Лидл ::28::

• 77 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Купих пролетни рулца с пиле,сладко кисел сос от 2,49лв -дълго се чудих каква е разликата между двата -на единия пише сладко горчив.Май по-скъпият е само със захар затова.Някой ако е пробвал и двата да каже.
Аз взех също от този 2,49 в буркан с парченца зеленчуци и не ми харесва. Има вкус на туршия защото са набутали вътре кисели краставички и резенчета чушка мисля.  Sick
Пролетните рулца не са лоши, но пилето е дефицитно.  Laughing
Моят сос е във шишенце от 200ml този http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_39524_11_b.jpg,а твоето е  http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_10488_11_b.jpg Има и друг в шишенце от 250мл на 1,99 http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_40086_11_b.jpg  

Коригирах ги защото не се виждаха, надявам се да не съм ги объркала Simple Smile

Ей, докато ги изпиша и са се оправили
Пробвах да ги вмъкна като картинки,ама не ми се получи.

# 556
  • София
Интересно каква е разликата между шишенцата от 1,99 и 2,49 лв? Миналия път бях взела от по-скъпите и много се харесаха. Дори 2 седмици по-късно ги намерих намалени по 1,49 и заредих още няколко, които още не сме изяли. Сега видях, че тези от 1,99 са повече видове и си мисля да пробвам нещо различно от сладко-кисел и сладък чили сос.

Мини рулцата миналия път бяха само вегетариански, но май повече ми харесаха от големите. На големите плънката е повече и някак стоеше като варено-задушена, а не като изпечена. И при отрязване цялата се изсипва в чинията, а не може да се отреже по-твърдо и оформено парченце.

# 557
Интересно каква е разликата между шишенцата от 1,99 и 2,49 лв? Миналия път бях взела от по-скъпите и много се харесаха. Дори 2 седмици по-късно ги намерих намалени по 1,49 и заредих още няколко, които още не сме изяли. Сега видях, че тези от 1,99 са повече видове и си мисля да пробвам нещо различно от сладко-кисел и сладък чили сос.

Мини рулцата миналия път бяха само вегетариански, но май повече ми харесаха от големите. На големите плънката е повече и някак стоеше като варено-задушена, а не като изпечена. И при отрязване цялата се изсипва в чинията, а не може да се отреже по-твърдо и оформено парченце.
Печени или пържени са по-добри,включих фурната да ги пека.Не пише за печене с вентилатор -ще пробвам.
По -евтиният сос е с глюкозо-фруктозен сироп, а скъпият -със захар.

# 558
  • София
Аз ги пекох в незалепваща тавичка без нищо. Минитата станаха хрупкави и много вкусни. Може би точно заради печенето (ние нямаме вентилатор в старовремската фурна) плънката на големите е била такава.  newsm78  За пържене дори не съм си помислила, защото си ги представям, че ще станат доста мазнички.  Laughing

Благодаря за бързия отговор за сосовете!  Hug

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 16:36 от Тaня67

# 559
Аз ги пекох в незалепваща тавичка без нищо. Минитата станаха хрупкави и много вкусни. Може би точно заради печенето (ние нямаме вентилатор във старовремската фурна) плънката на големите е била такава.  newsm78  За пържене дори не съм си помислила, защото си ги представям, че ще станат доста мазнички.  Laughing

Благодаря-таман съм приготвила тава със хартия за печене.  bouquet

# 560
Аз ги пекох в незалепваща тавичка без нищо. Минитата станаха хрупкави и много вкусни. Може би точно заради печенето (ние нямаме вентилатор във старовремската фурна) плънката на големите е била такава.  newsm78  За пържене дори не съм си помислила, защото си ги представям, че ще станат доста мазнички.  Laughing

Благодаря-таман съм приготвила тава със хартия за печене.  bouquet
Незнам защо доста ми запушиха у фурната -хартията почерня -странно,явно са доста мазнички newsm78

# 561
влизам да похваля пилешките хапки с форма на животни - сафари нещо си бяха. Моето дете ги обожава Simple Smile Аз също  Embarassed

# 562
А некой не си ли купи Нож и да сподели мнение Laughing Praynig

# 563
Аз ги пекох, както пише на опаковката (без вентилатор). Добре бяха, но на големите наистина се изсипва малко плънката.

И на мен ми е любопитно за ножовете. Малко ми се видяха скъпи - в Метро каталозите май има подобни, но са 3 броя различни размери за около 15лв. (по памет)  Rolling Eyes

# 564
Портокаловият сладолед Gelatelli - страхотен,мислех че е само вода и оцветител -реално наистина има портокалов и морковен сок.За жега като днешната е благодат. Peace

# 565
  • Русе
Портокаловият сладолед Gelatelli - страхотен,мислех че е само вода и оцветител -реално наистина има портокалов и морковен сок.За жега като днешната е благодат. Peace
newsm10 Обожавам такъв тип сладоледи и този наистина е хубав.

# 566
  • ☀️София / London🌂

И на мен ми е любопитно за ножовете. Малко ми се видяха скъпи - в Метро каталозите май има подобни, но са 3 броя различни размери за около 15лв. (по памет)  Rolling Eyes
На Метро ножовете са супер Peace Цената беше нещо подобно и съм страшно доволна, само тях ползваме удома. Доста са остри и трябва да се внимава с тях Mr. Green
 влизам да похваля този чипс  Tikka Masala http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D61AD840-7A8C3849/lidl_bg/hs … l/index_24850.htm
много ми хареса на вкус Млечният шоколад с кокос http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D61AD840-7A8C3849/lidl_bg/hs … l/index_24834.htm
най-доволна съм от домашна лютеница Marco (едро смляна, има знак, че се произвежда ръчно) просто върховна !!!   chef

# 567
  • София
Мислех като се прибирам от работа да мина през Лидл да разгледам промоциите, добре че се отказах.  Laughing
Утре ще мина задължително и ще купя тази лютеница Marco да я пробваме.  Peace

# 568
Тази лютеница от постоянният асортимент ли е ?
Не съм я забелязала, след последното разочарование от предишната едро смляна.
Какъв грамаж е ?

# 569
  • софия
Тази лютеница от постоянният асортимент ли е ?
Не съм я забелязала, след последното разочарование от предишната едро смляна.
Какъв грамаж е ?
Постоянен. Има я и в други магазини. Голям буркан като едро смляната.

Общи условия

Активация на акаунт