Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 769
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 095
Да де, то е ясно, че е така, ама... Sad

# 1 096
  • Под Слънцето
Ами и на мен ми звъняха  в понеделник. Казах,че не съм във Варна и ще се върна след няколко дни.
Още в началото на разговора   ми светна лампичката.. Обаче не е лошо да се организираме така - една да иде, други да подхванат в същият момент инспекцията и всички заедно влизат и вземат за проба.. Тогава ще се види какво има вътре.

# 1 097
  • София
Никой не може да предпази глупавия човек. А такива дал Господ. Ако успее от едно, то от друго няма да може. В края на краищата нали предназначението на главата не е закачалка за шапката! Изобщо не мога да разбера как може да се върже някой да даде 2 бона за мазилце. Като е решил да профука толкова много пари за красотата си, да иде направо на пластичен хирург.

# 1 098
  • София
              Отделих 3 скъпоценни  часа от живота си да прочета темата, защото при все, че моя приятелка мина през това и прочетох толкова много случаи, все още се чудя и не мога да разбера, що за хора са тези, които стоят в основата на тези схеми и разбира се, що за хора са тези, които им служат. Тук говоря за тези нахъсаните служители във фирмата, които имам чувството, че и майка си са готови да продадат. И наистина глупави хора има, но за мен са тези, които лъжат и крадат другите и си мислят, че накрая са отгоре...Жалко за тях, тъжно ми стана и за всичките тези жени, които ходят с надеждата за нещо хубава, а то големия келепир.. Но съм абсолютно съгласна, че това, което не се научихме българите, но се надявам да се научим е, че БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА  Peace
              На мен са ми звъняли 2 пъти, беше ноември. Второто момиче беше особено упорито и нагло, но понеже съм работила като козметик и съм запозната с принципите на работа заподозрях веднага уловка. Никога за времето, в което съм работила не съм попадала на козметична фирма, която да ни дава продукти за безплатни демонстрации. Никога! Мострички да, но да презентираш нещо безплатно върху върволица от хора, никога. Както и да е.
              Моята приятелка, която е ходила декември беше в пълен потрес,както и аз от разказа й. Той е много цветен, но ще акцентирам само на някой неща. Първо момичето не беше познало възрастта й, понеже тя е на 45, а то беше казало 30. После й беше казало, че кожата й отговоря като състояние поне на 60 годишна жена и си е изпяла цялата песен! Цялата процедура в огледалото, светлините, крясъците от типа "ама как не виждаш промяната", "мисля, че имате проблем с очите и то сериозен"(това са реални цитати от разговора им) са ясни.Има достатъчно много примери и разкази в темата. Но на мен лично ми дойдоха в повече 3 неща. Първото, че са я карали да лъже мъжа си, и то многократно са говорили в тази посока. Второ, понеже тя има малко дете й бяха казали един вид, че то ще се срамува от старата си майка  Close Трето, когато това момиче накрая е разбрало, че тя няма да купува, момичето отново е почнало да крещи и е искало номера на приятелки. Думите са точен цитат: "Вади телефона и диктувай! Ти чули какво ти казах, поне 10 номера. Хората преди теб и по 20 даваха, разбра ли ме????????????????" Незнам, думи нямам, а и мойта приятелка, при все че е много твърд човек беше в потрес от отношението и крясъците. Сигурна съм, че не всичките им консултантки са такива, но определено тя е извадила късата клечка.
             И последно, много хора незнаят за темата. Аз съм регистрирана във форума отдавна, но рядко пиша, а в някой подфоруми дори не влизам. Клюкарника е един от тях, супер случайно попаднах на темата.... Няма ли как да се предупредят повече хора?

# 1 099
Днес си говорихме с колеги  за това, и изникна въпросът .. аджеба управлението на  МОЛ-а не проверява ли какво ще се върши на негова територия, нещо като се открива дали има всичките разрешителни.. За Варна МОЛ знаем всички, че запада .. но и това им идва като лоша реклама  newsm78

# 1 100
  • София
Днес се заговорихме за това с колежката и се оказа, че са й звънили 3 пъти, но тя е отказала, защото няма време. Разбира се, са се опитали да я пресират, да й пренареждат програмата и прочие  Grinning Тя обаче изобщо не подозираше за какво става дума. Единия път ги е попитала откъде имат номера й и отсреща назовали някакво абсолютно непознато за нея име - явно стрелят напосоки с имената. Което не е странно, по-интересното е откъде наистина имат телефона й с името й в пакет.

# 1 101
  • Варна/UK
Да се запиша и аз, като поредната поканена за тази процедура. Имах обаждане преди месец за да кажат, че имам подарък от приятелка. Беше в неделя вечер, когато се обадиха и ме попитаха в колко часа на другия ден мога да ги посетя в МОЛ-а в град Варна(дори не помня в кой мол беше) Казах им, че нямам нужда от такава процедура в момента, но те бяха много настоятелни, но аз казах, че в понеделник не мога, дали може да ме запишат за друг ден. Отговориха, че не може, но щели да направят изключение. Аз бях на 100% убедена, че няма да отида, но за да се отърва от тях им казах, че ще отида друг ден. На другият ден ми се обадиха да ме поканят отново, но аз казах, че не мога да отида и пак почнаха да ме убеждават, как съм щяла да остана доволна, как съм заслужавала това и т.н. След като не потвърдих, те ми пожелаха хубав ден. Да, ама през следващите три дена звъняха поне 10 пъти, като аз не отговарях на обажданията. Даже не бях чела за тях и нямах идея за какво иде реч, просто нямах желание. Добре че не съм отишла, защото щяхме да си загубим взаимно времето. Дано си намерят майстора!

# 1 102
  • най-шареното място
Днес говорих с доволен ползвател на услугата.

Жената беше наясно какво я чака и си е получила почистването.
Не е доволна от обясненията им, не е глупава все пак.
Е, те са получили номера.

Обаче в темата /за варненската част/ намирам огромни несъответствия. Мястото е всичко друго, но не и луксозно /балатум, еднократни консумативи използвани многократно, изкуствени цветя/. Хигиената е зле, а подготвката на персонала .. и тя така.

# 1 103
  • София
Тези хора скоро куфарите няма да си стегнат...Още не са се напечелили. Дори днес са имали интервюта за набиране на персонал...И персоналът е жертва на схемата, горките...Човек никога не знае коя ще е последната му стъпка към капан.

# 1 104

Обаче в темата /за варненската част/ намирам огромни несъответствия. Мястото е всичко друго, но не и луксозно /балатум, еднократни консумативи използвани многократно, изкуствени цветя/. Хигиената е зле, а подготвката на персонала .. и тя така.

Може би балатумът е същия, останал от предишните наематели- детския кът, където щъкаха деца по чорапи.  Crazy

Моето впечатление беше, че изглежда луксозно отвън. Бях на около 15 м., не съм се приближавала повече. Rolling Eyes

# 1 105
  • най-шареното място
Балатумът им е най-малкия проблем.
Посетителите с калцуни, а персонала дефилира /буквално/ навън-вътре непрекъснато.
Но като видиш, че и калцуните са втора ръка, то си е все тая, кой как влиза. Simple Smile
Отделно писаното за хигиената в "кабинетите".

# 1 106
# 1 107
Миналата година, някъде там, поработих при тях за два дни. Става въпрос за кол центъра. Работата беше в това да убеждавам хората да идват на безплатна промоционална процедура. Не ми допаднаха. Обещаваха големи пари, но дори и да се придържаш към агресивните им методи за продажба едва ли ще се докарат много пари. Имаше някаква много мижава твърда заплата. Отделно при всеки убеден клиент се плащаше 1 лв или 1,50 лв - не помня точно колко беше. Това добре, но се получаваше следното. Първия ден имах 14 някъде успешни покани. На другия ден се оказва, че 8 са се отказали. И естествено няма да ми се плати. На тези които са се отказали се прозвъняваше отново. Било от мен или от друга колежка и естествено при убеждение тя взимаше парите...

И една от 10 жени да дойде, пак е много.
По-назад в темата едно момиче, постъпило на работа там, но не издържало, разказва,че от сутрин до вечер на рецепцията било пълно с чакащи жени, и дори нямало възможност за ползване на почивка.
Съжалявам да го напиша, но всички,които раздават чужди тел. номера, са направо за убиване...

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 11:17 от krem-karamel

# 1 108
  • най-шареното място
Вече не.
Обратното ми разказаха - 3 жени за приемен час при процедура от над час.

# 1 109
http://vbox7.com/play:39a553524a

гледайте от 83 минута ."...ще ви изненада"
Деним = De Sheli.. вярно е, че глупавия човек нищо не може да го спаси...но защо паметта ни е къса???

Общи условия

Активация на акаунт