Лидл ::28::

• 76 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Да попитам тези бамбукови лентички какво ги правите? Мога ли да ги слагам в ястие, което се обработва термично?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9B3CC464-4F350C37/lidl_bg/hs … l/index_24841.htm
Снощи прибавих в салата от краставици, моркови и зеле със соев сос, харесаха ни, но имат някакъв дъх. При нас нямаше от бобовите кълнове, а така исках да си взема  Rolling Eyes
Бамбуковите ленти се опитах да ги сготвя със зеленчуци и пилешко, но точно заради този лош дъх развалих цялата манджа. Като съм яла по китайски ресторанти никога не са имали такъв дъх  Naughty.  Моите лентички са от предни промоции и тъй като знам вече, че не струват ги избягвам .

# 721
yulmana аз направих фикса с запържени зеленчуци/морков, гъби Шитаки, лук, патладжан на лентички, чушка/ и му налях 200мл вода, не както е указано на опаковката 300мл, защото зеленчуците също пускат водичка и стана с гъстототата както го сервират в ресторант. Това за водата и фиксовете го имам на ум, откакто ползвах на Маги фикс за кавърма и стана супа.
Конкретно за Азиатския фикс пържиш първо месотои/или зеленчуците до готовност, слагаш разтворения в 200мл вода фикс и кипва за 3 мин. и е готово. Можеш малко чесън да добавиш по желание.

# 722
Какво "съвпадение" - и в Кауфланд другата седмица ще има италианска седмица  Wink

# 723
yulmana аз направих фикса с запържени зеленчуци/морков, гъби Шитаки, лук, патладжан на лентички, чушка/ и му налях 200мл вода, не както е указано на опаковката 300мл, защото зеленчуците също пускат водичка и стана с гъстототата както го сервират в ресторант. Това за водата и фиксовете го имам на ум, откакто ползвах на Маги фикс за кавърма и стана супа.
Конкретно за Азиатския фикс пържиш първо месотои/или зеленчуците до готовност, слагаш разтворения в 200мл вода фикс и кипва за 3 мин. и е готово. Можеш малко чесън да добавиш по желание.
Благодаря   bouquet

# 724
Кокосови стърготини няма,дано не изчезнат от асортимента.Нямаше и крем сиренето Пик Фиш,останало е само от обезмасленото Голдесса- а исках да си купя.Надявам се и то да не изчезне.
Тези новите топени сирена с гауда и ементал дали са хубави.
На доста стоки местата им бяха празни,странно  newsm78.
Купих продукти за сладолед- кондензирано мляко-за пръв път вземам,сметана и банани.Взех си бутерки и шоколад. бял Fine Carre.
 Немското масло не беше ли на по-ниска цена?

# 725
И на мен ми се върти цена  за маслото 3-3,20...последния път (миналата неделя май беше) ми се стори, че мярнах етикет с цена 3,60.
От кога  чакам на промо да го пуснат, те му  вдигнаха  цената Crossing Arms

# 726
  • на третия етаж
Да похваля спортните сутиени. Взех си 85 С и ми пасна идеално. Днес го тествах на зумба и издържа с отличен Wink.
Случайно попаднах на кус-кус с яйца /оп. 200 г/, направих го като гарнитура с лук и мексикански подправки. Стана страхотен и е приятно разнообразие в менюто.

# 727
Моля за малко помощ. Кой беше ликьорът, който приличал на бейлис Blush?

# 728
Original Cream Liqueur Queen MARGOT Peace (последната снимка при похвалените продукти).

# 729
  • Варна
Какво "съвпадение" - и в Кауфланд другата седмица ще има италианска седмица  Wink

А Маскарпонето в момента в Пени е на промоция и май е с по-ниска цена от този, който ще бъде в Лидл. Като вкус и качество, обаче, не знам как е.

# 730
Original Cream Liqueur Queen MARGOT Peace (последната снимка при похвалените продукти).
Благодаря, labrex   bouquet

# 731
Да похваля малиновата бира - Argus. Много приятен вкус.  Peace Пробвала съм от другите марки с лимон, портокал, грейпфрут - тази за мен е най-добра.

# 732
  • София
Да похваля малиновата бира - Argus. Много приятен вкус.  Peace Пробвала съм от другите марки с лимон, портокал, грейпфрут - тази за мен е най-добра.

До сега отбягвах тази марка бира, но след товя пост задължително ще я опитам. Simple Smile Благодаря!   bouquet

# 733

До сега отбягвах тази марка бира, но след товя пост задължително ще я опитам. Simple Smile Благодаря!   bouquet
Същата марка в стъклено шише стана любима на мъжа ми -приличала му на хубавата бира от преди Simple Smile

# 734
  • София

Същата марка в стъклено шише стана любима на мъжа ми -приличала му на хубавата бира от преди Simple Smile
Любител съм на плодовите бири и задължително ще я опитам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт