, за директна консумация  newsm78

# 511
Ами аз за такива, незамразени говоря, за директна консумация  newsm78
Замразените са на промоция http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_24763.htm

# 512
  • София
От 10.06 на промоция в Лидл е:
- Уред за приготвяне на пара - 49.99лв.
- Грил Тепаняки - 64.99лв.
- Съд за печене и сервиране - 29.99лв
- Мулти резачк - 14.99лв.
и още 2-3 уреда, най-вече за варене на ориз.
Очертава се отново Китайска седмица.
Някой от вас ползва ли тези уреди, от Лидл и доволен ли е? Преди няколко месеца пак имаше Китайска седмица в Лидл.
Очаквам мнението ви мза тези уреди.
Благодаря предварително!      bouquet

# 513
А някой може ли да каже нещо за дигиталния термометър  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5BC0895D-E77FA1D8/lidl_bg/hs … l/index_24877.htm.Дали показва точни стойности.Бях си купила един "чико",който показва по-ниски стойности и трябва да се пресмята.Просто се отказах да го ползвам.

# 514
  • Mediterraneo
Вчера взех от колбаса на промоция, много ни хареса и реших да взема още 1-2 парчета. Да, ама нямаше вече  Confused Пиле си купих, както и от ноазетите от френската седмица, намалени на 1.69 лв. Банани на 50% взех, съвсем в ред, не знам направо за какво са ги намалили  Rolling Eyes

# 515
А някой може ли да каже нещо за дигиталния термометър  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-5BC0895D-E77FA1D8/lidl_bg/hs … l/index_24877.htm.Дали показва точни стойности.Бях си купила един "чико",който показва по-ниски стойности и трябва да се пресмята.Просто се отказах да го ползвам.
Имаме го е определено не е точен, показва по малко от дейсвителната температура. Не го препоръчвам.
Днес взех от черния хайвер, може ли някой да пусне интересна рецепта с него.
Купих и пиленце, а бананите бяха зелени, но не бяха на 50%. Намаление имаше на френските маслени сладки.. е не са кой знае какво и те.

# 516
  • Варна

Днес взех от черния хайвер, може ли някой да пусне интересна рецепта с него.
Купих и пиленце, а бананите бяха зелени, но не бяха на 50%.

Чак рецепти с черен хайвер, ще рече човек, че едно кило си купила.  Laughing Намажи си го на филийка, или си направи палачинки - руснаците така ги ядат. Или съм виждала сварени яйца, нарязани на половинки и върху тях хайвер.

Бананите, доколкото разбрах, не всички са на -50%, а от онези плодове и зеленчуци, които ги намалят поради лошия им вид. Макар че и аз съм вземала намалени и бяха абсолютно ок.

# 517
  • София
ogan1m  да не забравиш вампанското! Simple Smile
Филийки, на тсотер, или от пълнозърнестите бисквити, отгоре хайверчето  и става супер!

# 518
ogan1m  да не забравиш вампанското! Simple Smile
Филийки, на тсотер, или от пълнозърнестите бисквити, отгоре хайверчето  и става супер!
Peace

# 519
Тази мултирезачка дали е хубава http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AD9499BA-441C3AF9/lidl_bg/hs … l/index_24823.htm  Гледам в Кауфланд има по 6 лв. пластмасова, та се чудя. Тази ми се вижда добра. Има ли някой подобна да каже дали е функционална. Виждала съм само електрически. Колко ситно реже зеленчуците?

Аз си взех такова чопърче, но честно казано не останах впечатлена. Пробвах да накълцам лук с него. Ами бая усилие ми костваше да натискам отгоре, за да излизат ножчетата отдолу и да кълцат лука. Освен лука, пробвах да наситня и орехи. Тук имаше що годе по-добър резултат, но усилието при натискането отново си го имаше. И накрая.... най-неприятният момент - много трудно се почивства. Уж има схема за разглабяне, но аз така и не успях да го разглобя изцяло, като съответно по ножчетата останаха залепени орехи. Може би би послужил за наситняване на тревица някаква, магданоз, зелен лук, копър, но ще е много по-удобно да се прави на ръка цялото това нещо. Мисля, че след двата злополучни опита, опаковах си го в опаковката и го изхвърлих.

# 520
Да дам отчет за сладкиша с поръска, вчера на намалението.
Взех от този с крема вътре...на нас много ни хареса. Много сладък, повече от 1малко парче не може да изяде човек. )

# 521
Мишелинче, отказа ме от мултирезачката. Щом не става за нищо, за нещо друго ще похарчим парите   Laughing

# 522
Днес с мерак да взема сутиен останах опулена като видях, че са огромни. Т.е. оттекох аз, но да споделя тук, защото знам колко е трудно да се намери голям номер, приличен сутиен пък и на добра цена. Размерите са от 85Д, до 95Д или нещо подобно. Аз нося 80-85, понякога дори чашка Е, но тези ми се видяха много големи. Та, тези от вас с голям бюст, може да се класират. Не искам да прозвучи обидно в никакъв случай, аз самата съм с голям бюст и понякога купувам палатки  Embarassed Пиша го, защото повечето им модели не се предлагат в по- големи номера...твърдите чашки дори ми малеят на мен, но тези днешните са си направо макси размери  Peace Дано е било полезно инфото.
Днес взехме и дини- няколко, хубава цена и са сладкиииииииииии... Laughing

Макси, макси колко да са макси  newsm78 Аз съм 85Е и не ми станаха Mr. Green
Даже 2 бях награбила, че под 60-70 лв. големи хубави сутиени няма (някой ако ме опровергае да пише).

Самите презрамки бяха много дълги, дори на максимално затягане, за високи хора ли са ги правили, не знам, аз съм 170 висока, не съм дребна, но гърдите ми трябваше да са едно 5-7 см. по-надолу, че да ми станат. Е, не са слава Богу  Mr. Green Подгръдната широчка ми се стори!
Материята е хубава, хвана ме яд, щях да си имам 2 непретенциозни сутиена за без пари. Peace

# 523
Мишелинче, отказа ме от мултирезачката. Щом не става за нищо, за нещо друго ще похарчим парите   Laughing

Аз резачка си купих от ИКЕА и си я позлвам точно за орехи и лук.
А и в ИКЕА цената е далеч по-ниска http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14924

# 524
По-лека за използване ли е? В смисъл с лекота ли се нарязват зеленчуците или както Мишелин е написала трябва да натискаш здраво , за да се получи желания ефект. Не съм използвала досега механична. Робота ми е с голяма купа и не е удобен за нарязване на една глава лук например. Трябва ми нещо по-компактно за тази цел

Общи условия

Активация на акаунт