Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 562
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 110
Ясно е вече какъв е принципа на работа в тази компания.С няколко приятелки посетихме "козметичния им център" в София в един и същи ден.Мога да ви кажа,че всички момичета са научили някакви фрази и някакъв текст като цяло и си го рецитират на всички ни.Работи се по абсолютно един и същ начин,реда е еднакъв.Момичетата са мили в началото,усмихнати и обясняват горе долу добре,но като дойде време за цените и за това как е по-добре да си вземем на изплащане как нямало оскъпяване...Предлагат даже и 3ти вариант ако техните два са ви високи..разбрахме,че минималната вноска е 65 лева,сметнете 2350 как се изплащат и за колко години с месечна вноска 65 лв....правят някаква анкета и по средата излизат да се "отчетат" (пълна глупост),при някой след това влиза уж управляващ,за да провери работата на консултантката..целта на това посещение е да ви примамят и убедят колко е добра козметиката и как имате нужда от нея.Толкова са досадни и нагли тези "управляващи",че чак нямам думи да ги опиша...дори да ти е харесала козметиката и да искаш да си я купиш тези като дойдат и ти убиват желанието за всичко.И така ако им откажеш те оставят на мира ( въпреки,че при някой от приятелките ми бяха доста нагли и консултантките ),но лично при мен не се стигна до нахалстване,защото аз ясно казах,че няма и не искам да си купя.
Та това е на кратко..не си губете времето да ходите до ДеШели,защото само ще си го изгубите..Даже се чудя как може да има жени,който дават толкова пари за 10 кремчета..Да първоначално има някакъв ефект,но то като се сложат 10 неща едно върху друго нормално е да има разлика..определено не си заслужава покупката.

# 1 111
  • най-шареното място
О не, това не е козметика! Не така!
Козмецефтика!
Понеже руският им е близък, а смятат, че на нас ни есъсем чужд. Simple Smile

# 1 112
Да извинявам се, козмецевтика е...лекува всичко!  Joy Joy Joy

# 1 113
Бях на интервю за работа в центъра им за красота в Мол Варна. Тъй като ни струпаха 30 момичета по едно и също време в чакалнята, започнаха да ни вкарват по 3-4 на интервю с някакъв си там сапол. Тоя сапол ни обясни, че ако веднъж не ни вземат на работа, имената ни попадат в черния списък, и да кандидатстваме отново за която и да е позиция няма да ни извикат на интервю (голям прас). След това ни обясни, че нашата работа ще е да звъним по телефона и да викаме жени за безплатни процедури, като ни се заплаща на бройка отишли на място в центъра. Най - интересното беше, че каза, цитирам: "Вашата работа е да ги накарате да дойдат в центъра, а от там ги подхващат "управителите". Не бих желала да ме подхващат в какъвто и да било центъра, дори след подарък процедура с кремчета забранени за бременни, с бъбречни и онкологични заболявания...представям си каква химия продават за 2 бона.

# 1 114
Бях на интервю за работа в центъра им за красота в Мол Варна. Тъй като ни струпаха 30 момичета по едно и също време в чакалнята, започнаха да ни вкарват по 3-4 на интервю с някакъв си там сапол. Тоя сапол ни обясни, че ако веднъж не ни вземат на работа, имената ни попадат в черния списък, и да кандидатстваме отново за която и да е позиция няма да ни извикат на интервю (голям прас). След това ни обясни, че нашата работа ще е да звъним по телефона и да викаме жени за безплатни процедури, като ни се заплаща на бройка отишли на място в центъра. Най - интересното беше, че каза, цитирам: "Вашата работа е да ги накарате да дойдат в центъра, а от там ги подхващат "управителите". Не бих желала да ме подхващат в какъвто и да било центъра, дори след подарък процедура с кремчета забранени за бременни, с бъбречни и онкологични заболявания...представям си каква химия продават за 2 бона.

все повече ме изумява тази компания. Не само че козмецевтиката им е сьмнителна, подхода с кленти и маркетинг е не законен, а сега метода на подбор на персонал е абсурден

# 1 115
  • най-шареното място
Когато ти се обадят те питат дали не страдаш от забранените за козмецефтиката състояния.
Когато отидеш декларираш писмено, че не страдаш от тях въпреки, че процедурата не е опасна и в тези случаи. Тогава използваш подаръка си.
Изводите са ясни и няма да се хабя да ги пиша.

# 1 116
''Нова измама: Накисват жени с кредит, докато са на козметик
Обяснявали им колко ужасно изглежда лицето им, но чудойна еврейска козметика ще го спаси'' Laughing

http://www.blitz.bg/news/article/257477

# 1 117
  • Варна
Защо са пльоснали снимката на Гранд мол Варна след като се разбра, че въпросният салон се помещава в Мол Варна?  newsm78

# 1 118
Що за наивни жени подписват документи за над 2000 лева и си тръгват без продукта за който са платили. ooooh!

# 1 119
Браво на moreto.net, оказва се, че те са първите новинари, които пораздухаха случая с тази козмецефтика.

# 1 120
  • най-шареното място
Не знам кой ги пише тези неща. Варненки да се разходат до бившото място на Капела плей да видят какво изглежда скъпарски. Най-неугледния ъгъл на мола.

# 1 121
Защо са пльоснали снимката на Гранд мол Варна след като се разбра, че въпросният салон се помещава в Мол Варна?  newsm78

МОЛ Варна е на снимката

# 1 122
  • Под Слънцето
Защо са пльоснали снимката на Гранд мол Варна след като се разбра, че въпросният салон се помещава в Мол Варна?  newsm78

МОЛ Варна е на снимката
Блиц-а са я сменили. Наистина  до одеве беше снимка на Гранд Мол  

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 11:39 от TopsyG

# 1 123
  • Варна
Взели са си бележка, явно.  Mr. Green

На мен никой не ми се е обаждал. Какво стана с Приятно ми е, Богиня, нали имаше мерак да ходи?  Simple Smile

# 1 124
Аз също съм сред възползвалите се от процедурата в офиса им в Студентски град. Поради естеството ми на работа, често получавам покани за промоции, демонстрации и поканата не ми направи особено впечатление до момента в който отидох на място. От вратата усетих едно много странно държание от страна на персонала...като в секта. Разпореждаха кой къде да седне, след колко време ще дойде нашият "козметик", но всичко ставаше някак машинално и без много, много емоции. 
Девойката, която ме обслужваше беше любезна и в никакъв случай настъпателна, но толкова монотонна и скучна...просто си рецитираше едно и също, аз я парирах и тя пак рецитираше същото. При опита  да ме убеди, че трябва да реша сега, на момента...защото това е възможност, която се появява веднъж в живота  #Crazy, станах категорична, остра и саркастична  и тя явно видя, че няма да мине номера, та не са ми викали никакви други служители, които да ме убеждават допълнително. Също така не е имало и обяснения, че кожата ми е зле, защото имам видимо свежа и опъната кожа...по скоро ми обясняваха как благодарение на техния продукт моята кожа дълго време ще продължи да е такава.
Като оставим, че продукта е пълна ала бала и че фирмата е пирамида, винаги съм се чудила на тези служители как се навиват да работят нещо толкова унизително – да лъжат и  баламосват хората, да ги вкарват в допълнителни дългове при тая беднотия и като капак за жълти стотинки самите те да бъдат унижавани от идващите на демонстрацията – защото съм сигурна, че има такива, които им вдигат скандали, други като мен са саркастични и остри...
Извън темата, но има подобна пирамида, която се занимава с инвестиции в диаманти...така че внимавайте и си отваряйте очите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт