Лидл ::28::

• 76 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
този сутиен с розите го искааааааааааам Simple Smile Имам подобен на сини цветчета от миналата година и съм много, много доволна

# 646
Този клин дали е така прозрачен като на снимката? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_24933.htm

# 647
  • София
Купих апарата за кръвно налягане на родителите ми преди коледа. Доволни са. Татко е фелдшер и има и механичен апарат, но му е трудно да мери на себе си. Засичал го е няколко пъти и твърди, че е добър.

# 648
Момичета, някой взе ли от по-късите спортни панталони. Толкова им се каних, но ще мога да отида до магазина чак следобяд. Има ли други цветове освен сивото и как са като материя? И дали си отговарят на номерата

# 649
# 650
  • Варна - Черна гора
alra, и аз имам от тях, но не ги ползвам. Вместо това си слагам четири бутилки от 0,5литра с вода във фризера да замръзнат.  След това  слагам храната в буркани и кутии и между тях замръзналите бутилки - всичко това връзвам в 1-2 найлонови торби и слагам в хладилната чанта. Доста време се запазва студено, естествено  държа чантата  на сянка и по-студено. Дано съм ти била полезна.

Мерси, Сиси! Дано се включат още потребители със патрони и чанти.
alra, и аз процедирам като Сиси.
Имам охладители, но ми се струва, че те се размразяват по-бързо от бутилките с вода. Затова спрях да ги ползвам.
Стигнах до извода, че с 500 мл.-овите бутилки, хем имам студена вода, хем и продуктите са съхранени.

# 651
  • София
alra, и аз имам от тях, но не ги ползвам. Вместо това си слагам четири бутилки от 0,5литра с вода във фризера да замръзнат.  След това  слагам храната в буркани и кутии и между тях замръзналите бутилки - всичко това връзвам в 1-2 найлонови торби и слагам в хладилната чанта. Доста време се запазва студено, естествено  държа чантата  на сянка и по-студено. Дано съм ти била полезна.

Мерси, Сиси! Дано се включат още потребители със патрони и чанти.
alra, и аз процедирам като Сиси.
Имам охладители, но ми се струва, че те се размразяват по-бързо от бутилките с вода. Затова спрях да ги ползвам.
Стигнах до извода, че с 500 мл.-овите бутилки, хем имам студена вода, хем и продуктите са съхранени.

Има и един друг момент - зависи и чантата каква е, колко изолира, зависи колко патрона и колко бутилки ползвате, зависи и какви са, има едни меки охладители в пакетчета, те ще се разтапят по-бързо според мен от пластмасовите, а и вероятно са с по-малък обем, също мисля, че 0,5 вода е повече , от един патрон, но пък и повече място заема и ти остава по-малко за продукти. Зависи ест и къде е самата чанта и в какъв ден е пътуването.
Като допълнение към патроните, може да се добавя лед и в меки пликчета м/ду храната, не заема  място, пък допълва добре - http://zhu-bg.com/storage1/images/products/item236//View.jpg от този вид...

# 652
  • Варна - Черна гора
Много точно Angel_Dust е изброила условностите.
Ползвам такава чанта , а пълнителите ми са от този вид. Вместимостта на пълнителите е 400 мл.
Обикновено ползваме чантата през лятото: юли, август при пътуване макс. до 5 часа. Чантата е при нас в купето на колата, че там е с климатик. Съхраняваме сирене, кашкавал, колбаси и прясно месо. При пристигане храната е добре охладена.
Водата в бутилките започва да се размразява след около два часа пътуване. Чантата е доста голяма, (никъде не пише колко литра е) много добре изолирана. Слагам повече бутилки, за да има и за пиене и за охлаждане.

# 653
Апарата за кръвно го имаме от доста време и сме доволни. След това купихме и още един на наш роднина. Хубавото на този е, че отчита и аритмия, което при другите два апарата, които имаме го няма.

Ние също не ползваме вече охладители за хладилната чанта. Имаме 4 броя от плътна пластмаса, но с тях всичко се размразява доста по-бързо в сравнение със замразените  бутилки за вода , а освен това си имаш и минерална вода за пиене. При нас това е от съществено значение, защото често ходим на палатка.

От италианската седмица си харесах доста неща за разлика от последните брошури, от които нищо не ме грабна.

# 654
  • Русе
Ако от сутиените в действителност има 75А, в понеделник си глася будилника да ме събуди в 7,30 ч.  Laughing
И на пареото хвърлих око  Wink Предните не ми харесаха.

Купих на майка ми апарата за кръвно през зимата и е доволна. Всички електронни апарати отчитет разлика при две последователни мерения, важното е да не е голяма.

# 655
  • София
_ilka_ - нашата чанта е тип кофа пластмасова, подобна на тези в лидл, които продаваха, 26л мисля беше, охладителите са точно като лидълските...4 ли, 6 ли слагахме според мястото, понякога е в купето, понякога в багажника, при път до морето , който и 7 часа всичко е ок в чантата, кашкавали, сирене, салами и т.н. Да охладителите са разтопени, но  въпреки това са запазили Т-та в кофата и са съхранили нещата. А да, всичко, което слагаме за пътя, също идва от хладилник.
Вода си носим отделно, не ни трябва да занесем студени води точно, така, че за мен не е плюс, вода да ми яде от мястото в чантата, при положение, че обикновенно е  натъпкана  до горе.

# 656
  • Stuck in a moment
Момичета, някой взе ли от по-късите спортни панталони. Толкова им се каних, но ще мога да отида до магазина чак следобяд. Има ли други цветове освен сивото и как са като материя? И дали си отговарят на номерата

Има и в черен цвят. Материята ми се видя доста изкуствена, има памук, но не ми бяха достатъчно мекички на пипане. Черните са дълги мисля, а сивите  - под коляното. Иначе са с дебел ластик на талията.

# 657
Ако от сутиените в действителност има 75А, в понеделник си глася будилника да ме събуди в 7,30 ч.  Laughing
75А се чудя защо въобще си купувате сутиени /дано носиш на майтап/
Радва ме Италианската седмица, макар че имаше скоро, но сега видях нови неща

# 658
75А се чудя защо въобще си купувате сутиени /дано носиш на майтап/

И аз това се чудя. Ние с по-големите няма да носим сутиени на рози Sad Предните много грамадни, тези са само малки......

# 659
Благодаря ви за бързите отговори  Hug
В понеделник ще се ходи за апарата Simple Smile,то електроните не са си точни по принцип,най-добри са си старите,но няма откъде да си намеря Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт